A lapostányér már nem aktuális, köszönöm a válaszokat.
Szilvi
Írtam a Knorrnak a takaróval, és a nem beküldött blokkokkal kapcsolatban. Íme a válasz:
Az ügynökségtől kapott információ alapján az első száz gyorsasági beküldö 0 óra, 2 perc, 3 másodperckor megvolt. A másik kérdésére válaszolva, amennyiben valaki nem küldi vissza a blokkot, a játékszabályzat szerint a következő rögzített beküldö kapja a lehetőséget, hogy visszaküldje a blokkot.
üdv. Aranyné
Keresnék 1 db knorr lapostányért. Cserere vagy kp.
Ditke62
Teszthez elég az üres sms, minek görcsölni a begépeléssel?
De aki elgépelte a számot és esetleg úgy nyert, az nem fogja tudni beküldeni a blokkot, így nem kapja meg az ajándékot, tehát lesz pótnyertes. Ugyanez vonatkozik arra is, ha valaki ex has beütött valamit csak hogy tesztelje a rendszert, visszajött a nyertes üzi, de nem lesz hozzá blokkja. Szóval még van remény

Én is beszéltem velük, azt mondták, hogy mivel országos játék, előfordulhat, hogy már beküldték ezeket a tranzakciós kódokat. Azt is mondták, hogy faxoljam el a blokkokat az adatokkal és ha beleesik abba a tartományba, amikor még volt takaró, akkor kapok valami vígaszdíjat.
sada:ez eszembe sem jutott,de hülye vagyok.igazad van és csak max. 40 ft-ba került. az egyszerű dolgok eszembe sem jutnak sokszor
Éjfél után 2-3 perccel írtam, azt hiszem.
ferkat én is felhívtam a Knorrt,mert én is úgy jártam ahogy Te és engem is bosszant a dolog, mert több egyforma tranzakciószám lehet,más-más pénztárnál. Nekem is felírták az adatokat,maj visszhívnak
Upsz, hát erre nem tudok mit mondani

Galeria, nekem két, egymást követő tranzakciószámú blokkom volt és mindekettőre ezt a választ kaptam

ferkat
mikor írtad az sms-t?
én 00:05-kor már nem nyertem, (az esetleges óraeltolódás miatt írtam akkor), és azt hittem, beleférek még.
De párom szerint is hamar összejöhet az a 100 ember (kár, hogy ezt a véleményét nem a beküldés előtt fejtette ki

)
Majd legközelebb talán sikerül

Ja, értem bocsánat.
Egy viszont tény, én is ütöttem már el számot izgalmamban (ami tegnap este volt bőven, már izgalom), szóval ez sajnos benne van, ill. az is lehet amit már tegnap többen ecseteltek, hogy valahogy úgy van regisztrálva, hogy egyezik több blokk adata is
Galeria, teljesen igazad van. Ide a fórumra is már sokan beírták, hogy nyertek. Engem az bosszant, hogy el sem fogadta az SMS-em, azt válaszolta, hogy már beküldték a tranzakciós számot.
Nekem nem az a problémám, hogy elfogyott, hanem az hogy azt kaptam válasznak, hogy ezt a kódot már beküldték. És ezt nem tartom fernek.
Bár nekem sikerült a takaró, de nem értem miért olyan hihetetlen, hogy ilyen hamar elfogy.
Jópáran, mint én is 2-3 blokkal vártuk az éjfélt, aztán vannak akik jóval többel és vannak akikről nem is tudunk, kb. pár ezer olyan olvasója a fórumnak akik szintén erre készültek. Az a csoda, hogy két percig tartott és nem egy pl.
Nem bírok belenyugodni a dologba, és felhívtam a knorrt. Felírták az adataimat, és hogy mikor küldtem be az sms-t, utánnanéznek, és azt igérték, hogy visszahívnak. Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak mondani!!!!!
Nekem sem sikerült a Knorr takaró. Feltünően gyorsan elfogyott!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások