Aki esetleg parfümöt nyert, annak megjött már? Mert nekem még semmi és elméletileg január 31-ig kiszállították az ajándékokat

Sziasztok!
Még ugyan nem postázták ki, de nyertem Havasi CD kollekciót még dec. végén és cserélne e valaki velem más advent.hu-s tárgy nyereményt?
Most jött meg az egyik könyv. Aréna kiadós!
délink,Roxi!
Köszi az infót,délután jött a mail

Szednori én 3 napra kaptam mailt,igaz ez még kaácsony előtt volt.2 -őt küldtek mert vmi hiba volt a rendszerükben.Egyébként egy Doba Éva nevezetú hölgy küldte.
szednori
Hát, 10 nap biztosan eltelt sztem. De lehet több is,mire jött a mail.
Aki nyert tárgynyereményt,mennyi idő múlva kapott e-mailben értesítést?
Hát ennyi volt az idénre...

szednori: köszönöm, aranyos vagy, örülnék is neki...

De hosszú órák óta itt ülök és 2 vagy 3 ABP-s lehetőségem volt csak és az sem nyert...

BBarbi: Neked is nagy-nagy gratula!

Te hánykor nyertél?
dandi!
Sajnos,ezt nem tudom,de szívből kívánom,hogy a következő nyertes te legyél

Gondolod, hogy lehet következtetni az időpontból a maradék két ajándékhoz?!

dandi!
Igen,én nyertem,már beírtam volna,de nem jött be az oldal
köszi

Ha ez segít,09:47-kor

szednori: Te nyerted a csomagot? Ha igen, nagy-nagy gratula hozzá!
Én is szeretnék egy olyat, de a maradék kettőre jó sok esély van... Idáig se nagyon lehetett eltalálni a nyerő időpontokat, ma meg aztán...

Gratulálok

A gumikötél már elfogyott!

Én nyertem meg!

még 2 napot kaptunk ráadásul, a 4 db ÁBP csomagra és egy gumikötélre, már azt hittem hogy ma éjfélig kiszórják ezt az 5 db ajit, de nem, még két napig küzdhetünk érte

Csak azt nem értem, hogy ha az van kiírva, hogy még 1 nap, az akkor azt jelenti, hogy holnap is kellene még lenni játékoknak (mint ahogy a nyertes listánál is föl vannak tüntetve a napok) Már volt 2 nyertes ma reggel, maradt 8 ajándék, le a kalappal azok előtt, akik ezeket fogják elcsípni. Azt hiszem én feladom. Nálunk karácsonyozik a 2 nagymama is, majdnem olyan szórakoztató, mint a tojás törögetés...
már lett is egy nyertes, de nem én

10 nyereménnyel? Hát nem fogjuk degeszre nyerni magunkat.
Félek, hogy csak rendszerhiba, mert már nagyon régen nem volt egyetlen nyertes sem...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások