Légyszi a héten legyél melletem és segíts,hogy sikerüljön az álmom.
Előre is köszönöm
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 86 / 320 oldal |
a héten sorsolt nyeremények közül valamit???
Csak annyit,hogy elég legyen a karácsonyi ajándékokra!Sokan vagyunk
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm Istenem a kerékpárt, leírtam, mit szeretnék, kérlek add, hogy ne csak én nyerjek, hanem az is, akinek beküldtem.
Legfőképpen egészséget szeretnék a családomnak, de ha pénzt küldesz, hogy kiválthassam velük az egészségüket, azt is megköszönöm! S a nagy álmom se felejtsd el! Köszönöm, Atyám a gazdagságomat!
Legfőképpen egészséget szeretnék a családomnak, de ha pénzt küldesz, hogy kiválthassam velük az egészségüket, azt is megköszönöm! S a nagy álmom se felejtsd el! Köszönöm, Atyám a gazdagságomat!
" alt="
">Ha a héten hívják a Boci mobil nyerteseket, akkor jó lenne ha hívnák a kolléganőmet... néha az én hatásomra beküld egy-egy pályázatot, és ha nem hívják, akkor hallgathatom, hogy 240Ftot kidobott bélyegre
" alt="
"> azért nem lenne semmi... megnyerné a fődíjat
" alt="
">
" alt="
"> azért nem lenne semmi... megnyerné a fődíjat
" alt="
">nemeths, annyira aranyos vagy, köszönöm...
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortunácska! Igazán régen jártál felénk.Pedig szeretettel várunk.Remélem ide találsz.
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortuna!
Bármit,bármit bármit
Igaz mostanában nem nagyon játszottam ,de újra itt vagyok!!!!!!!!
Bármit,bármit bármit
Igaz mostanában nem nagyon játszottam ,de újra itt vagyok!!!!!!!!
Kedves Fortuna!
Szeretnék én is kérni valamit mert akkor nagyon szegény karácsonyunk lesz akkor. Eddig nem nagyon voltál vendég nálunk. Ez a költözés nagyon lemerítette a kasszánkat.
Köszi előre is!!!!
Szeretnék én is kérni valamit mert akkor nagyon szegény karácsonyunk lesz akkor. Eddig nem nagyon voltál vendég nálunk. Ez a költözés nagyon lemerítette a kasszánkat.
Köszi előre is!!!!
Kedves Fortuna!
Még nem írtam ezidáig, de most nekilátok. Tudod miket szeretnék mostanában nyerni - kérlek legalább az egyikhez segíts hozzá!
Előre is köszönöm!
" alt="
">
Még nem írtam ezidáig, de most nekilátok. Tudod miket szeretnék mostanában nyerni - kérlek legalább az egyikhez segíts hozzá!
Előre is köszönöm!
" alt="
">Kedves Fortuna! Tudod mit szertenék most nagyon megnyerni. Kérlek, add, hogy sikerüljön. Szeretném, ha magdalin is nyerne valami nagyon szépet!
...nekem már mindegy, bárminek örülnék, kezdem elveszíteni a hitem egy kis motiváció feldobna!
Kedves Fortuna!
Légyszi látogass el hozzám már nagyon régen jártál nálam:jól jönne egy mosógép és egy autó kérlek segíts!
Légyszi látogass el hozzám már nagyon régen jártál nálam:jól jönne egy mosógép és egy autó kérlek segíts!
Kedves Fortunácska!
Nagy szükségem lenne rád a napokban.
kérlek legyél velünk!
Ha már a kávéfőző úgy néz ki nem lesz meg,valamiből pénzt kellene csinálnom..
súgj vagy állj mellém!
Köszi
Nagy szükségem lenne rád a napokban.
kérlek legyél velünk!
Ha már a kávéfőző úgy néz ki nem lesz meg,valamiből pénzt kellene csinálnom..
súgj vagy állj mellém!
Köszi
nyereményt
" alt="
">
" alt="
">nekem akármilyen nyeremény is jó lenne, olyan régen nyertem már.
Én szeretnék nyerni egy fogyókúrás wellnes-t. Ennyi csoki után gyerekek......
A pedigree 3. fődíját szeretnénk, kutyuval egy hét Bükkfürdőn! A szoba is ép maradna, és a többi vendéget sem zavarja ugatással.
Drága Fortuna!
Köszönöm, hogy ismét kacsintgatsz felém, csak így tovább!!! Karácsony közeleg tudod, és azt is, hogy a gyerekeim mit szeretnének. Kérlek segíts, hogy megadhassam nekik.
Köszönöm, hogy ismét kacsintgatsz felém, csak így tovább!!! Karácsony közeleg tudod, és azt is, hogy a gyerekeim mit szeretnének. Kérlek segíts, hogy megadhassam nekik.