Drága Fortuna!
Bármit,bármit bármit
Igaz mostanában nem nagyon játszottam ,de újra itt vagyok!!!!!!!!
Kedves Fortuna!
Szeretnék én is kérni valamit mert akkor nagyon szegény karácsonyunk lesz akkor. Eddig nem nagyon voltál vendég nálunk. Ez a költözés nagyon lemerítette a kasszánkat.
Köszi előre is!!!!
Kedves Fortuna!
Még nem írtam ezidáig, de most nekilátok. Tudod miket szeretnék mostanában nyerni - kérlek legalább az egyikhez segíts hozzá!
Előre is köszönöm!

" alt="

">
Kedves Fortuna! Tudod mit szertenék most nagyon megnyerni. Kérlek, add, hogy sikerüljön. Szeretném, ha magdalin is nyerne valami nagyon szépet!
...nekem már mindegy, bárminek örülnék, kezdem elveszíteni a hitem egy kis motiváció feldobna!
Kedves Fortuna!
Légyszi látogass el hozzám már nagyon régen jártál nálam:jól jönne egy mosógép és egy autó kérlek segíts!
Kedves Fortunácska!
Nagy szükségem lenne rád a napokban.
kérlek legyél velünk!
Ha már a kávéfőző úgy néz ki nem lesz meg,valamiből pénzt kellene csinálnom..
súgj vagy állj mellém!
Köszi
nyereményt

" alt="

">
nekem akármilyen nyeremény is jó lenne, olyan régen nyertem már.
Én szeretnék nyerni egy fogyókúrás wellnes-t. Ennyi csoki után gyerekek......
A pedigree 3. fődíját szeretnénk, kutyuval egy hét Bükkfürdőn! A szoba is ép maradna, és a többi vendéget sem zavarja ugatással.
Drága Fortuna!
Köszönöm, hogy ismét kacsintgatsz felém, csak így tovább!!! Karácsony közeleg tudod, és azt is, hogy a gyerekeim mit szeretnének. Kérlek segíts, hogy megadhassam nekik.
Én már a Libero peluscsomagnak is örülnék....

" alt="

">
Susa!
Már bocsánat,de szerintem csak egy nagyon kezdő nyereményjátékos blokkoltat 1 blokkra több nyereményjátékos dolgot.A Kalifa meg aztán külön megér egy misét...
Nem értem, hogy miért jó az, hogy csak az eredeti jó?A Kalifánál , meg a CBA Balatonnál csak másolatot kértek, és szerencsém is volt, mert más játszós dolog is volt a blokkomon. Vagy Te egyenként csekkoltatod ha pl. 3-4 játszós dolgot is vásárolsz? Szegény pénztáros, még jó, hogy nem mák.........
hofi!
Szívemből szóltál!Annyira,de annyira elmegy a kedvem az olyan játéktól,ahol a másolattal is beérik!

" alt="

">
Drága Fortunácska.Csak egyet kérek:
Add, hogy mindig eredeti blokkokat kérjenek a játékoknál:..
Mondd azt, hogy jövőre jobbat akar hozni nekik. A mostaniak már elavultak. Nehéz dolog.
Én csak egy laptopot szeretnék a lányaimnak,mert azt kértek karácsonyra,és fogalmam sincs mit fogok mondani Nekik ha a Jézuska nemtud hozni egyet...

" alt="

">
tv kellene már hónapok óta nincs,mert elromlott,ma már a mosógép programja is döglödött csak el ne romoljon..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások