Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 892 oldal |
Az utóbbi időben már az eladás mellől a vatera futár rendelés opció is eltűnt.... Az oldalon írtam be, volt amikor automatikusan kitöltötte a partner adataival, volt hogy nem. Igaz, nagyon ritkán küldöm vatera futárral a csomit.
" alt="
"> Örülök.
De hogy hogy nem sikerült?
De jó, nekem még nem sikerült....
" alt="
"> Akkor most én lettem okosabb.
" alt="
"> Akkor most én lettem okosabb.Dehogy!Még csak nem is a felhasználónevemet szoktam beírni és számtalanszor használtam már vaterán kívül is.
Nem, hiszen csak vaterán eladott terméket tudsz vatera futárral küldeni, kéri a partner nevét is, gondolom kötött rendszer.
Azt tudom,de ennyire függ a vaterától?Elvileg ez egy sima postai szolgáltatás,nem?
17h-ig karbantartás vana vatera oldalon, gondolom azért nem működik a futár sem,...
Vaterafutár másnál sem működik?
Van itt olyan fórumos, aki nyert a Balaton szelettel, és már egyeztetett velük? Hova kell küldeni a csomagolásokat, kell-e jeligét írni a borítékra? Anyukám hívta őket, de nem tudta leírni. Azt mondta, hogy a játékszabályzatban benne van a cím, azt meg is találtam (JWT...), de jelige kell-e? Köszönöm!
Köszönöm! Arra nekem is ez volt a tippem, a másik remélem nem valami nyereményes
" alt="
"> Hamé rejtettről hív, nem tudja valaki?
" alt="
"> Hamé rejtettről hív, nem tudja valaki?Léna: az első száma postáé, gondolom valami csomagot akartak kézbesíteni
Sziasztok!
Tegnap kerestek ezekről a számokról, nincs ötletetek, hogy ki lehetett?
307729268
303440000
Tegnap kerestek ezekről a számokról, nincs ötletetek, hogy ki lehetett?
307729268
303440000
Koszi
" alt="
">
" alt="
">Kirri: Ne telóról, gépről csináld, belépés után ha van elég pontod a nyeremények fülre kattints, várj amig bal oldalt megjelennek a bubik, majd ami zöld az a pen-é. kattints és okézz és már meg is van.
Valaki segitene en azt sem tudom hol lehet ajandekot igenyelni a nestean vagy telefonrol nem jon be?
bbagi: üres mail jött
" alt="
"> írj újra légyszi! Köszönöm.
" alt="
"> írj újra légyszi! Köszönöm.Tudna valaki küldeni egy nestea kódot ? Holnap vissza adom.
trendy
Náluk a du 1-ig? beérkezett utalásokat fogadják el aznapi utalásnak.
A délelőtt indított utalás még aznap megérkezik, bhova is küldte.
Náluk a du 1-ig? beérkezett utalásokat fogadják el aznapi utalásnak.
A délelőtt indított utalás még aznap megérkezik, bhova is küldte.
Szeretnék 2 Nestea kódot , gyermelyi pályázatot adnék érte vagy mit kérnél ?
Már nem keresek, elfogyott a roller
" alt="
">
" alt="
">