Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 86 / 230 oldal |
A posta sara, ha odaadta másnak. A szomszédnak nincs joga odaadni.
És mi van ha a szomszéd vette át és lenyúlta? Akkor tényleg átvette valaki csak nem a tulaj.
Szerintem a tudakozvány kivizsgálásának része, hogy a címzettet is megkérdezik.
Ha ezt nem tették és lezárták a vizsgálatot, akkor a feladó megkapta a jegyzőkönyvet.
Kérd el a jegyzőkönyvet és csinálj óriási balhét a postátokon, okirat hamisítást, csalást, lopást emlegetve.
Ha ezt nem tették és lezárták a vizsgálatot, akkor a feladó megkapta a jegyzőkönyvet.
Kérd el a jegyzőkönyvet és csinálj óriási balhét a postátokon, okirat hamisítást, csalást, lopást emlegetve.
tulajdonképpen a gép nem adja ki hogy ki vette át, csak a státuszát a levélnek. pl. értesített, átvett. erre gondoltam. Azt tanácsolom, legyél nagyon erélyes mert ha ez nem először történt meg, és nem vered ki a balhét meg fog történni máskor is.
Ki fogom verni a balhét, mert ne mondja senki hogy átvettünk valamit, ha itt sem járt vele a postás
" alt="
">
" alt="
">Az oké, hogy kiadja; de mit ad ki, ha nem vettem át??? És a feladó azt az infót kapta, hogy a feladás utáni napon átvettük.
ajánlott levélnél beírják a gépbe a ragszámot és kiadja, hogy értesítve van-e vagy átvették.
Hugi71
legyél erélyes, és indítass el egy tudakozványt. Amennyiben a postahivatalotokon nem járnál sikerrel, e-mailt irj a postának. Az hatásos szokott lenni. VAgy hívd fel a körzetetek központi postáját. Remélem tudtam segíteni.
legyél erélyes, és indítass el egy tudakozványt. Amennyiben a postahivatalotokon nem járnál sikerrel, e-mailt irj a postának. Az hatásos szokott lenni. VAgy hívd fel a körzetetek központi postáját. Remélem tudtam segíteni.
Sada, a feladó beadta a kerestetést. De ha azt mondták első körben, hogy megkaptuk, akkor mi lehet a kerestetés eredménye? Kap esetleg egy olyan papírt, amin szerepel az átvevő aláírása? Vagy én aláírásmintával tudom igazolni a posta felé, hogy nem mi vettük át? Vagy naív vagyok???
" alt="
">
" alt="
">Egy kedves cserepartnerem küldött még bő két hete egy levelet. Ma kérdezte a postán, és annyit mondtak, hogy a feladás utáni nap átvettük. Legalábbis alá van írva az átvétel. Se én se a férjem nem vettük át. Ő nem kap kártérítést, mert a posta szerint mi megkaptuk. Én meg nem tudom, hogy lehetne több infót szerezni, mert soha nem volt még ilyen esetem
" alt="
">
" alt="
">Kerestesd hivatalosan!
menj be a postára, és nézd meg az ajánlott küldemények listáján, hogy kinek a neve van aláirva. szabad tudni, hogy milyen levél volt? számla v. esetleg cseréltél?
Mit lehet olyankor csinálni, ha egy ajánlott levél a posta szerint ideért ( valaki aláírta legalábbis ), de ténylegesen nem kaptam meg???
" alt="
">
" alt="
">Köszönjük, hogy megkereste ügyfélszolgálatunkat.
Tájékoztatjuk, hogy a címzést tintával, gépírással, golyóstollal vagy nyomtatással kell elkészíteni. Szín nem került meghatározásra.
A pénzforgalmi bizonylatokat, nyomtatványokat kell kék vagy fekete tintával, golyóstollal, gépírással vagy nyomtatással kitölteni.
Az Önt ért kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
Üdvözlettel:
Magyar Posta Zrt.
ügyfélszolgálata
Tájékoztatjuk, hogy a címzést tintával, gépírással, golyóstollal vagy nyomtatással kell elkészíteni. Szín nem került meghatározásra.
A pénzforgalmi bizonylatokat, nyomtatványokat kell kék vagy fekete tintával, golyóstollal, gépírással vagy nyomtatással kitölteni.
Az Önt ért kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
Üdvözlettel:
Magyar Posta Zrt.
ügyfélszolgálata
goota
szerinted másnál nem csinált már ilyet? Legközelebb már új postaládát kell vennetek, van a postán is, és gondolom más boltban is, nem 300 ft-ért... A könyv megsérült? Ha a postás úgy találja a ládát, hogy biztonságos, akkor bedobhatja az ajánlottat, ami belefér. Ezek szerint a ládátok már nem biztonságos, az ajánlott pedig eleve nem fért bele... Azért van megy határ... Ha senki sem panaszkodik, akkor nem fog változni semmi. Hogy eltünteti a leveleket? Ha több simád nem érkezik meg, akkor tegyél panaszt, megírva, biztos az előző panaszod miatt dolgozik így. Oda fognak rá figyelni. A nyerteslistát legtöbbször közzé teszik, főleg ha Te is jegyzed, mire is küldesz be ezt-azt, akkor Te is tudod figyelni, minek kellene jönnie, ha jön. Akkor megint szemmel tudod tartani.
Ha bemész egy nagyáruházba és tönkreteszed a bevásárlókocsit, vagy a kosárba 10 kg krumplit akarsz begyömöszölni, leszakad az alja, szerinted megpaskolják a válladat, hogy kedves vásárló jöjjön legközelebb is? Vagy kárt teszel az áruház közepére kirakott üveghalmazban? Gondolom, benyújták a számlát. Ők is. Te is tedd azt.
szerinted másnál nem csinált már ilyet? Legközelebb már új postaládát kell vennetek, van a postán is, és gondolom más boltban is, nem 300 ft-ért... A könyv megsérült? Ha a postás úgy találja a ládát, hogy biztonságos, akkor bedobhatja az ajánlottat, ami belefér. Ezek szerint a ládátok már nem biztonságos, az ajánlott pedig eleve nem fért bele... Azért van megy határ... Ha senki sem panaszkodik, akkor nem fog változni semmi. Hogy eltünteti a leveleket? Ha több simád nem érkezik meg, akkor tegyél panaszt, megírva, biztos az előző panaszod miatt dolgozik így. Oda fognak rá figyelni. A nyerteslistát legtöbbször közzé teszik, főleg ha Te is jegyzed, mire is küldesz be ezt-azt, akkor Te is tudod figyelni, minek kellene jönnie, ha jön. Akkor megint szemmel tudod tartani.
Ha bemész egy nagyáruházba és tönkreteszed a bevásárlókocsit, vagy a kosárba 10 kg krumplit akarsz begyömöszölni, leszakad az alja, szerinted megpaskolják a válladat, hogy kedves vásárló jöjjön legközelebb is? Vagy kárt teszel az áruház közepére kirakott üveghalmazban? Gondolom, benyújták a számlát. Ők is. Te is tedd azt.
Van most egy új csomag küldő szolgáltatás náluk, lehet kérni 600FT.al többért és garantálják hogy másnapra odaér a csomag.
Eddig is ha anyukám feladta 350km.ről nekem a csomagot ideért másnapra.Most biztos vissza fogják tartani hogy rendeljék sokan ezt a szolgáltatást.
Eddig is ha anyukám feladta 350km.ről nekem a csomagot ideért másnapra.Most biztos vissza fogják tartani hogy rendeljék sokan ezt a szolgáltatást.
A piros bélyegzőtintás levelet se fogadják el. Múltkor szóltak, hogy cseréljem ki feketére a tintapárnát.
De azóta is piros van benne, és más postán elfogadják.
De azóta is piros van benne, és más postán elfogadják.
Nem ajánlott zölddel címezni, mert a levélválogató gép nem "látja" a zöldet és félre dobja kézi osztályozásra, ami ugye + idő, késedelem.
De az ajánlott szelvényre ez nem vonatkozik.....
De az ajánlott szelvényre ez nem vonatkozik.....
Én most egy igen hosszú boríté címzési etikettet végigolvastam, amiben ír a kontrasztról meg a dölésről meg mindenről, de szín kikötést nem találtam
" alt="
">
" alt="
">bolya a férjem is így járt, zöld tollal címeztem, meg az ajánlószelvényt is azzal írtam és hazaozta, mert zölddel nm lehet
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">