Szerintem rubin csak ellensúlynak írta be, hisz sokan méltatlankodnak, ha meglátják a nevüket a listán.
De aki többször küld, többször is nyer(het). S aki sokat játszik, egy egy körben többet is veszíthet. Jó lenne, ha ezt minél többen felfognák.
Akkor jó.

" alt="

"> Én is évest számolok.
Reacska
Teljes mértékben

" alt="

">
A nyereményjátékoknál az éves " mérleget " nézem - és ez még belefér .
Esetleg vigasztal, hogy én többet küldtem?

" alt="

">
rubin: coop esetében legalább nem azért piszkálnak most h. mennyit nyertetek....

" alt="

">

" alt="

">
Az ásványvizet nem sajnálom ,inkább most hálát adtam égnek, hogy ennyit vettem mert az árvíz miatt el volt zárva egy rövid ideig a víz és most is csak forralás után lehet fogyasztani.
A környező településeket ( Ócsanálos, Felsőzsolca , Szikszó, Arnót , Gesztely ) elöntötte az árvíz . Mi jó helyen lakunk Ongán magas helyen nem voltunk veszélyben. Viszont a közlekedés Miskolcra a 15 perces út helyett most 1 órával tovább tart . A busz körbejár 5 falun keresztül. Reggel , délután látjuk az elképesztő helyzetet . Az elöntött házakat Sajóládon a rengeteg rendőrt a gáton. Egész héten a helikopterek köröznek felettünk, halljuk az állandó szirénázást. Az autóbusz konvolyt akik a rendőröket hozták az ország minden tájáról.
ez a coop játék már csak ilyen...
ha valaki jó sok pályázatot küld be az sem garancia a nyerésre... és ha valaki egy vagy két pályázatot küld be, az is nyerhet.

" alt="

">
Én az utóbbiba tartozom, és reménykedem hátha egyszer

" alt="

">
egy utalvány már összejött tavaly... vagy tavalyelőtt...
rubin: ez teljesen normális
ezen egy percet se agyalj

" alt="

">
a coop játék nem erről szól

" alt="

">
Ez durva..

" alt="

">
De ennél a játéknál ez várható is volt...
Coop Coca cola 151/0

" alt="

">
Kistike
www.nyeremenyzona.hu/Nyertesek/CRM+kviz.htm
pite
Kár, hogy hibásan....
Már egy éve nem nyertem semmit, fölösleges felsorolnom, hogy mivel nem nyertem. Fortuna rám is tekinthetne.
beirtam a nyertesekheza linket.
Hol olvastad az életmód kvíz nyerteseit?Köszi
már megint rosszul indult a napom..most látom se koronás cukor,se életmód kvíz nyertes nem vagyok

" alt="

">
már tényleg feladom

" alt="

">
Se Bounty strandszett nem jön össze, most az Olympos-ról is lemaradtam

" alt="

"> Na nem baj, gyúrok a görögországi nyaralásra meg az Audi A3-ra

" alt="

">
szökebabu,teljesen egyetértek.
tesóm sem mondta meg inkább a kislánynak,hogy nem nyert,mert tuti szomorú lenne.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások