Én már a Libero peluscsomagnak is örülnék....

" alt="

">
Susa!
Már bocsánat,de szerintem csak egy nagyon kezdő nyereményjátékos blokkoltat 1 blokkra több nyereményjátékos dolgot.A Kalifa meg aztán külön megér egy misét...
Nem értem, hogy miért jó az, hogy csak az eredeti jó?A Kalifánál , meg a CBA Balatonnál csak másolatot kértek, és szerencsém is volt, mert más játszós dolog is volt a blokkomon. Vagy Te egyenként csekkoltatod ha pl. 3-4 játszós dolgot is vásárolsz? Szegény pénztáros, még jó, hogy nem mák.........
hofi!
Szívemből szóltál!Annyira,de annyira elmegy a kedvem az olyan játéktól,ahol a másolattal is beérik!

" alt="

">
Drága Fortunácska.Csak egyet kérek:
Add, hogy mindig eredeti blokkokat kérjenek a játékoknál:..
Mondd azt, hogy jövőre jobbat akar hozni nekik. A mostaniak már elavultak. Nehéz dolog.
Én csak egy laptopot szeretnék a lányaimnak,mert azt kértek karácsonyra,és fogalmam sincs mit fogok mondani Nekik ha a Jézuska nemtud hozni egyet...

" alt="

">
tv kellene már hónapok óta nincs,mert elromlott,ma már a mosógép programja is döglödött csak el ne romoljon..
Én is kiegyeznék egy Boci főnyereménnyel.... vagy egy Haas kocsival.
Csak hogy tudjam csökkenteni a lakáshitelemet...Bár a Bociból már ki is tudnám nullázni, de ha "csak" autó lesz, azzal is megelégszem...

" alt="

">
Köszönöm a memóriajátékokat, de kérlek csak egy x-box-al szánj meg minket

" alt="

">
1 joreggeltes laptop...az nagyon jo lenne

" alt="

">...persze johet auto es penz is..vagy akar valami aprosag is

" alt="

">
én "csak" az összes adósságomtól szeretnék megszabadulni.
ehhez pont elég lenne a boci 8 milla

" alt="

">
Én is szeretnék már valami jó kis nyereményt.Ha nagy ,hát az sem lenne baj.

" alt="

">
Az én álmom,hogy a Boci nekem tejeljen!

" alt="

">
Csatlakozom, mi is nagyon szeretnénk egy autót

" alt="

"> ... a remény hal meg utoljára......