ne má' felébrednek a fiúk a röhögésemre

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
sejtettem

" alt="

"> flugos egy picsa
a postáskisasszonynak meglehetett...

" alt="

">

" alt="

">
bolya
Én adtam már fel zölddel megírt borítékot, nem szóltak érte semmit, és szerintem nem is szólhat érte.
Szerintetek tényleg nem lehet zöld tollal címezni a borítékot vagy csak a postáskisasszony szorakozik velem

" alt="

">
sokat tapasztaltam az elmúlt 3 évben a postán. én csak magamból indulok ki, ha ugy jön be egy ügyfél hogy kiabál és dühös, az embernek gyomoridege van és nem ugy reagál, ahogy kellene. Viszont ha "emberi" hangon szól, akkor elnézést is kérek és megköszönöm az észrevételt. Maximalista vagyok, és örülök ha kedvelnek, mindamellett hogy 8 körzetben helyettesítek.
Azt tanácsolom, ha szólsz neki, és bután szól vissza, csak abban az esetben szólj a postavezetőnek. Tudod: AZ ÜGYFÉLNEK MINDIG IGAZA VAN

" alt="

">
A méregtől eszembe se jutott,hogy ezt vele beszéljem meg!De azt hiszem tényleg az lenne a legjobb döntés!Már csak azért is ,mert mostanában várok még 1-2 csomagot!

" alt="

">
ne hagyd magad megfélemlíteni, igenis tegyél panaszt. Én kézbesítő vagyok és úgy igyekszem dolgozni, amit én is elvárnék. VAgy ha nem is teszel panaszt, kérd meg a postást, hogy legközelebb ez ne forduljon elő. Hiszem azt hogy mindent meg lehet beszélni, persze ha az illető is fogékony rá. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Rendeltem egy könyvet amit ma kihozott a postás.Nem voltunk itthon és nem tudta a postaláda nyilásán bedobni!Gondolom nem volt kedve visszacipelni a postára,mert inkább erőszakkal felfeszítette a postaládánkat és úgy rakta bele!Még alá se irattatta,pedig ajánlott küldeményként érkezett!Mikor hazaértünk akkor láttuk,hogy a felhajthatós ládánk sarka kifelé hajlik és úgy el volt deformálodva,hogy már a kulcs se nyitja!Mi is csak kifeszíteni tudtuk!Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?Ha panaszt teszek a postán és emiatt elmarasztalják a postást,akkor attól félek,hogy bosszút fog állni valamelyik csomagomon!Szerintetek?
Sokszor azok nincsenek a helyzet magaslatán, akik a szortírozóban éjjel válogatnak. Azt mondja a szomszédom, aki postás, hogy mindenféle szedett-vedett banda lehet, mert olyan leveleket, meg a csomagokat hoz a postakocsi, ami nem utal sem a mi irányítószámunkra, sem a településnévre. Ők visszaküldik, két nap múlva ismét hozza a postakocsi, aztán ismét visszaküldik. Csodálkoztok milyen utakon jár a várva várt küldeményetek
sada!
igazad van, én nem tudom máshol hogyan van, csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni.
adrika6
Tényleg személy függő.
De a posta egy csomó nem odavaló ember gyűjtőhelye (is) lett és senki nem kér rajtuk számon semmit.
Max. azt, ha kevés sorsjegyet, stb. adnak el...
1 féle telefon,amit beüzemelni csak a postán keresztül lehet és csak az ügyfél teheti és kb. 15 percet vesz igénybe....
elég gááz....
a biztostíásokhoz pedig nem fűznék semmit...
csak mert el nem hiszitek milók vannak....

" alt="

">
maradjunk annyiban hogy dolgozó függő a dolog. Van sok nagyon rendes postás, a többit meg ugyis tudjátok
nem akarok senkit megvédeni
el hizem hogy sok mindenetek tünt el, de nekem tegnap délután Sopronbol feladott csomag ma délelőtt megjött

" alt="

">
igazából nem látom értelmét ennek. nincs miről beszélni, mikor azt mondják a már majdnem ránk omló postára, hogy akkor lesz felujítás ha a kézbesítők hozzák a biztosításokat. Ez annyira bosszant

" alt="

"> Ugyhogy ha egyszercsak nem jelentkeznék, akkor ránkomlott a posta.
Szeretnék a Postának min. egy konkurenciát, hátha akkor összeszedné már végre magát, és nem emelné az árakat az égbe, a szolgáltatást meg nem taposná bele a földbe.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások