Erzsi és Magdi írtam!

" alt="

">
Tudna valaki segíteni?
Tegnap délelőtt utaltak nekem Otp-ről és még mindíg nem érkezet meg!

" alt="

">
Mások is utaltak tegnap és alig 3-órán belül rajta volt a számlámon.
Nem értem miért nincs még rajta!?
Köszönöm a segítséget.

" alt="

">
bbagi
Légyszíves valamilyen úton módon vedd fel velünk a kapcsolat.
Ok hogy nem megy a freemail de itt nem áll meg a világ nem a nap 24órájába nem működik egy héten át.
Csinálj egy másik levelezőt ami jobb és megbízhatóbb pl gmail..
Köszönjük szépen
Két darab Kinder Bueno kódot keresek. Délután adok vissza helyette kettőt.
bbagi: kérlek, h írj nekem is SOS. Köszönöm.
Bobherceg, én is szívesen bedodom

" alt="

">
bbagi. én átirányítottam a fremmaileimet a gmail-es email címemre, így ha nem tudok belépni a gmail-en is meg tudom nézni.
Sokat szórakozik a freemail...
bbagi: csinálj egy másik email fiokot, a gmail tökéletesen müködik, napok óta várom hogy jelentkezz.Kérlek keress meg mihamarabb! Freemailnél gond lehet sokszor , ha sok leveled van amit nem töröltél, ha daemon hiba jön vissza, akkor pedig nem valós email cimre probálsz meg levelet küldeni.
sziasztok!
Napok óta szórakozik a freemailem.

" alt="

">
Nem küldi el a leveleket,valami Demontól idegen szöveg érkezik vissza.
Folyamatosan kizár az oldalról és órákig nem tudok belépni!

" alt="

">
Van valakinek valami ötlete hogy miért van ez?
Köszönöm a segítséget.

" alt="

">
Lenne olyan kedves,önzetlen fórumos, akinek ha elküldeném postán a két Tisza-Coopos Kaiser blokkomat, bedobná a nyereményjátékos dobozba? Nálunk sajnos nincs doboz, nem is törték magukat, hogy utánakérdezzenek, a facebookon a Kaiser sem válaszolt a kérésemre. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
letti: írtam, SOS válaszolj légyszi!!!
bbagi: kérlek, h írj nekem SOS! Köszönöm.
veszkó
A bejövő üzenetek mellett nézted az egyéb üzeneteket ? Mert oda is írhatnak .
Sziasztok, valaki segítsen légyszi! Belépek a facebook oldalamra, látom, hogy van 7 új értesítésem, pirossal kiírva, ráklikkelek, de csak egy Spar-os látszik.... Rámegyek alul, hogy az összes megtekintése, megnyílik egy másik oldal, de ott is csak a Sparos látszik. De akkor hol van a többi? A régiek, meg azok az újak amiket pirossal jeleztek????
Állatkerti barangolások matrica albumot keresek, sajnos lemaradtunk róla, és nem tudom lehet-e még kapni valahol. Cserébe tudok adni beel való matricákat.
Tavaly az Europark nál valakivel cseréltem Gyermelyi pontokat. Elfelejtettem a nevét de az rémlik hogy hűtőt nyert vele.
Ha magadra ismersz kérlek írj!
Köszi
bbagi!
Legközelebb csak azután küldd el a kódokat,miután utaltak!
Cserepartnereimnek uzenem,hogy legyenek szivesek elutalni a cserenk arat amit mar reges regen megaptak es feltoltottek!
Koszonom.
ili54
Munkáltatódtól nem tudsz segítséget kérni? A bérszámfejtés meg tudná nézni, hogy mikor mennyit utaltak neked.
Vagy ha megvannak a havi bérkifizetési papírjaid, abból is tudsz számolni, ott is ott van, hogy mennyit utaltak a számládra.
Vagyonnyilatkozathoz kérnék segítséget.Vissazmenőleg 5 évre a nettót kell évente beírnom. Sajnos a bankszla.kivonataim nincsenek meg.HA a bevallásokat előkotrom abból kitudom valahogy számolni?Mert ott ugye az egész éves bruttó jövedelmet adta meg a munkáltató.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások