Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 86 / 149 oldal |
egy kupakom van felajánlom.
vennék coke kupakot
konkrét ajánlatot kérek emailben
utalással fizetek
konkrét ajánlatot kérek emailben
utalással fizetek
700 pontos a Fantázia kártya
900 pontos a Harmónia kártya
1500 pontos az Energia kártya
900 pontos a Harmónia kártya
1500 pontos az Energia kártya
17 évesen is ehetsz étteremben!
" alt="
">
" alt="
">A feldobox oldalán tudod megnézni, melyik kártyával milyen szolgáltatásokat tudsz igénybe venni.
Egyikkel sem csak azt, ami a Coke oldalán fel van sorolva, s mindegyikkel van éttermi lehetőség is.
Egyikkel sem csak azt, ami a Coke oldalán fel van sorolva, s mindegyikkel van éttermi lehetőség is.
Azt elárulná valaki hogy ezt az éttermes kártyát hogyan lehet igényelni? Mert Én a coke.hu-n nem találtam meg a nyeremények között, csak élménykártyát láttam de az egyértelmű hogy nem ez amiről szó van. Amugy 17 éves vagyok remélem nem jelent problémát. Az ajánlattal meg várnék még míg választ kapok a kérdésemre
" alt="
">
" alt="
">Hát vettem már 1000 pontot 2000ért...
Meg ezek a kártyák igazából... a 700 pontos azaz 4950, de abba az étterembe (görögbe) ahová járunk 1személy svédasztala 1300, szóval 2 személy 2600. ..és 4950es kártyát kérnek érte... így is jól megéri nekik... szóval nekem a lényeg egy 4950 kártya 2600 alatt legyen.
Szóval 3000/700= kb 4db 700 pontos ami 4950.
4szer 4950 de ezt számoljuk 2600alatt mondjuk 2000ért az is 8000...
De mivel vettem már 1000pontot 2000ért, ezért az ajánlat max. 6000. De inkább 5000.
De most hány éves a pilóta...
" alt="
">
Meg ezek a kártyák igazából... a 700 pontos azaz 4950, de abba az étterembe (görögbe) ahová járunk 1személy svédasztala 1300, szóval 2 személy 2600. ..és 4950es kártyát kérnek érte... így is jól megéri nekik... szóval nekem a lényeg egy 4950 kártya 2600 alatt legyen.
Szóval 3000/700= kb 4db 700 pontos ami 4950.
4szer 4950 de ezt számoljuk 2600alatt mondjuk 2000ért az is 8000...
De mivel vettem már 1000pontot 2000ért, ezért az ajánlat max. 6000. De inkább 5000.
De most hány éves a pilóta...
" alt="
">10 ezer érte az túlzás? mert az árakat megmondom őszintén nemismerem :S meg azt se hogy hogy lehetne nyélbeütni az "üzletet" . Amugy eladok, csak úgy értettem hogyha például valakinek 500 pont kell akk csinálok egy új felhasználót és annyit feltöltök.
Most adsz v. érdekel pont? A 3000 pontot mennyiért adnád el?
ÜDV Mindenkinek! Eladnék pontokat most jelenleg 3000 pontom van , de írj emailre bármilyen komoly ajánlatot szivesen fogadok és teljesítek. Akár sok pont, akár kevés kell írj megbeszéljük
" alt="
">
" alt="
">Én nyáron összeszedtem majdnem 1000 kódot. de semmi....Még pontom van vagy 3000 de már kezdek lemodnani a nyereményről...Egyébként amikor 1 kódom volt akkor persze nyeretm PC játékot
" alt="
">
" alt="
">Tavaly át lehetett hozni a pontokat?Most nem lehet ilyen gond, mert ki van írva.
Idén nem tudtam belépni a tavalyi nickemmel, ezért én inkább még ebben az évben elvásárolom a maradék pontokat
" alt="
"> nehogy újra ilyen gondom legyen!
" alt="
"> nehogy újra ilyen gondom legyen!Én még gyűjtöm a pontokat,hátha a Feldobox kínálat bővül esetleg egy Adrenalin csomaggal,vagy valami új kedvező elemmel.
Legalább félezer kódot töltöttem fel az idén a coke-ra különböző időpontokban....csak nyerő időpontot nem találtam
" alt="
">
De van itt egy tucat Feldobox kártya, amit majd jól elszórakozunk, úgyhogy volt értelme!!
" alt="
">
" alt="
">
De van itt egy tucat Feldobox kártya, amit majd jól elszórakozunk, úgyhogy volt értelme!!
" alt="
">Hát volt vagy 2 óra!!
A pontokat azért még nem váltottam be, jó lesz tartalékba...
A pontokat azért még nem váltottam be, jó lesz tartalékba...
" alt="
"> nem kevés idő lehetett mire bepötyögted
" alt="
"> bár megéri ha nyersz
" alt="
">Húúúú...
Na végre befejeztem!!!
Feltöltöttem 195 kódot és kaptam érte 3290 pontot!!!
Most már csak várnom kell, hogy vajon nyerek-e ennyivel!!
Na végre befejeztem!!!
Feltöltöttem 195 kódot és kaptam érte 3290 pontot!!!
Most már csak várnom kell, hogy vajon nyerek-e ennyivel!!
Ma az IKEA- ban elkunyiztam egy coca cola kupakot annyira örültünk a 4 éves kislányommal, itthon feltöltöm és 50 pont képzeljétek!
" alt="
"> Már csak 25 pont hiányzik az 1500 hoz.
S.O.S.
" alt="
"> Már csak 25 pont hiányzik az 1500 hoz.
S.O.S.
Sztok, kupak érdekelne minden mennyiségben. Köszi ha válaszoltok. Üdv.