Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 101 oldal |
Én már vásároltam cserjéket, el is ültettem, de csak az egyik parcellámra engedett. Pedig van még kávébabom és a profilomban ki is íjra, hogy vettem, de közben mégsem engedi elültetni. A másik parcellára majd csak 6 óra múlva enged?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Bocsánat...korrigálok..most mégis enged vásárolni. Egy cserjét vettem, azzal egy parcellát lehet teleültetni, s 6 óra múlva fog beérni, akkor kell visszajönni.
Ne aggódjatok, nem késtek le semmiről! Nekem sikerült valahogy belépnem, de egyelőre csak arról tájékoztatnak, hogy majd lépéről lépésre segítenek a termelésben, hogy mit kell csinálni. Első lépés lesz a cserjék vásárlása a piactéren, de ez még egyelőre nem lehetséges. Részletek hamarosan...kábé ez a lényege.
Termelni beenged, csak soká kell várni, alig jön be az oldal.
Építkezni sem enged be, meg termelni sem. Ugyanaz a helyzet mint pénteken. Majd pár óra múlva próbálkozom megint.
" alt="
">
" alt="
">Elég nevetséges valóban,hogy a nagy NESTLÉ,aki évente több játékot indít,nem gondol arra,hogy ennyi játékos lesz és nem bírja a szervere!
" alt="
">
" alt="
">idáig kalapács volt, most meg nem enged be
" alt="
">
" alt="
">Jó reggelt Mindenkinek!
Elindult a termelés, csak sokan vagyunk, nem enged be. Jó hír: továbbra is lehet építeni a farmot !
Elindult a termelés, csak sokan vagyunk, nem enged be. Jó hír: továbbra is lehet építeni a farmot !
Hát majd szorítunk rá időt.
Susa
Egy-két perced csak akad, az építkezés során sem volt szükség több időre
" alt="
">
Egy-két perced csak akad, az építkezés során sem volt szükség több időre
" alt="
">Jó lett volna a hétvégén már játszani a kávéfarmon. Vagyis "kávét termeszteni". Hétfőn nem annyira lesz már időm rá.
Akkor passz........
Tegnapig nem volt gond.......
Tegnapig nem volt gond.......
Én ma is építkeztem, így fog elkészülni az egész. (Remélem
" alt="
"> )
" alt="
"> )Én csak azt látom, hogy tegnap még működött..
Gabbci
Tegnap kezdte...
Jucika75
most már nagyon ideges kezdek lenni erre a játékra..
Gabbci
Tegnap kezdte...
Jucika75
most már nagyon ideges kezdek lenni erre a játékra..
sada!
Láthatod,hogy van akinek bejön és tud is építkezni,úgyhogy valószínűleg nem általános probléma.
Láthatod,hogy van akinek bejön és tud is építkezni,úgyhogy valószínűleg nem általános probléma.
trendy
" alt="
">
Nem vagyok hülye.
Mondom, hogy aki nem fejezte be, annak sem jön be az építkezés.
" alt="
">
Nem vagyok hülye.
Mondom, hogy aki nem fejezte be, annak sem jön be az építkezés.
A középen lévő földje még mindenkinek üres? Mármint azok közül, akiket nem enged beengedni
" alt="
">
" alt="
">Az OK, hogy annak ez az oldal jön be, aki már felépítette, de aki nem, annak miért?
Összesen 300 nyertest értesítettek:
100 gyorsasági bögrést
és
200 ajándékcsomagost.
Csak azok a nevek kerülnek fel a nyerteslistára, akik a válasz e-mailben megadtak minden kért adatot.
Akik 2 hét alatt sem reagálnak, azok helyébe tartalék nyertesek lépnek.
Összesen 300 nyertest értesítettek:
100 gyorsasági bögrést
és
200 ajándékcsomagost.
Csak azok a nevek kerülnek fel a nyerteslistára, akik a válasz e-mailben megadtak minden kért adatot.
Akik 2 hét alatt sem reagálnak, azok helyébe tartalék nyertesek lépnek.
Szerintem aki befejezte az építkezést,annál hétfőig így is marad,akik nem végeztek,azoknak enged csak belépni.
most már nagyon ideges kezdek lenni erre a játékra..miért továbbléptünk,?
éjjel nappal nézem..és péntek 13 van nálam...
nekem kezd meggyűlni a bajom miatta
éjjel nappal nézem..és péntek 13 van nálam...
nekem kezd meggyűlni a bajom miatta