Segístég!!!

" alt="

"> Van valakinek ötlete, miért kaphattam azt a fajta hűtőmágnest a Prizeetól, amit csak klubtagok kaphatnak? Ráadául úgy, hogy nem is vagyok klubtag, és snassz tagként nem is lehetett nyerni ilyet

" alt="

">
Te voltál az első, a te nevedet írom. Köszi
ejj hogy épp most néztem be

" alt="

">
Én szeretném

" alt="

"> Babse a nevem ott is.
Ha kérsz majd valamilyen segítséget írj

" alt="

">
Toilokdo-n fogok regisztrálni. Aki szeretné, hogy beírjam Őt ajánlónak, az írja meg a nick nevét! Köszi.
nature az ünnepek miatt is csúszik minden!
auchan gyerek csomik is ünnep után értek ide, holott időben feladták, és karácsonyi képeslapot is kaptam ünnep után

" alt="

">
Köszi, de a kártyám nem repcsivel utazik. Bár a vasutasok is sztrájkoltak rendesen.

" alt="

"> Hááát, hátha megérkezik még. Úgy szeretném.
Viki vedd figyelembe a malév sztrájkot.Akkor mondták hogy a külföldről érkező levelek késöbb kerülnek postázásra.Mivel karácsonykor hagyták abba a sztrájkot igy szerintem a hét végén megkapod.
nekem is volt olyan, hogy egy hónapot utazott a cuccom, ne add fel!
Ma sem jött meg a Prizee kártyám pedig annyira szerettem volna.

" alt="

"> Dec. 15-én adták fel, ezt már biztosan valaki lenyúlta.

" alt="

">
lassan gyűlik össze, de mindig van rajta csak geniz+.
Kösz így már világos mit kell csinálni

" alt="

">

" alt="

">
Ha rákattintassz a kulcslyukra, akkor bejön egy másik oldal. Mindig óra 15-kor és 45-kor ad kódokat. Többet is ad 1 perc alatt. Az nyer aki az adott kódot legelőször beírja. Az 1 perc alatt többször is tudsz próbálkozni. Én lekicsinyítem a böngészőt, és akkor egymás mellett van és könnyű gyorsan beírni.
GYorsan meg lehet szerezni a kódot ezen az oldalon? Geniz+-t, vagy geniecodot ad?
a www.grat-os.com-on mindig van. A bőröndös játéknál, hogyan kell beírni az időt? Ahogy az oldal mutatja?
keresek vmi jó helyet ahol lehet kódot szerezni, hogy vip legyek.
Aha. HOnnan szereztél kódot?
1 ptskdos utánam kaptad váltottam be kódot.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások