Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 86 / 891 oldal |
Letti, írtam!
Van esetleg valakinek ismerőse Németországban, aki tudna segíteni csokoládé vásárlásban?
Megvételre keresem a következő könyvet:
Kézikönyv szociális munkásoknak (szerk. 2002)
Akinek van esetleg felesleges példánya, kérem jelentkezzen e-mailben!
Keresem továbbá:
Zombori Gyula: Szociálpolitika alapfogalmai (1997 vagy későbbi kiadás)
Kézikönyv szociális munkásoknak (szerk. 2002)
Akinek van esetleg felesleges példánya, kérem jelentkezzen e-mailben!
Keresem továbbá:
Zombori Gyula: Szociálpolitika alapfogalmai (1997 vagy későbbi kiadás)
csengetyu!írtam
Nincs senki Szombathelyi ????
Sürgősen keresek szombathelyi vagy környékbeli fórumost, aki segíteni tudna nyeremény átvételében.
Sürgősen keresek szombathelyi fórumost. ???
Sziasztok! Aki tud valamit Juhásznéról, az legyen szíves nekem írni, mert 2 hónapja nem jelentkezik, vmi felújításra hivatkozott utoljára. Köszönettel.
Én a teszvesz-vatera oldalon soha nem is használtam ezt a funkciót.Csak el van mentve a könyvjelzők közé a vaterafutar.hu és onnan küldözgetek mindenféle csomagot.Felhasználónévnek meg mikor mit írok be,de nem a sajátomat!De eddig még senkit nem érdekelt ez a része!
" alt="
">
" alt="
">Most is ha beírom a vaterafutárt, rögtön a karbantartós oldalt tölti be... Nekem nem működik külön..
Az utóbbi időben már az eladás mellől a vatera futár rendelés opció is eltűnt.... Az oldalon írtam be, volt amikor automatikusan kitöltötte a partner adataival, volt hogy nem. Igaz, nagyon ritkán küldöm vatera futárral a csomit.
" alt="
"> Örülök.
De hogy hogy nem sikerült?
De jó, nekem még nem sikerült....
" alt="
"> Akkor most én lettem okosabb.
" alt="
"> Akkor most én lettem okosabb.Dehogy!Még csak nem is a felhasználónevemet szoktam beírni és számtalanszor használtam már vaterán kívül is.
Nem, hiszen csak vaterán eladott terméket tudsz vatera futárral küldeni, kéri a partner nevét is, gondolom kötött rendszer.
Azt tudom,de ennyire függ a vaterától?Elvileg ez egy sima postai szolgáltatás,nem?
17h-ig karbantartás vana vatera oldalon, gondolom azért nem működik a futár sem,...
Vaterafutár másnál sem működik?
Van itt olyan fórumos, aki nyert a Balaton szelettel, és már egyeztetett velük? Hova kell küldeni a csomagolásokat, kell-e jeligét írni a borítékra? Anyukám hívta őket, de nem tudta leírni. Azt mondta, hogy a játékszabályzatban benne van a cím, azt meg is találtam (JWT...), de jelige kell-e? Köszönöm!
Köszönöm! Arra nekem is ez volt a tippem, a másik remélem nem valami nyereményes
" alt="
"> Hamé rejtettről hív, nem tudja valaki?
" alt="
"> Hamé rejtettről hív, nem tudja valaki?