Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 86 / 609 oldal |
dorati: nod32 rsjta van , az pipafüst akkor?
jaj jaj megint lehagyom a szóvégi betűket.!

mamzi:ne légy pesszimista, reméljük, hogy nem nyelt be semmit, de jó lessz, ha valaki elkapsz és feltetetsz vele néhány vírusírtót !

irtam dórinak, hogy mielőbbi....stb. reméljük,hamar jobban lesz . nagyon lelassult a gépem, lehet hogy benyelt egy kis finom vírust? 

Nyiltszív szia, ha beszélsz vele, jobbulást kívánunk, mielőbb gyógyuljon meg!

Dóri nekem írt ma
Azt írja tegnap azért nem volt mert nagyon lebetegedett
Ezért nem is reagált senki levelére
Azt mondja ma sem igen lesz nagyon szarul van és gyenge
Azt írja tegnap azért nem volt mert nagyon lebetegedett
Ezért nem is reagált senki levelére
Azt mondja ma sem igen lesz nagyon szarul van és gyenge
persze, hogy van értelme, csak nem így! de a zért én sem hagyom abba, folytatom tovább, és idejövök segítségért ezután is!

szia erja! a játéknak mindig van értelme, és a lakásban szerintem kevesen hittünk. 

dorati: félreértettem, azt hittem, másik játékra irtál feladatokat!!! de tompa vagyok! (enyhén szólva!) 

Dorati nem a fórumnak nincs értelme, hanem az egész játék elvesztette a értékét!
Szia
Gyere msn- re
Gyere msn- re
igen, mamzi és sokan megköszönték, hogy így élvezetesebb volt, mintha megmondtam volna a megfejtést. Maileket is így küldözgetek.
és nem sokat kérdeztek vissza!!
és nem sokat kérdeztek vissza!!

Mamzi Dorati és Dóri :-)
Szia Andi!

Dóri nálad is betelt a pohár?
mamzi: miért másért meresztgetném a szemem a monitorral, ha nem azért, hogy jót agyaljak, és talán még valami okosság is ragad rám közben. Arról nem is beszélve, hogy a sz.gép kezelését is gyakorolom.

nyíltszív: szia! dóri sehol

dorati: eddig irtál feladványokat? használták is őket?
Szia Dóri
Szia Mamzi
Szia Mamzi
Sziasztok