Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 135 oldal |
Nekem csak minden harmadik betű helyén volt karakter, igy aztán sikerült kikövetkeztetnem.
Gitta, de ezt hogy tudtad elolvasni?
Én is mindenféle karakterekkel kaptam a visszaigazolást, mely szerint ma nem nyertem semmit.
3 sms jött most a Marlborotól, mindhárom tele hülye karakterekkel. Járt már így valaki?
egy sisak érekezett ma reggel
és egyet délután nyertem
és egyet délután nyertem

Még egy hálózsák.

3 sityak jött össze és azóta semmi
...
holnap van a párom szülinapja. Remélem az új forduló hozz neki egy kis "szülinapi nyereményt"
...
holnap van a párom szülinapja. Remélem az új forduló hozz neki egy kis "szülinapi nyereményt"
Még október 19-én nyertem egy hátizsákot, és azóta sem kaptam meg.
A fiam alig két hete egy bicskát és az már itt van. Hol lehet reklamálni?
A fiam alig két hete egy bicskát és az már itt van. Hol lehet reklamálni?
nekem is semmi de legalább megvan a sisak ma meghozták bár egyik kódra nem jött válasz sms
ma is semmi
bukósisak 

nekem ma végre összejött egy táska az előző körben öngyúszi
Tegnap végre összejött egy hálózsák

a harmadik forduló nyereményei: 10db I-Pod Nano, 20db Sanyo digit. kamera, 200db MP3 lejátszós karóra, 3000db öngyuszi, 1560db webcamera, és 250db napelemes töltő...
elég jó nyeremények, rem. nekem is jut vmi, mert a második forduló eddig nem túl jó!
Hajrá Mindenki!
elég jó nyeremények, rem. nekem is jut vmi, mert a második forduló eddig nem túl jó!
Hajrá Mindenki!

Engem főként azért érdekelt, hogy ne küldjem "holtidőkben" a kódot. Minden órában van 15-16 perc (összesítve, elosztva pedig 1-1,5 percek) amikor soha nincs nyeremény. Ezt kikerülni már fél siker.
Egyébként van igazad, de pl. az előző fordulóban nem egy fényképezőgépet az átlag 6 perc végén nyertek meg. A marlboronak vannak kedvenc, kiemelkedő percei is, amikor mindkét fordulóban sokkal több a nyeremény mint egy másik percben.
Az előző fordulót már most túlléptem, azaz többet nyertem értékben és mennyiségben is mint az elsőben és a játék 3 napjától játszom. Szerintem van benne némi igazság, különben miért nyertem volna többet mint előző fordulóban és többen is játszanak azóta?
Most megnéztem a nyertes időpontokat is (az utolsó két napban), de csak - a saját logikám alapján - jutottam arra a következtetésre, hogy a 6 perc közepének, tehát a mindenkori felezőnek van nagyobb esélye a nyerésre, mert hátulról-előlről is nézve a "legközelebb" kerülhet (ha nincs más bejelentkező) a nyerő időponthoz. Ajándékokban annyi szabályosság talán felfedezhető, hogy átlagban kisebb értékű ajándékokkal teli órát általában nagyobb értékű követ, de nem lehet tudni, hogy melyikkel kezdődik az aznapi ajándékosztás.
De a legfontosabb...............A SZERENCSE LEGYEN VELÜNK!!!!
De a legfontosabb...............A SZERENCSE LEGYEN VELÜNK!!!!
Böbe: én nem a napi ajándékokról készítettem, hanem a nyertes időpontokról.
Köszi, megtaláltam.
csipcsi
a motort már megnyerték
a motort már megnyerték
Végre! Egy hálózsák!
Már nagyon vágytam rá!
Már nagyon vágytam rá!