Szeretnék 2 Tesco-Pepsi blokkot.
Cserébe lenne coop 2 Cappy Ice Fruit (redfruit és multivit) 1,5 l-esek - ez egy blokkon, a multihoz cimkét is tudok adni, és külön egy Cappy Ice F. Redfruit 1,5 l blokk.
Vannak Palette blokkjaim:
PALETTE ICC A10 ULT ........ 839 Ft
PALETTE DE LUXE 400 ........999 Ft
PALETTE PERM.NC................599 Ft
Írd meg mit ajánlasz érte.
Van: Tescos benzinutalvány (bélyegért is), dm pont, 1 milka, univerek, nestlék (theodora, aquarel, nescafe), niveák, knorrok
Keresek: egyéb nestlék, haribo, rossmann pont, floriol, garnier blokk, sió, 1 herbária, szentkirályi, fornetti, 1 termékes go, de más is...
Vannak 1,5 literes Cappy Ice fruit (multivitaminos) cimkéim és 2 literes coca cola cimkéim. VAgy coop-os blokkot keresek hozzá vagy odaadom annak aki kéri.
Emailt írjon akit érdekel.
Köszi, Nati
Van: Fornetti sarok, Sió vk, Palette vk, Kinder pingui csomi, 5db Nestlé pályázat, nyeretlen sorsjegyek / 3 Havifix/,
Keresek: Toto tojás, Szalon sör, Garnier blokk, Haribo
Cserélnék:
4 rossmann pont
2 toto toji csomagolás-Húsvét után még +4 db
2 élesztő csomi
2 pepsi blokk
5 l vénusz
1 db 1 termékes,és 1 db 3 termékes GO blokk
sok maggi,és nescafe vkód
keresek:haribo ,bombi
Cserére ajánlok:
3 Dm pont
2 tétel Go
3 bombi
Whiskas
sok pöttyös
2 l Vénusz
pár Nestlé aquarel, boci,
5 Fornetti
1000g Rama
1 4 db-os elem Duracell vonalkód
Mi Világunk teljes kupon
Elsősorban Nagyon keresek TOTO tojást!!!!!
Másodsorban Palette vonalkódokat, Sió 1 l-est, Gardena blokk, Cif blokk, Dankó dugózáró fóliát, Vénusz konyhatündért!
Csipiszke a probléma lényege az, hogy az ember felrak egy cserét és utána Te felrakod a fél oldalt, amit nap mint nap megteszel, ezzel a cserénk egy pillanat alatt másik oldalra kerül, és sokan nem lapoznak vissza, én sem mindig szoktam, csak a főoldalt nézem vissza, ha nincs időm.
De írd be nyugodtan, csak már annyira bosszantott engem, hogy ennek hangot adtam, mondhatni kiírtam magamból

Sziasztok
Van két HARIBO kódom.
És van Lay's kódom is, 5000.--os kedvezmény az apple.hu-ra és egy sms kódom az IPOD-hoz.
Szentkirályi címke érdekelne. Konkrét ajánlattal.
Köszi!
Helga
Keresek:
Garnier blokk, Nestlé kód, Budafok élesztős papír, PEPSI blokk, HARIBO kód.
Adok:
gyertyaszett
aromaszett
Barilla tányéralátét készlet
Milli tálca
Milli recepteskönyv
Nem csak Én szoktam sokat felrakni. Ha az üzemeltető szól akkor leveszem. Akit zavar, az ne olvassa el. Miért kell ebbe is belekötni?
Csipiszke, csatlakozom Galeriahoz: némi önmérsékletet tanúsíthatnál, legalább a nem játszós dolgokat hagyd ki, a tárgyakra pedig már többen is ajánlották Neked a tesz-veszt, csak nem vetted a lapot.
Nem rakom fel minden nap ha megnézed láthatod. És nagyon sok emberrel csereberélek, nem mindenki ugorja át. Más is ír ide nyereménytárgyat nem csak én. Neki lehet?
Csipiszke, ennek nagy része nyereménytárgy, nem szeretnék okoskodni, de nem kéne minden nap ezzel ennyi helyet foglalni, mert a többi csere pár óra és már több lappal hátrébb kerül

És azzal, hogy minden nap beírod nem azt éred el, hogy hatalmas forgalmad lesz, hanem sztem inkább azt, hogy mindenki átlépi legalábbis én már el sem olvasom

Cserére várnak: Somat mosogató tabletták!!!, bontatlan fém cd-tok, Dr. Oetker receptkönyvek, Kühl, Sash kazetta bontatlan fóliában, videókazetta, 512-es pen-drive, milka tehén, Coca-cola nyuszik, társasjáték, Elektromos fogkefe, Coca-cola poharak ( 5dl-es), mese, képeskönyv, , Nagyon sok plüss figura, állatka.
Horváth Rozi bevásárlótáskák, Kindertojás figurák, Nagyon sok könyv,
Vezeték nélküli egér, bontatlan gyári csomagolásban, Konyhai mérleg, 10 kg.-ig mér, oriflame rúzs, szájkontúr, körömlakk. Djuice nyakba akasztható telefontartó , Old Spice övtáska, Matricák, dezodoráló lotion lábra, kézkrém, Fa deo spray, Caola testápoló, sarokpuhító krém, mellápoló zselé.
Whiskas, Knorr, Maggi, pontok, Rama, csomagolások , budafok élesztős
Csokik csomagolásai: Sport, milka, boci, kinder, cerbona, pepító, capucíner, lottó, szamba, bohóc, nesquik, tvix, mars, bounty, americana, nestlé, 3 bit, kit-kat, darling, chipita, bombi, balaton, piros mogyorós, tibi, sweet point, Túrórudi csomagolások, Nesquik Detki, candy, fundy, győri édes,bonapari, haribo, campinno. Chupa-chups, Danon védőfólia, Findus, saga, Pickwick teljes doboz, vonalkód, vagy pontok : 4700!!! pont.
Dr. Oetker, Kotányi, Podravka, Haas, Horváth Rozi , Chips-es teljes csomagolások, kódok, Pedigree vonalkód, Mogyi, Kalifa, Raffaelló teljes csomagolások, kódok, Somat mosogató tabletták és kódok, Domestos, Cif,Mosópor vonalkódok teljes csomagolások, Öblítő,( coccolino....) Nívea, Fa, Elséve, Alwais, Fogkrém, Lifebuoy, Hajfestékes, Natur aqua, Theodora, Szobi, Chibo kávé csom., vonalkódja, Airwick, Pur, Ambipur , Cigis vonalkódok.
Nagyon sok minden érdekelne cserére, főleg utalványok. Írd mid van és megeggyezünk.
Holnapra lenne 2 db belépőjegyem a T4XI díszbemutatójára !!!!
A vetítés helye: Uránia Nemzeti Filmszínház, Budapest
Ideje: 2007. április 5. (csütörtök) 19.00 óra
Várom a csereajánlatokat:most futó blokkos játékok, stb.
Kismackós társast, DM pontot keresek.
Lenne:
Nestlé pályázat
10 db Activia fedőfólia
Mi világunk kupon füzet (Dove, Globus, Signal, Sunsilk)
5 Milupa tejpép vk.
5 db Theodora vk.
1 db Nivea
12 db Dagling vk.
25 db Jacobs vk.
2 liternek megfelelő Palmolive
1 db Univer címke
1*2 termékes és 1*1 termékes GO
1 Naturland pont
Kuponok:
Bio világkonyha 100 Ft
Ambi pur 300 FT