Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 86 / 96 oldal |
azt= aztán...
Sziasztok!
NEm volt senki a VISA sorsoláson?
Sada-val egyetértésben én is nagyon kiváncsi lennék, mennyi volt az érvényes tippelések száma, én azt küldtem mindenfajta tippet
)
NEm volt senki a VISA sorsoláson?
Sada-val egyetértésben én is nagyon kiváncsi lennék, mennyi volt az érvényes tippelések száma, én azt küldtem mindenfajta tippet
)15-én kedden, 10 órakor lesz a VISA játék eredményhirdetésa a
Publicis Dialog helyiségében: I. ker. Naphegy tér 8.
Nagyon kíváncsi lennék, hány érvényes sms érkezett be.
Publicis Dialog helyiségében: I. ker. Naphegy tér 8.
Nagyon kíváncsi lennék, hány érvényes sms érkezett be.

Sada!
így már értem. Köszi!
így már értem. Köszi!
Angler
Persze.
A játékszabályzat szerint a napi/heti/havi nyereményeket azok nyerik, akik legjobban megközelítik az előre meghatározott napi/heti/havi nyerőösszegeket. Holtverseny esetén az nyer, aki elöbb vásárolt az adott összegért.
Persze.
A játékszabályzat szerint a napi/heti/havi nyereményeket azok nyerik, akik legjobban megközelítik az előre meghatározott napi/heti/havi nyerőösszegeket. Holtverseny esetén az nyer, aki elöbb vásárolt az adott összegért.
Sada!
Megkérdezhetem, hogy ezt hogy érted?
Megkérdezhetem, hogy ezt hogy érted?
A nyertesek igen, de nem sorsolással választották ki őket!
A MASTERCARD nyereményjáték sorsolás nyertesei a holnapi / 02.04/
Népszavában lesznek benne
Remélem a Fórumról többen is köztük leszünk

Most beírom, hátha elfelejtem:
A Visa karácsonyi nyereményjáték nyerteseinek kiválasztása a Publicis Dialog hivatali helyiségében (1016 Budapest, Naphegy tér 8.) 2005. február 15-én 10.00 órakor közjegyzõ jelenlétében történik. Hátha vki arra jár éppen...
http://www.bankkartya.hu/cikk.cgi?mod=0&id=02069
A Visa karácsonyi nyereményjáték nyerteseinek kiválasztása a Publicis Dialog hivatali helyiségében (1016 Budapest, Naphegy tér 8.) 2005. február 15-én 10.00 órakor közjegyzõ jelenlétében történik. Hátha vki arra jár éppen...
http://www.bankkartya.hu/cikk.cgi?mod=0&id=02069
A Stollwerck-et is ma sorsolták, úgy rémlik.
Nyár lesz az, mire az oldal osztrák kezelóje felteszi 

A Wiesbaur-dunahús sorsolása január 31-én lesz, a nyertesek névsorát megjelentetik majd a weblapukon.
Ma sorsolnak a Tibinél és a Freesiánál.
A Lipton vonalon 6 perc alatt mondják meg.
edynkaa
A Lipton infovonala: 40/400-400. Megnézik, hogy nyertél-e.
A Lipton infovonala: 40/400-400. Megnézik, hogy nyertél-e.
Lipton nyerteseit tudja már valaki?
Az előbb felhívtam a milkásokat, azt mondták, hogy neten nem lesz fenn, a telcsit futár viszi, a kissebb ajándékokat meg a posta.
Nestlé babaklubb meg el van havazva -a macska meg fel van mászva a fára-, 6 hét szállítási idő helyett kb. 2-3hónap. LOL!
Az előbb felhívtam a milkásokat, azt mondták, hogy neten nem lesz fenn, a telcsit futár viszi, a kissebb ajándékokat meg a posta.
Nestlé babaklubb meg el van havazva -a macska meg fel van mászva a fára-, 6 hét szállítási idő helyett kb. 2-3hónap. LOL!
Sada!
Sikerült a sorsolásról megtudni valamit?
Található valahol nyertes lista?
Sikerült a sorsolásról megtudni valamit?
Található valahol nyertes lista?
01.10-én volt a Gilllette sorsolás.
Jövő héten már fent kellene lennie a nyertesek névsorának a honlapon:
http://www.gillette-rio.hu/
Jövő héten már fent kellene lennie a nyertesek névsorának a honlapon:
http://www.gillette-rio.hu/
Sziasztok!
Az egyik helyi rádiónk és más szponzorok kiosztottak, megnyerettek különböző játékokban 1000 darab kulcsot.
Egy ezek közül kulcs nyitja a Hyndai Get-et.
Szurkoljatok nekem, hogy az enyém legyen a "varázskulcs"!
16.00-tól 22.00-ig tart a kulcsparty.
Majd beszámolok!
zsigi
Az egyik helyi rádiónk és más szponzorok kiosztottak, megnyerettek különböző játékokban 1000 darab kulcsot.
Egy ezek közül kulcs nyitja a Hyndai Get-et.
Szurkoljatok nekem, hogy az enyém legyen a "varázskulcs"!
16.00-tól 22.00-ig tart a kulcsparty.
Majd beszámolok!
zsigi
jan.10-én megtörtént a Lipton sorsolás.