Ma és tegnap nem voltam rádióközelben. Vasárnap is van a játék, biztosan hallottátok. Szerintetetek mikor kellene őket hívni, én még egyszer sem voltam sehányadik sem! Ha hallom a dalokat, délután 4 előtt én is beírom. Hátha valamelyikünknek sikerül!

Ma huncutok voltak Danuék. gondoltam még szépen felteszem a vacsit,és 3/4 felé elkezdem hívogatni. Erre már kb félkor megvolt a 100. Na hétfőn jobban FűlElek
16 óra Titio : Kamelon
Hajrá !
mai
8 óra Robert Miles : "Vánonván"
12 óra Emberek Mama
Köszönöm

4-kor bemondja a szám címét és onnan kezdve a 100.ik nyer 0614526161
és hogy milyen számra?Nagyon köszi
Jó reggelt!
Megtudnátok nekem mondani, hogy a Danubiuson kb. hány órakor kell megpróbálni telefonálni?Azt tudom, hogy 4-és 5 között, de úgy általában mikor? Vagy mindig máskor, amikor épp mondják, hogy most telefonáljon?Köszi
Sok sikert all

Köszönöm, ha megszorulok irok. Ma itthon vagyok Lehet,hogy jövőhéten
lemaradok akkor irok, előre is köszönöm
thiefman.
Sajnálom, hogy csak most látom a soraidat. Holnaptól (hétköznap) írj e-mailt (munkahelyen nincs internetem!) ha nem tudod én nagyon szívesen megírom ha tudom, az első kettőt van módom figyelni, a harmadikat csak kedden és talán pénteken. Bravúros lenne ide bejutni, hát, nem tudom, hogy bízhatunk -e benne.
nem tudjátok véletlenül a reggel 8-kor elhangzott szám címét? (Danubius)
hétfőn szerdán és pénteken van hát nem árt tv, de végül is annélkül is lehet játszani
Kell hozzá nézni a tévét?Vagy esetleg lehet játszani a munkahelyről is, ahol nincs tv?Köszi
köszi Szepi így már értem
Julcsi,
a bekerülés a sorsolásos. Telefonon kell jelentkezned, és ha szerencsés vagy, visszahivnak játszani. Napi jelentkezés és sorsolás, kb.20 perces adásidővel.
Szepi
akkor miért sorsolásos?
Julcsi,
kell. Élő adásba bekapcsolt telefonos, eu-val kapcsolatos kérdések. Helyes válasz esetén továbbmehetsz nehezebb kérdések és több nyeremény reményében.
a tv játékhoz kell valamit tudni is?
Sziasztok ma megint sikeresen lemaradtam a danubius reggel 8-as ról ha tudja valaki mi a szám legyen szíves irja meg thiefman@enternet.hu
Tegnapelött egy ismerősőm a 91.ik volt nekem nem sikerült egyszerse rácsörögnöm
Ja és van a Magyar 1-en játék Bejelentkezni 13 órától a 0613735363-as telefonszámon Eurót lehet nyerni sorsolásos
Teri.
Hát ez az! Mi is 3 készülékről hívkáltuk, gondolhatod és ugyanilyen hosszan, már minden családtagom unta. És az egyik mobil csörgött be egyetlen egyszer, aztán nagy hirtelen foglalt lett. Nem túl bizalomgerjesztő! Dehát úgyis azt csinálnak, amit csak akarnak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások