Nocsak-nocsak..
Nem jövedelmez eléggé a küldeményszállítás???
Ja, persze: több a futárszolgálat, így kevesebb lopkodnivaló jut nekik!

" alt="

">
ha jól tudom igen, 1 féle telefon lesz.
nem mondtam hogy nem nevetséges

" alt="

">
vodkafon partnere lesz talán

" alt="

">
krida!
inkább nevetséges. lassan már kisboltot huz maga után a postás. a postának inkább a levelekre kellene koncentrálnia, nem ilyen hülyeségekre.
http://kuruc.info/r/42/50513/
magyar posta

" alt="

">))))
sada, adrika6
ok, köszönöm!
Szabály szerint nem, de ezt nem minden postás tudja.
Az a tuti, ha veszel piros borítékot.
Nórika! szerintem csak az ajánlott levél díjat kell kifizetned.
Postakész borítékban szeretnék ajánlottan feladni valamit, de csak sima postakészem van itthon, ha ráfizetek 200 ft-ot, feladhatom ugyanúgy, súlykorlátozás nélkül?
http://www.rtlklub.hu/most/5729_hazon_kivul_11-12
Ajánlom figyelmetekbe főleg a végét.
Az elveszett postai csomagokkal, ajánlott levelekkel kapcsolatba várnak leveleket!!!!
Évi!
Szia!
A te leveled másnap már itt volt reggel! Bizz bennük%!.../ hátha most is rendesek lesznek!

" alt="

"> /
sada
természetesen elsőbbségivel küldtem az összeset.

" alt="

">
Ha nem elsőbbséggel küldted, akkor 50-50%.
Elsőbbséggel 95%.
Most aztán nagyon bízom a postában, hogy a most feladott nestléim beérkezzenek, a postás nőci nagyon mondta, hogy be fog érni, 90%, hogy holnap de ezen a héten 100%.
Ma adtam oda a postásunknak 3 pályázatot. Remélem még beér a Nestléhez.
A vicc az, hogy anyu - aki annyira vidéken lakik, hogy zászlót kell kitenni a kapuhoz, hogy arra forduljon a postás - korábban megkapta a pénteken feladott nyereménycsomagot, mint én, aki megyejogú városban lakom.
Tegnap feladtam egy időgaris Start Plusz csomagot. Ma meg akartam nézni a posta oldalán hol tart erre ezt írja ki: A megadott küldeményazonosítóhoz nincs rögzített követési információ
Ez hogy létezik?
sada: nekem megnyugtató, ha tudom, legalább odáig elért.
Nem postafiókra ment.
Remélem, akkor még odatalál ahova kell

" alt="

">
Ha nem elsőbbségi, akkor 5 munkanap, vagyis egy hét a vállalási határidő.
A térti vissza felé sima levlapként jön, ha jön. Szerintem nem sokat ér, ha van egy autogramod a hivatalsegédtől, de te tudod, mire szórod a pénzt...
Az elsőbbség csak a postafiókig gyorsítja a levél útját, de arra már nincs hatással, hogy hetente hányszor mennek a levelekért. Van olyan cég, ahol hetente csak egyszer v. kétszer.
benudori!
Akkor jó!
Így tudod igazolni, h feladtad

" alt="

">
Tértinek is kell jönni...
Keresni is tudod

" alt="

">
Utána tudsz nézni!
ajánlott tértis levelem nekem is 7 nap alatt ért célba és nem volt ünnep sem a 7napban,csak hétvége
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások