Tegnap láttam ilyen AranyÁszok nagy hűtőmágnest. A buszon egy ittas pasi tukmálta rá egy ismijére, hogy tegye bele a gyerekek fényképét!

" alt="

">
Ez új szerzemény v. régi?

" alt="

">
Cserére lenne Arany Ászok-os hűtőmágnes, bár jó nagy hűtő kell hozzá. Akkora, hogy egy 9x13 cm-es fényképet lehet a közepére tenni és ez a mágnes öleli körül a fényképet. Vagyis egy piros keret Arany Ászok - Kedvenc csapatom felirattal.
Valami most játszó dolog érdekelne érte.
nekem ezek lennének:
heineken sörnyitő, hátulján hűtőmágnes, fém
coca-cola kerek
fa lepke
mareco napocskás
valaki tudna nekem képet küldeni arról, hogy milyen tibi puzzle-s mágnesek vannak?
köszönöm.
Van:
Bertolli
Supershop jegyzettömbös,
Supershop puzzle
Cote d'Or
Koronás cukor jegyzettömbös
Corvin 3D-lapmágnes
Kérek : Chipicao Tatto vkódokat
van pár érdekesebb, ritka mágnesem eladó, megtekinthető a zsibvásáron a készlet erejéig
1db Konyha Ördögei hütőmágnest soproni kódokra cserélném.
Kinek mennyit ér?
Unjver bébiételes logoval levásárolt 3 db hűtömágnes lenne mágnesekért vagy most játszo vk-ért.
Du-tán tudok válaszolni!
Kinder Pingui hűtőmágnest szeretnék
Cserébe van érte:
Tesco Tefal pont (40 pontot adok 1 mágnesért)
Konyha ördögei kód
MOL pont
katapepsi@gmail.com
Purina ONE jegyzettömbös, Supershop jegyzettömbös és 2 féle iksznetes hűtőmágnesem van cserére.
Kinder Pingui hűtőmágnest keresek.
Mit kérnél érte?
Annipanni!
A nyalóka lehet, hogy még ezután jelenik meg a boltokban. A nagykerben volt bőven belőle.
...hát én is örülnék vmi jó kis trilakos mágnes beírás lehetőségének...
Én se tudok mit írni, bárcsak írhatnék. A Lipton teához is ilyen hülye bőröndcimkéket adnak, inkább mágnest adnának. Nincs eszük hozzá.

" alt="

">
Duplo csokihoz is Asterixes matricát. Gááz. Kellene már egy jó kis mágnes valami termékhez. Biztos gazdasági válság van a mágneseknél is.

" alt="

">
hát ha látnék beírnám. nekem még mindig ugyanaz a kínálat.
meg nem is láttam a globus salátaöntetes mágnes óta újat sehol sem. de amit beírtál megtetszett, csak a corában nem volt olyan nyalóka szegeden

" alt="

">
Lassan már unalmassá válik, hogy csak én írok ide a hűtőmágnesekhez:-).
Budapest Piacos hűtőmágneseim vannak cserére.
Ugyanolyan csomagolt nyalókához, mint a Kungfu Panda volt. Én Budapesten vettem a Sixi édesség nagykerben.
ide írom, mert ide jobban vonatkozik.
milyen nyalókához vannak? hol lehet olyat kapni?
köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások