Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 87 / 319 oldal |
mia, ne haragudj, de nem az volt a baj, hogy nem értettem meg, hanem azt hittem, hogy ennél valamivel komolyabb dologról van szó...
Autómata frissítés operával,akkor is figyelni kell,de nemkell pont a gép előtt ülni,és nyomkodni.Én játszok a gyerekekkel,és ha van valami rohanok a géphez.

Iwettke
nincs semmiféle titok. nem értem,h mit nem értetek meg rajta
ülj a képernyő előtt, ne csinálj semmit, csak frissítsd az oldalt folyamatosan. ennyi.
nincs semmiféle titok. nem értem,h mit nem értetek meg rajta
ülj a képernyő előtt, ne csinálj semmit, csak frissítsd az oldalt folyamatosan. ennyi.hmm..én örülnék mégegy rádiónak, de vhogy mindig lemaradok..
és italbónt vett vki amugy....???
én meg hiába nyomtam a hozzászólok gombot,nem reagált,most is csak úgy tudtam írni,hogy újból kiléptem,beléptem. nem vettem rádiót én sem,mert már van
Andi, és elmondanád a "titkot", akár e-mail-ben is? Mert nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság...
akkor biztos csak 1 db-ot raktak fel.... nem hiszem,h ha jóval többet raknának, az i scsak 2 mp-ig lenne....
Mikor volt nyitva a bolt? Itt ülök és nem láttam?
Én se láttam

egyszerűen nem tudtam beírni,hogy rádió,mert megint pont akkor tökölt a webnyeremeny
Én nem vettem,van már!
Andi, ne szivass, én nem is láttam

Andi:
mikor volt rádió...?
mikor volt rádió...?
két mp-ig
Iwettke!Nem volt irigy senki
,be volt írva a "titok"
,be volt írva a "titok"
Rádió!Volt
Én is... sajnos
Jó lenne kitalálni valami más módszert, de akinek volt ötlete, az irigy volt