Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a hologramos Madagascar hűtőmágnesekből, amik a nyalókákhoz vannak csomagolva, hányféle létezik? Én hatot találtam: oroszlán, zebra, zsiráf, víziló, maki és két majom.
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 255 oldal |
A jegkremdesszert.hu-n az aukcióknál carte d'or-os hűtőmágnesre is lehet licitálni. Jó pontgyűjtést mindenkinek:-)!
Iksznetes hűtőmágneseim vannak cserére.
GVali! Köszi az iksznetes tippet:-). Aranyos a mágnes.
Én kettőt kaptam, úgy hogy egyet szívesen elcserélnék más mágnesre. Van egy 5 darabos www.budapestinfo.hu-s hűtőmágnes sorozatom, azt is elcserélném.
Én kettőt kaptam, úgy hogy egyet szívesen elcserélnék más mágnesre. Van egy 5 darabos www.budapestinfo.hu-s hűtőmágnes sorozatom, azt is elcserélném.
Szeretnék egy ilyen új mágnest , tudna valaki nekem is szerezni ? ( persze nem csak úgy ...)
Az iksznetes "Tapossa laposra!"akcióban ma új fajta hűtőmágnest adnak: a háttér sötétzöld és sárga gyümölcslés doboz van rajta! (A régi kék volt, s egy kuka volt rajta.)
ha 5 mágnest választasz a lentiek közül, akkor a legolcsóbbat nem számolom fel.
(korlátozott számúak a mágnesek, kérésre, pontos megnevezéssel fépet küldök)
(korlátozott számúak a mágnesek, kérésre, pontos megnevezéssel fépet küldök)
Június 9-én "Belevaló dobozok" akció - italos karton hulladékért iksznetes hűtőmágnest kapsz ezeken a helyszíneken: http://www.iksznet.hu/index.php?article_id=139
400+postáért nekem is van:
Supershop jegyzettömbös,
Supershop puzzle
Cote d'Or
Kinder hűtött
Supershop jegyzettömbös,
Supershop puzzle
Cote d'Or
Kinder hűtött
100ft-os kategóriához jön hozzá a riceland mágnes
az lemaradt, hogy + postaköltség
ezen mágneseim maradtak, teszveszre már nem kerülnek vissza. akit érdekel, képet tudok küldeni.
100 ft:
pécsi víz
scooby-doo
szuperingatlan
danonínó A illetve R betű
lastminute.hu
coop
150 ft:
szerencsejáték-lóherés
200ft:
kométa
tűzvédelem
munkavédelem
avon naturals
VÁM
corso verona
montice
keno
lipton ice tea
kiket is kell ma felhívnom
nádudvari
avon a nőkért
lico zsiráf
linco elefánt
linco nyúl
250ft:
állatidoki
müller kids
magos jegyzettömbös
350ft:
delikát8 jegyzettömbös
tökmagolajos
philadelphia jegyzettömbös
borsodi jegyzettömbös
400ft:
tibi puzzle
coca-cola jegyzettömbös
100 ft:
pécsi víz
scooby-doo
szuperingatlan
danonínó A illetve R betű
lastminute.hu
coop
150 ft:
szerencsejáték-lóherés
200ft:
kométa
tűzvédelem
munkavédelem
avon naturals
VÁM
corso verona
montice
keno
lipton ice tea
kiket is kell ma felhívnom
nádudvari
avon a nőkért
lico zsiráf
linco elefánt
linco nyúl
250ft:
állatidoki
müller kids
magos jegyzettömbös
350ft:
delikát8 jegyzettömbös
tökmagolajos
philadelphia jegyzettömbös
borsodi jegyzettömbös
400ft:
tibi puzzle
coca-cola jegyzettömbös
A Hortobágyi Nemzeti Parknak van 6 féle hűtőmágnese: vadlovas, pulis és túzokos mágnes, ami 5x7 cm-es téglalap alakú, 250 Ft/db áron, illetve főzős, túrázós és táncoló darvas, 4,5 cm átmérőjű, kör alakú, 200 Ft/db áron. Lehet belőlük vásárolni a Látogatóközpontban Hortobágyon vagy utánvéttel is meg lehet őket rendelni.
A Konyha Ördögei hűtőmágnesem van cserére.
Mit adnál cserébe?
Mit adnál cserébe?
bocsánat, hogy csak most válaszolok, de nem volt időm a fórumot nézni
" alt="
">
szóval, a globus flakonos salátaöntethez volt a mágnes, de csak a pécsi árkád intersparjában láttam olyat. néztem tesco-metro-cora-szegedi spar, de sehol sem láttam olyant csak ott.
képet ne kérjetek, mert nem vagyok otthon és Viki igazolhatja, nem is jó minőségű a kép, mert hát nekem az a fránya nyeremény gép nem akar összejönni
" alt="
">
" alt="
">
szóval, a globus flakonos salátaöntethez volt a mágnes, de csak a pécsi árkád intersparjában láttam olyat. néztem tesco-metro-cora-szegedi spar, de sehol sem láttam olyant csak ott.
képet ne kérjetek, mert nem vagyok otthon és Viki igazolhatja, nem is jó minőségű a kép, mert hát nekem az a fránya nyeremény gép nem akar összejönni
" alt="
">annipanni a porhoz vagy az üveghez volt? Hogy nézett ki?
Az Árkádban nincsen.
Az Árkádban nincsen.
Találtatok valamelyik budapesti áruházban salátaöntetes mágnest?
pécsi intersparban láttam az árkádban: hűtőmágnes volt a salátaöntetekhez (unileveres termék)
Új mágneseim
Szole Meat Húsipari Kft.
www.lastminute.hu
Neckermann
Danone, Tegyünk együtt a gyermekekért
Danonino
Danonino duplajó
" alt="
">Kaptam pár darab Reál tejtermékes hűtőmágnest (egy régebbi promóció része volt, piros foltos tehén van rajta, aranyos:-)). Más mágnesre cserélném.