mel6
Akkor ezt jelezd a vevőszolgálaton!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 511 oldal |
Barilla tésztával vigyázzatok. Sikerűlt 3 olyan tésztát vennem, amin a matricának csak az első oldala van meg.Látni, hogy nem lekapargatott, leszakított,mert a cellux rész sértetlen. Ugyhogy hibás a széria.
Nekem a Fornetti gyűjtésével van élményem: úgy látszik, hogy nem k ell akciós tasakban adni ugyanis többször előfordul, hogy csak sima natur tasakban vagy ennél is rosszabb nylonban kapom meg . És ha megpróbálok kérni másik zacskót néznek rám mint aki a marsról jött.
Kicsit negatív!
Aki Nivea csomit nyert, az ne nagyon tartogassa, mert 2007. januárban lejár a szavatossága. Nem érdemes karácsonyi ajándéknak eltenni. Különben nagyon klassz, igaz, én már el is ajándékoztam, mert tavaly is ilyet nyertem.
Aki Nivea csomit nyert, az ne nagyon tartogassa, mert 2007. januárban lejár a szavatossága. Nem érdemes karácsonyi ajándéknak eltenni. Különben nagyon klassz, igaz, én már el is ajándékoztam, mert tavaly is ilyet nyertem.
Én is mindig simán adtam fel a Knorrt, elsőbbségivel, és mindegyik beért. Nekem azért (is) tetszik ez a játék, mert limitálja a pályázatok számát, én beérem havi két tányérral
, és ennyi mindig jutott. Nem piaci értékesítésre játszom. Ráadásul semmi plusz kiadást, vásárlást nem igényelt, mert rendszeresen használjuk a termékeket. A főzős levest kivéve, de már a póréhagymakrémlevest (pici fehér borral feljavítva) egészen megszerettük.
Na, ezt a pozitívba kellett volna írnom, de az itteni "rémes tapasztalatokra" válaszoltam.
, és ennyi mindig jutott. Nem piaci értékesítésre játszom. Ráadásul semmi plusz kiadást, vásárlást nem igényelt, mert rendszeresen használjuk a termékeket. A főzős levest kivéve, de már a póréhagymakrémlevest (pici fehér borral feljavítva) egészen megszerettük.
Na, ezt a pozitívba kellett volna írnom, de az itteni "rémes tapasztalatokra" válaszoltam.Tigriscsik! Én még soha nem küldtem ajánlott levélként kódokat a Knorrnak április óta, csak elsőbbségivel. Eddig az összes levelem beért! 

És ehhez nem lehet hozzájutni egyetlen hipermarketben sem!
Max. ha a fórumosok közül eladja v. elcseréli valaki! Én biztos, hogy megtartom az összeset! 
Max. ha a fórumosok közül eladja v. elcseréli valaki! Én biztos, hogy megtartom az összeset! 
A Luminarc üveg, ez porcelán, ráadásul "Guy Degrenne" márka.
ördöglakat!
a tányérra rá van írva a tervezője...
még a játék elején valaki rákeresett a neten, és tényleg ennyibe kerülnek ezek a tányérok (csak más mintával)
én is nagyon meglepődtem
a tányérra rá van írva a tervezője...
még a játék elején valaki rákeresett a neten, és tényleg ennyibe kerülnek ezek a tányérok (csak más mintával)
én is nagyon meglepődtem

Sada: neked mániád lett velem kekeckedni? Hol láttál ilyen tányért 2500,-Ft-ért darabjáért? Nézd meg a mostani Metro katalógusban a Luminarc 19 részes fekete-fehér készlet (szintén négyszögletes) 6000,-Ft és azért az egy márka. Egyáltalán kiszámoltátok, hogy mennyibe került egy tányér? 180.000.-Ft-ért már kristályból vehetsz készletet.
Nekem tetszett a játék. Tuti ajándék valamennyi termékfogyasztásért és nem gagyi! Némelyik garantált még a kínai piacon vett cuccnál is rosszabb. Nekem mindegy, hogy Maggi vagy Knorr. A különbség annyi, hogy a Knorr többször szervez játékot + van sikerélmény. Mostanra már csak ilyent veszek, Maggit soha.
ördöglakat
Háááááááááááát, nem tudom..
Egy ilyen tányér ára 2-2,5ezer Ft.
3*30*2.000=180.000Ft
Kétlem, hogy ennyit költöttél a játékra...
Háááááááááááát, nem tudom..
Egy ilyen tányér ára 2-2,5ezer Ft.
3*30*2.000=180.000Ft
Kétlem, hogy ennyit költöttél a játékra...
Nekem a telefonon feltett kérdésemre az volt a válasz az első problémánál, hogy a Posta a hibás. A 4 feladásból 2 még délelőtt érkezett be és 2 csak délután, de akkor már megvolt a 10000 tányér tulajdonosa.
A következőnél, már az, hogy egy lakcímről csak pályázat vehető figyelembe. Különböző nevekre lett feladva és a házban 14 lakás van. Ennek ellenére a VIII. havi listán egyforma címmel, de két névvel bekerültünk.
Komolyan mondon nagyon örülök, hogy vége ennek a játéknak, mert ennyi bosszúságot még nem okozott számomra semmi. Már írtam nekik, hogy jobban járnék, ha visszaadnám a tányérokat és ők visszafizetnék a termékek és a postaköltségek árát, mert abból már 3 db 30 részes garnitúrát is vehetnék. Ráadásul még ők döntötték el, hogy mit együnk. Tudom, hogy nem volt kötelező játszani, de ez már gusztustalan, hogy mindenre volt valami nemleges válaszuk. Egy életre elegem lett a Knorr termékekből és a vele kapcsolatos játékokból.
A következőnél, már az, hogy egy lakcímről csak pályázat vehető figyelembe. Különböző nevekre lett feladva és a házban 14 lakás van. Ennek ellenére a VIII. havi listán egyforma címmel, de két névvel bekerültünk.
Komolyan mondon nagyon örülök, hogy vége ennek a játéknak, mert ennyi bosszúságot még nem okozott számomra semmi. Már írtam nekik, hogy jobban járnék, ha visszaadnám a tányérokat és ők visszafizetnék a termékek és a postaköltségek árát, mert abból már 3 db 30 részes garnitúrát is vehetnék. Ráadásul még ők döntötték el, hogy mit együnk. Tudom, hogy nem volt kötelező játszani, de ez már gusztustalan, hogy mindenre volt valami nemleges válaszuk. Egy életre elegem lett a Knorr termékekből és a vele kapcsolatos játékokból.
Az egyszerre feladott levelek elkeveredhetnek egymás mellől.
Én is gondoltam már arra, hogy összetűzőm őket. 
Én is gondoltam már arra, hogy összetűzőm őket. 
Nekem a Knorros tányér nyereményekkel volt ÓRIÁSI csalódás, amikor nem kaptam meg már 4x a nyereményem!!!!!!!! Ugyanis nem érkezett be a levél!!!! De kérem, hogy hogy nem érkezett be, mikor az anyukám levél feladása beérkezik, és egyszerre adtam fel a 2 borítékot!!!!!!!!!!!!! És ez már 2x (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fordult elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor hogy is van ez?!!!!!!!!
Az egyszerre feladott levelek közül, csak egy-egy érkezik be?!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez felháborító nem?!
Vagy mindenki más ajánlott levélként küldi el az ilyen nyereményjátékos leveleit??????????????
:-((((((((((((((((((((((((((((
Az egyszerre feladott levelek közül, csak egy-egy érkezik be?!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez felháborító nem?!
Vagy mindenki más ajánlott levélként küldi el az ilyen nyereményjátékos leveleit??????????????
:-((((((((((((((((((((((((((((
Ma voltam az egyik barátnőmmel "filmvetítésen" ahol ajándékcsomagot sorsolnak, és adnak vásárlási utalványt. Hosszú sor állt, és kicsit szervezetlen volt..... addig addig hisztizett a barátnőm amíg lemaradtunk.
Később rájöttem, hogy a pasiját hívogatta, hogy hagy menjen át hozzá....
De akkor miért nem mondta, hogy nem akar eljönni ilyesmire. Hihetetlen....
Ha már van fontossági sorrendje akkor mondja le a második helyezettet.
Tanulság legközelebb egyedül megyek.
Később rájöttem, hogy a pasiját hívogatta, hogy hagy menjen át hozzá....
De akkor miért nem mondta, hogy nem akar eljönni ilyesmire. Hihetetlen....
Ha már van fontossági sorrendje akkor mondja le a második helyezettet.
Tanulság legközelebb egyedül megyek.
Szivi76, nem bánt - szerintem senkit sem - és sajnálom, hogy eltört, reklamáld meg!
sada, almondeye
Ha esetleg megbántottam valakit ezzel, vagy akit nevén neveztem:
ELNÉZÉST KÉREK!
Legközelebb megtartom a véleményem magamnak.
Ha esetleg megbántottam valakit ezzel, vagy akit nevén neveztem:
ELNÉZÉST KÉREK!
Legközelebb megtartom a véleményem magamnak.
Én voltam!
Nem voltam itthon ezért adtam fel elöbb,nem is számítottam rá hogy kapok kannát.
A végén + olyan volt mint a mesében kaptam is +nem is (kaptam töröttet)
Ez van.Bocs ha ez bánt valakit de szerintem ez nem az én hibám.
Nem voltam itthon ezért adtam fel elöbb,nem is számítottam rá hogy kapok kannát.
A végén + olyan volt mint a mesében kaptam is +nem is (kaptam töröttet)
Ez van.Bocs ha ez bánt valakit de szerintem ez nem az én hibám.
A-ha