nekem is

" alt="

">
A tavalyi jobb volt.

" alt="

">
köszi, úgy legyen de voltak nálunk jobbak is

" alt="

">
de már elindult
Tudja már valaki, hogy mikor indul az idei játék? A Nők lapjás adventes?

" alt="

">
Emlékszem, hogy tavaly mennyire irigyeltem a Koszogovits családot... Szinte minden nap nyertek, de így legyen most is.

" alt="

">
Azt hiszemújra aktuális lett ez a topic

" alt="

">
lesz mit megbeszélnünk itt

" alt="

">
bocs! alábbi üzenetek törpillának szólnak...

" alt="

">
...folyt. az adventi játékokra bejön egy" pergamentekercs", ott a regisztrációra katt és jönnek az ablakok.....bocs, kicsit körülményesen írtam, de nekem így jön be..

" alt="

">
törpi!
A kirakat.hu -n bejelentkezel rámész az adventi játékokra, bejön az ablak és ott kell katt. ma már a 3. ablakot kell.... már kora reggel megvolt a fényképezőgép tulaja Szabolcs Sz. B.-megyei...

" alt="

">
a kirakat.hu oldalon hol van az ablak, amire kattintani kell? köszi
Talán lassan érdemes előre hozni ezt a topicot is mert hamarosan itt az új 2008-as adventi nlc játék:
http://href.hu/x/77gk
macikacska
Köszönöm a segítséget, jelentem megérkezett ma a parfüm! Eszter nagyon rendes volt, mert utána járt és kiderült hogy eltűnt a postán (azaz eltűntnek nyilvánították, azaz lenyúlták) és küldtek nekem egy másikat!
Jelzem Doba Éva azóta sem válaszolt!

edebede: elküldtem a címet a freemailedre!
macikacska
Megírnád mégis a cég email-címét, mert azóta sem kaptam sajnos választ! (edebede2@freemail.hu)
Köszi
Ja oké, azt hittem közvetlenül nekik írtál! Akkor még várok kicsit, hátha lesz vmi előrelépés az ügyben, ha semmi nem történik, akkor majd köszönettel igénybe venném a segítséged!
Még egyszer köszi

Én is Évának írtam és ő továbbította a levelem a felajánló Martimex Kft.-nek. Tőlük Sidó Eszter válaszolt, ő intézte az én ügyem, ha adsz egy e-ail címet megírom neked az ő címét!
macikacska
Tudnál nekem email-címet adni a felajánló cég esetében, mert Évától megkértem, de nem nagyon válaszol

azt hiszem akkor én is felveszem velük a kapcsolatot, mert Évának már írtam, hogy nem kaptam meg és azt írta rájuk is szólt, de sajnos azóta sincs semmi
Köszönöm a segítséget
Doba Éva: e.doba@sanomabp.hu
Én is nyertem parfümöt és sok utánjárás után csak a héten kaptam meg, pedig a többiek január 23-24-én megkapták. Én is felvettem a kapcsolatot a játék szervezőivel és a felajánlóval és újraküldték nekem, mert az első valahol eltünt a posta rengetegjébe. Szerintem te is írj nekik, mert már nem kapnád meg!
én high care csomagot nyertem, azt már rég meg is kaptam. de már többen írták a postán jött-be, hogy a parfümöt is megkapták (ha jól emlékszem)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások