Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 174 oldal |
Dörmi 120/ 0
Semmi-semmi-semmi - szomorú vagyok.
Fortuna légyszi-légyszi-légyszi!!!!!
Fortuna légyszi-légyszi-légyszi!!!!!
Hát abban én is profi vagyok.
Igaz egy görkori összejött a dörmivel, de közel 200 kódból.
Igaz egy görkori összejött a dörmivel, de közel 200 kódból.
utálom a nyerő időpontos játékokat...sosem találom el!nekem kitalálhatnák azt hogy ki nem találja el a sorsolt időt.nyerő lennék!!!!
" alt="
">
" alt="
">Azt hiszem ezt inditványozhatnánk, csak az a baj, hogy monopol helyzetben vannak így nem tudjuk "megfenyegetni" őket, hogy elmegyünk máshová, ha nem....
Ill. még azt tudjuk mondani, hogy ezentúl személyesen visszük el a leveleket, ha nem kapunk kedv. kártyát
" alt="
">
Ill. még azt tudjuk mondani, hogy ezentúl személyesen visszük el a leveleket, ha nem kapunk kedv. kártyát
" alt="
">Most indulok a postára. Jól jönne az a VIP kártya, megspórolnék egy Cote D'oR csokira valót.
" alt="
">
" alt="
">Akik ennyi levelet adnak fel, én megszavaznék nekik -20% kedvezményt egy törzsvásárlói kártya felmutatásával.
jojó: hogy hogy úristen? Én itt olvastam a 80-nak a többszörösét is, de mindenki maga dönti el mennyivel száll be, mennyit áldoz rá. De legalább a postától kiérdemelnék a Posta VIP Arany klubtagsági díjat.
" alt="
"> Vagy kitüntetheznék őket a MAgyar Posta Érdemrenddel. ( csak viccnek szántam.
" alt="
">
" alt="
"> Vagy kitüntetheznék őket a MAgyar Posta Érdemrenddel. ( csak viccnek szántam.
" alt="
">stellarx----te úristen,ennyi pénzt költöttél!!!???
Viki---én is csak két pályázatot küldtem--ennyivel is lehet nyerni!--most sajna nem így alakult!
Én meg szorgalmasan csináltam a pályázatokat,de eddig semmi,de még hátra van az utolsó sorsolás hátha azon sikerül nyerni.
" alt="
">
" alt="
">Én is a lustaságomnak köszönhető 2 db pályázatot küldtem be havonta.
" alt="
">
" alt="
">A lustaságomnak köszönhető.
" alt="
">
" alt="
">lindababa
Te jártál a legjobban
" alt="
">
Te jártál a legjobban
" alt="
">Nestlé 0/0.
" alt="
">
" alt="
">Bonduelle: 33/0
" alt="
"> nem tudom hogy csinálják, akik nyernek
" alt="
">
" alt="
"> nem tudom hogy csinálják, akik nyernek
" alt="
">Nestlé:eddig 80/0
" alt="
">
Dörmi:50/0
" alt="
">
" alt="
">
Dörmi:50/0
" alt="
">én is szeretnék a nyerteseknél találkozni veletek
" alt="
">
" alt="
">Oké, ott találkoznuk
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ne is!!! Legközelebb mind a ketten a nyertesek részhez írunk!!!