SuperShop-os nyeremény: könyv, aminek a címe:
"A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? Hurrá!

" alt="

">
Az én postásom is szokott ilyet csinálni, de én nem harizom rá. Nehogy kilopják a tatyóból vagy elázik a hónab ha éppen nem vagyok itthon és beteszi. Inkább bemegyek érte.
nonka
Valószínű ki sem vitte, mert nagy/nehéz volt.
Bahlsen párna

" alt="

">
Supershop könyvről értesítő.. (itthon voltunk, de csak értesítőt kaptunk.. egy csöngetést megért volna...)
Ajax törölköző,edényfogók

" alt="

">
kaisers csomi de tán üzletkötő hozta és nem voltunk itthon és beadta az coopba

" alt="

">
Ajax törcsik

" alt="

">
2 kék Bahlsen párna
Ajax edényfogó, törcsi, terítők

" alt="

">
Akkor én elnéztem

" alt="

">
igen,szerintem is ezt a könyvet írták nyereményként..
horton könyvről volt szó!
SuperShoptól jött
,, A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok" elnevezésű játékban egy azonos cimü könyv

" alt="

">
A beküldött tippem, és ötletem bekerültek a 10 legjobb közé! Ez lenne az ajándékcsomag? mert ajándékcsomagot igértek!!
Ajax kosárszett
Ráma receptnaptár
Ma:
-Ajax
-Bahlsen
-Kaiser
jött.
tesómékhoz is megjöttek az Ajax ajándékok. Azt mondta a kosárszett nagyon tetszik neki, de a többi ajándék nem jön be neki a színe miatt. Alig várom, hogy lássam őket.
Ezuton is köszönöm a cserepartnereimnek!
HáziPatika.com-os ajándékcsomag: pólók és Matrioska babák kerámiából, nagyon szuper!

" alt="

">
A babucim is megkapta a babamosoly szépségversenyen nyert Eskimo Kids étrendkiegészítőket és a Zöld újság első példányát amiben szerepel a fotója.

" alt="

"> Jó ez a mai nap!

" alt="

">
Ajax kosárszettet a Postásautó hozta és vitte..mert nem talált itthon..., de Anyukámnak simán odaadta. Igy most kiváncsian várom, milyen lehet. Már nagyon vártam. Az újság előfizetésről még semmi....
2db tento táska

" alt="

">
Még délelőtt két Bahlsen keksz (GLS)

" alt="

">
Szerencsémre nála volt az Alexandrán rendelt könyvcsomagom is, így fizettem is, de ajándékot is kaptam.
Könyv és édesség... az egyik legtutibb combó.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások