Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 609 oldal |
én elég későn kapcsolódtam be a játékba, és az első segítségem az volt, amikor ti itt segítettetek. addig egyedül eljutottam - agyaltam is rendesen! csak mert jó volt megfejteni. gondolom ti is igy gondoljátok!
többet nem töröm magam feladványok írogatásával, és nem is üzengetek!! 

mackocska!
1. mi a neve hazánknak? + mi a leghosszabb prózai mű
2. a megfejtés kulcsa főleg autókkal kapcsolatban hallható, sokat veszik igénybe, a nem tudják kp. fizetni autó......, ragd a szó elé az ingatlant
3. manapság sokan foglalkoznak vele, lényege a titkos tudás, sokan beavatottnak vallják magukat és ezo........kusnak nevezik magukat!
1. mi a neve hazánknak? + mi a leghosszabb prózai mű
2. a megfejtés kulcsa főleg autókkal kapcsolatban hallható, sokat veszik igénybe, a nem tudják kp. fizetni autó......, ragd a szó elé az ingatlant
3. manapság sokan foglalkoznak vele, lényege a titkos tudás, sokan beavatottnak vallják magukat és ezo........kusnak nevezik magukat!

Szívesen, máskor is!
köszi, örök hála. Ha esetleg valamiben én is tudok..? Bár Ti szupik vagytok ebben.
Dorati! Ezen már én is elgondolkoztam. Lehetetlen, hogy ne tudnának róla.
mackocska! küldtem segítséget
nekem szerencsém van, nem is tudom mi az az oldal -- persze ha akarnám, gondolom meg lehet tudni - és nem is akaom. ezt is onnan tudtam, hogy a google egy keresésnél feldobta a nőklapja cafe-t ahol megtaláltam. de egyébként azt az oldalt sem szoktam nézegetni.
Én csak játszom, mert azt nagyon szeretek!!!
Én csak játszom, mert azt nagyon szeretek!!!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni az alábbi kérdésekben?
Hazánk remekírói által alkotott hosszabb prózai mű? Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (bérlet)? Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető? Köszönöm
Tudna nekem valaki segíteni az alábbi kérdésekben?
Hazánk remekírói által alkotott hosszabb prózai mű? Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (bérlet)? Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető? Köszönöm
Egyébként nem értem a fórum moderátorát, hogy miért nem törli ki a feltett címet, korábban még az 1 darabos megfejtést is kiiktatták a fórumból! Most miért nem törődnek vele???
Arról nem beszélve, hogy a Startlapon is több helyen meg lehet találni a teljes megfejtést. Nem hiszem, hogy a startlap szerkesztősége ne tudna róla?!!
Arról nem beszélve, hogy a Startlapon is több helyen meg lehet találni a teljes megfejtést. Nem hiszem, hogy a startlap szerkesztősége ne tudna róla?!!

Szia mamzi!
Úgy döntöttem, hogy bojkottálni fogom azt az oldalt. Ha nem tudok valamit, inkább tőletek kérek segítséget
Úgy döntöttem, hogy bojkottálni fogom azt az oldalt. Ha nem tudok valamit, inkább tőletek kérek segítséget
mamzi: igazad van
akit érdekel az agytorna és nem csak nyerni akar, az tényleg mejelenik és várja a következő feladatot, hogy megdolgozzon vele. Ilyenkor még, ha akarnánk sem tudnánk megnézni a kész megfejtéseket, mert csak másnap kerülnek fel! Egyébként aki ellen tud állni a kísértésnek az becsülettel megfejti maga még másnap is.!
akit érdekel az agytorna és nem csak nyerni akar, az tényleg mejelenik és várja a következő feladatot, hogy megdolgozzon vele. Ilyenkor még, ha akarnánk sem tudnánk megnézni a kész megfejtéseket, mert csak másnap kerülnek fel! Egyébként aki ellen tud állni a kísértésnek az becsülettel megfejti maga még másnap is.!

szia robert gida, szia mazsas!
Szia Dorati!
dorati: na látod, vagyunk azért......aki játszik, az nem nézi meg a megfejtést, hanem megfejti vagy egyedül vagy segítséggel, tehát a fórum nem felesleges!!!!
szia robert gida!

Azért csak itt vagyunk...
Sziasztok!
Megérkeztem, és sebtében megfejtettem a tegnapi képet. Szerintem nem volt nagyon nehéz. Még nem tudom, megvárom.e a mait. Nézelődök még, aztán majd meglátom....
Megérkeztem, és sebtében megfejtettem a tegnapi képet. Szerintem nem volt nagyon nehéz. Még nem tudom, megvárom.e a mait. Nézelődök még, aztán majd meglátom....
mamzi: megint feltettek a fórumra egy címet, ahol be lehet szerezni az egész eddigi megfejtést, képekkel együtt.
sokan letargiába estek, hogy a fórumnak ezután már semmi értelme stb.
azóta igen csendes a környék.
sokan letargiába estek, hogy a fórumnak ezután már semmi értelme stb.
azóta igen csendes a környék.
lassan talán gyülekezünk, ahogy tegnap is. egész nap csend van?