Én is mindig elolvasom amit írsz, csak én nem játszom ezekkel a játékokkal. Ezért csak drukkolok neked, hogy nyerj.

Mano, Sada, Teri.
Végre nem kóválygok itt egyedül! A Danubiusban naponta 3x bemondanak 3 előadót és 3 dalcímet, 4 és 5 között kell majd telefonálni és a 100. telefonáló ha tudja ezt a 3-at, 500 000,- Ft-ot vihet azonnal. Szintén a Danubiuson megy a Paksi Atomerőmű játéka, levelet várnak hogy mit szeretnél karácsonyra és naponta 2 hallgatónak teljesítik a kivánságát. Juventusban reggelente dec. 31-ig megy a Hangolj játék napi 50 000,- Ft a nyeremény és sms-ses játékot indítanak, óránként 30 000,- Ft értékű ajándékcsomagért, meg kell írnod, hogy a reklámjaikban elhangzottakból minek örülnél. Sok sikert mindenkinek, akit érdekel. Én a levelet már elküldtem nekik ma.
ma a 8 órai a déli zenét felírtam,de a 4 órásit nem tudtam halgatni,mert "sajnos" uton voltam a csiga autómért
Én is rendszres olvasód vagyok, el ne hallgass!
Nem beszélgetsz magadba, én mindig elolvasom, legfeljebb nincs infóm, amit beírhatnék.
Próbálkoztam hétvégén, de nem jött össze. Érdekelne ez a fél millás játék is, csak én suliba vagyok és nem hallom a zenéket, de ha Te hallottad, akkor segítesz? Az emailemre írd meg.
A Paksi játékról is hallottam, az is érdekel. Ha tudsz infót írj. Köszi!
Mano. Újra magammal beszélgetek itt, kicsit ciki most már.
Ma hallottam, hogy lehet írni a Danubiusnak, minden nap 2 kérést fognak teljesíteni. Támogató: Paksi Atomerőmű Rt. Majd megkérdezem az illetékeseket, milyen kérések lehetnek erre a nyerők, addig is füleljünk tovább.
Teri, Mano.
Sok sikert mindenkinek, lányok. Bőséges rádiós és vonalkódos nyereményeket!

Én is fogok próbálkozni, a december az december! Rock N Roll!!!
Gladiátor
reggel 7 55 kor telcsiztem és azonnal bekerűltem. (persze felvették,és 3/4 óra múlva kerűlt adásba köszike akkor hétfőn próbálkozni fogok.
Köszi az infót Gladi!
A hétfőtől indulót hallottam, de a hétvégit nem.
Majd próbálkozom.
Teri.
A Danubiuson értékfüggő a játék, csak 300 000,- Ft feletti nyereménynél kell betartanod a 3 hónapot! Úgyhogy nyugodtan játszhatsz hétfőn. Nekem megküldték a játékszabályukat levélben, amikor nyertem náluk nyáron a görögországi nyaralást, onnan tudom. Ha van faxod, megkeresem és szívesen elfaxolom neked! Mikor hívtad, amikor bejutottál végre?
Kicsit horroros színekben pompázik a képernyőm de valamit látok. Szóval. énis az autós cuccra indúltam be,három alkalommal felvették a telcsit múlt héten,de vagy korán hívtam vagy már volt játékos. nekem sem mondták mit nyertem. a hétfői karácsonyit meg sem próbálom,mert három hónapon belűl nem játszhatok újra

na mindegy remélem csak valami klaszz dolog lesz.
Mano.
Tartalékjátékosnak bejutottam a danubius nemek harcába, holnap kiderül, hívnak -e. Hétvégén mikulás hétvége lesz náluk, de az ajándékokról nem hallottam túl sokat. Karácsonyi dalokat fognak előadni ismert előadók, fel kell őket ismerni. És hétfőn indul a karácsonyi nagy játékuk!
Teri!
Gratula!Majd írd be mit nyertél, Gladi is bizti kíváncsi rá! :-)
Úgy látom, nem jártál erre de ma hallgattam a rádiót és már mást adnak a héten, valami kártya a nyeremény és ők választják ki rá az ajándékot. Remélem, szép és hasznos lesz számodra.

Teri.
Gratulálok! A danubiuson azért nem semmi teljesítmény. És mit nyertél? Sony autós cd-s hifit adtak?
Ma reggel Danubius" Nemek harca" NYERTEM!
Mano.
Csendes, szürke hétvége. Én is pihenek, új erővel nekidurálom magam december eljövetelével...

Neked kitartást!
Galdi!
A mano most tanul, mert nyakán van a vizsgaidőszak, most nincs idő játszani. De talán január végén már mindenbe belefogok... :-))
Mano.
Veled mi újság? Megsürgettem a mobilt, felírták a telefonszámunkat, remélem, hamar megoldódik, áll. a Westel szuttyog.
Hát tényleg az lehet.
Sajnálom, hogy semmi hír, de ne hagyd annyiban semmiképpen.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások