Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 891 oldal |
Léna: az első száma postáé, gondolom valami csomagot akartak kézbesíteni
Sziasztok!
Tegnap kerestek ezekről a számokról, nincs ötletetek, hogy ki lehetett?
307729268
303440000
Tegnap kerestek ezekről a számokról, nincs ötletetek, hogy ki lehetett?
307729268
303440000
Koszi
" alt="
">
" alt="
">Kirri: Ne telóról, gépről csináld, belépés után ha van elég pontod a nyeremények fülre kattints, várj amig bal oldalt megjelennek a bubik, majd ami zöld az a pen-é. kattints és okézz és már meg is van.
Valaki segitene en azt sem tudom hol lehet ajandekot igenyelni a nestean vagy telefonrol nem jon be?
bbagi: üres mail jött
" alt="
"> írj újra légyszi! Köszönöm.
" alt="
"> írj újra légyszi! Köszönöm.Tudna valaki küldeni egy nestea kódot ? Holnap vissza adom.
trendy
Náluk a du 1-ig? beérkezett utalásokat fogadják el aznapi utalásnak.
A délelőtt indított utalás még aznap megérkezik, bhova is küldte.
Náluk a du 1-ig? beérkezett utalásokat fogadják el aznapi utalásnak.
A délelőtt indított utalás még aznap megérkezik, bhova is küldte.
Szeretnék 2 Nestea kódot , gyermelyi pályázatot adnék érte vagy mit kérnél ?
Már nem keresek, elfogyott a roller
" alt="
">
" alt="
">Pár nestea kódja lenne valakinek kölcsönbe vagy cserére? 6 óra után visszaadnám.
Sziasztok! 9 pont Nestea kellene a Rollerhez, tudna valaki kölcsön adni, vagy cserélni?
" alt="
">
" alt="
">írtam akosh
tudna nekem adni kölcsön valaki 17 pontot a nesteára? Köszönöm
bbagi
Olyan jó lenne, ha ez a topic tényleg arról szólna, amire való, s nem arról, hogy hol vagy, hol nem vagy?!
Olyan jó lenne, ha ez a topic tényleg arról szólna, amire való, s nem arról, hogy hol vagy, hol nem vagy?!
sada és trendy köszönöm.
" alt="
">
Szerintem már nem is érkezik meg,
elég sokat utalok és utalnak nekem erről a fórumról és soha nem tapasztaltam ilyen problémát.
" alt="
">
Szerintem már nem is érkezik meg,
elég sokat utalok és utalnak nekem erről a fórumról és soha nem tapasztaltam ilyen problémát.
Kivéve a Tak.szöv.-ből való utalást.Az mindig másnap érkezik,de az nem is bank.
Minden utalás, akár saját bankos, akár nem, ha banki időn belül indították, még aznap megérkezik.
Különben a következő munkanap nyitásra.
Különben a következő munkanap nyitásra.
Az az utalás nem érkezik meg másnapra sem OTP-n belül,amit el sem utaltak.Vagy elutaltak,de fedezethiány miatt visszadobta a bank,vagy nem jó számlaszámra utaltak...
bbagi: sajnos nem jött át
" alt="
"> Megismételnéd? Köszönöm.
" alt="
"> Megismételnéd? Köszönöm.