Wodehouse
A "mi Kaiser'sünkben" meg két kézzel szórják: tegnap a férjem négyet kapott a 800 Ft-os vásárlásáért. Azt se tudta, hogy hencegjen, mondván, mindez a személyes varázsának köszönhető.

(Ez nem negatívum, csak válasz a hozzászólásodra.)
A Coop esetében: nálunk is még kint van a doboz.

Végülis 22-e még messze van. Talán beveszik.
Nyugatinál a Kaisersben már nincs pötty, menjek vissza jövő héten a blokkal, majd adnak...
Én is ma vettem a coop-ba globus mustárt és majonézt,erről a flakonról le lehet áztatni a cimkét!
szabina357
Ki kell nyomnod a tubusból és úgy vágd le a logót, nevet. Legalább is, én a nevet is hozzá szoktam vágni.
Láttátok az új Coop játékokat?
Szerintetek, tubosos majonézes tormáról hogyan küldjem be az Unilever logót?
kriszty
Megjelölve a pontos coop címet, hogy megfelelően odahassanak. Én tegnap fedeztem fel a miskolci árucsarnokban, hogy a varta doboz még mindig ott van. Ha ma is ott lesz, én is írok.
Bár csak 22-én lesz a sorsolás, addig még begyűjthetik..
Legközelebb küldd be postán. Egy borítékban is küldheted az összeset.
És írj a coop-nak e-mailt.
A fenébe
Ma voltam nálunk a Coopban és még mindig ott vannak a 2000 Ft-os blokkok a dobozzal együtt
30-40 pályázatom bánja

éppen a match sole,pick, boros, saga játék nyerteseit is várom, elég sok utalványt sorsoltak, megtisztelhetnék annyira a nyerteseket - és a nem nyerteseket is - hogy kiírják a boltba, a szórólapra, a honlapra, stb.
még mindig nincsnek fent az Interspáros mosogatógép nyertesek,maga Nádudvari is jó lenne ha fent lenne.Bár ahogy elnézem,esetleg hónapok múlva az is várható

Ertesitunk mindenkit hogy a mai napon szepi es flori felhasznalokat azonnal toroltuk a rendszerunkbol. Erre azert kerult sor mert nyilvanvaloan szepi altal bevitt bankjegyek nagy resze florihoz kerultek es ezeket flori ujbol bevitte a rendszerbe. Ezt az oldalt azert hoztuk letre hogy a bankjegyek termeszetes es veletlenszeru aramlasat kovethessuk. Aki csupan pontszerzes celjabol ezt nem tartja be, toroljuk a rendszerbol, hiszen igy a jatek ertelmet veszti!

Az sem lehet mert 4.-ként értem el a max. pontszámot

Azért köszi

Lehet h többen kevesebb idő alatt érték el a max pontszámot, és ezzel letoltak téged.
A házipatikán a szexológiás játék listájáról valamilyen oknál fogva lekerültem. Van sejtésetek mi lehet az oka?
Arra gondoltam, hogy amiatt mert előző hónapban nyertem vele, de látom hogy ez nem jó, mert mások akkor is és most is nyertek

Látod ez legalább pozitív!

Zsebesbaba
már jeleztem
kérik a kódot és a blokkot
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások