Gladiátor.
a Danubiuszon 4 után egészen addig amíg a 100 hívót nem lehetet hallani csürögtem,mindig foglalt,a másikon meg hálózati hiba volt.(naná kettővel próbálkoztam) egyetlen egyszer csörgöt ki kb 6szor majd foglalt jelzést kaptam. (mondjuk ezt minden játéknál eljátszották,pl: bú torpedó stb)
Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 93 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a danubius capuccinós pénznyerős játékánál egyszer sem csörögtem be, viszont az időmet szépen elrabolta.
Küldtem emailt
Sziasztok! Nem hallottátok a Danubiuson nyolc órai előadót+szám címet? Ha valki mégis hallotta, az legyen szves írja meg nekem a fórumba, vagy a szabosz@axelero.hu e-mail címre! Köszönöm!
További szép napot, és nyerjetek jó sokat!
További szép napot, és nyerjetek jó sokat!
Teri.
El is hiszem, pedig sokáig kedvencünk volt a piros, de ez a játék tönkretette. Köszi a gratulát, elég jó hónapot zártam bár tettem is érte sokat. De 5.eFt-ért elég nehéz normális dolgot manapság találni szerintem.
El is hiszem, pedig sokáig kedvencünk volt a piros, de ez a játék tönkretette. Köszi a gratulát, elég jó hónapot zártam bár tettem is érte sokat. De 5.eFt-ért elég nehéz normális dolgot manapság találni szerintem.
Naná! Piros után szaloncukor??? Nyáron meg saláta,és répa kúra,hogy strandolhassatok? (csak azt mondják,hogy piros és már émelygek
)
Gratulálok
)
Gratulálok
Teri.
Nem nagy ajándék, de a Danubiuson én mindennek örülök. 5.000,- Ft értékhatárig választhatsz valamit a fa alá, az én fiam egy nagyon nagy és finom szaloncukor csomagot választott az összegért.
Nem nagy ajándék, de a Danubiuson én mindennek örülök. 5.000,- Ft értékhatárig választhatsz valamit a fa alá, az én fiam egy nagyon nagy és finom szaloncukor csomagot választott az összegért.
Gladiátor!
Nem titok mit nyertél?
Nem titok mit nyertél?
Teri.
Hogy felélénkült a fórum, ezt már nevezem!
Ma már nyertem is a játékkal, amiről írsz. A levelet a Danubius Pf. 906. 1138-ra kell küldeni és minden nap 2 jelentkezőt kiválasztanak, aki ajándékot választhat. A juventus jó nagy csalódás, eddig telefonon ment a csengettyűs éveken át de úgy látszik, jobban szeretnek ők választani az sms-sek közül. Aki ennek ellenére ezen nyert, gratulálok!
Hogy felélénkült a fórum, ezt már nevezem!
Ma már nyertem is a játékkal, amiről írsz. A levelet a Danubius Pf. 906. 1138-ra kell küldeni és minden nap 2 jelentkezőt kiválasztanak, aki ajándékot választhat. A juventus jó nagy csalódás, eddig telefonon ment a csengettyűs éveken át de úgy látszik, jobban szeretnek ők választani az sms-sek közül. Aki ennek ellenére ezen nyert, gratulálok!
GLADIÁTOR
milyen címre kel kűldeni a levelet a Paksi atome játékra? kerestem a Danubius oldalon de nem találtam. Ma görcsöt kapott az ujjam a telefonmokon kettővel tárcsáztam de egyetlen egyszer sem tudtam a foglalt jelzésen kívűl mást kifogni.
A múltkori Danu ajándékom még nem érkezett meg.
milyen címre kel kűldeni a levelet a Paksi atome játékra? kerestem a Danubius oldalon de nem találtam. Ma görcsöt kapott az ujjam a telefonmokon kettővel tárcsáztam de egyetlen egyszer sem tudtam a foglalt jelzésen kívűl mást kifogni.
A múltkori Danu ajándékom még nem érkezett meg.
Értem nem hallgattátok reggel 8-kor a danubiust, hogy mi az első szám amit tudni ell?
4-5db ajándékot mondanak és mindegyikre küldött egyet,állítólag minden órába más ajándékok vannak
Hány sms-t küldetetk?
12 óra : Unique :Csillagtenger (Danubius)
igazábol a férjem játszott ő mondta,hogy óránként bemondják hogy milyen ajándékok vannak és ezekre kell elküldeni az sms-t
Gratulálok. Minden nap kell küldeni Sms-t? Vagy elég egyszer
csengettyűszó játék van a Juventuson tegnap óta mi most nyertünk egy teszt auto vezetést 30ezer ft értékben
Ha valaki reggelente hallgatja a Danubius rádiót beirhatná az előadót.
Én mindig hallgatom délben, meg délután én meg beirom azt
Én mindig hallgatom délben, meg délután én meg beirom azt
nem tudjátok ma reggel 8-kor melyik számot mutatták?
MRJ.
Köszi, rendes tőled. Bár a játékszabályok erősen leredukálják hogy milyen gyakorisággal lehet játszani, de azért igyekszem.
Köszi, rendes tőled. Bár a játékszabályok erősen leredukálják hogy milyen gyakorisággal lehet játszani, de azért igyekszem.