Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 842 / 1759 oldal |
dm-libresse elsőbbségik GLS-sel, együtt, egy dobozban mind.
iphone-tok technet.hu -tól
Nivea képeslapok, knorr rafinéria 2, rexona tesztcsomag az unilevertől
Chio mókusos kínálótál és kulcstartók
" alt="
">
dm-libresse csomag .
" alt="
">
dm-libresse csomag .
Győri mp3/nekem nagyon tetszik!
futár hozta
Spar-Tibi digitális képkeret, csokifondü :-)
Spar-Tibi digitális képkeret, csokifondü :-)
Nem postán, személyesen voltunk érte: SSH kastély feldobox (1 éjszakás- 20101231), és mozijegyek ( 2010.03.05-ig lehet felhasználni).
pink.hu-s nyeremény jött a Ringier kiadótól.
Azt írták a levélben, hogy sajnos a hajápolás csomagom elveszett a postán, ezért küldenek mást, mert azt már pótolni nem tudják.
1./ Nem is tudtam, hogy nyertem hajápolás csomagot.
2./ Postától sem jött semmilyen megkeresés, hogy ugyan már megkaptam a csomagot?
Ha elveszik egy csomag, akkor a címzettet nem kellene megkérdezni?? De ők mégis tudták, hogy elveszett. Szóval rejtélyes, de nagyon!
Azt írták a levélben, hogy sajnos a hajápolás csomagom elveszett a postán, ezért küldenek mást, mert azt már pótolni nem tudják.
1./ Nem is tudtam, hogy nyertem hajápolás csomagot.
2./ Postától sem jött semmilyen megkeresés, hogy ugyan már megkaptam a csomagot?
Ha elveszik egy csomag, akkor a címzettet nem kellene megkérdezni?? De ők mégis tudták, hogy elveszett. Szóval rejtélyes, de nagyon!
Nekem is meghozta a területi képviselő a Kaiser csomit és a poén ,hogy kiderült egy házban lakunk csak ő pár emelettel feljebb!
" alt="
">
" alt="
">Meghozta a területi képviselő a Kaiser csomit
" alt="
">
" alt="
">Nívea képeslap
2 Tento táska, Nivea képeslap
cylex pendrivet leveles postás hozta.
cylex pendrivet leveles postás hozta.
igen, a cylex pendiket a postás hozza
" alt="
">
" alt="
">Még reggel DM-es Libresse csomi
csak sada szépérzéke miatt írom: egmontos szórólap
" alt="
">
" alt="
">marilyn
cylex pendit postás viszi?
cylex pendit postás viszi?
cylex pendrive (8 gb). azt hittem, hogy olyan kis vicces lesz, mint a képen, de nem, sima kingmax pendrive.. azért így is megteszi
" alt="
">
" alt="
">Nekem is dm-libresse csomag, tegnap nívea karácsonyi képeslap és Rafinéria receptkönyv
" alt="
">
" alt="
">dm-libresse csomi, nívea karácsonyi képeslap
Somat csomag