még egy ráadás napot kaptunk az adventen úgy látom

Sziasztok!
Két napja játszom és azt hiszem én nyertem egy High-Care ajándékcsomagot. Meg tudjátok mondani, mikor jön értesítő e-mail kb? Mert nem emlékszem a nyerés pillanatára, szerintem elbambultam és csak kattintottam egyfolytában
10.10-kor Havasi Balázs cd

Hát ezt se én nyertem

Na elment az utolsó Tv.
Gratulálok a nyerteseknek!
Békességet boldogságot!
Még 47 ajándék van 2 napra. Az nem olyan rosz! Kívánom, hogy aki még nem nyert az nyerjen!

Valószínű

Hát akkor ez valami rendszer baki lehetett.
Nem volt,csak 2 nagy pingvin! Nem tudom,hogy sikerült,mert azóta csak a szokásos 3 pingvin a kicsikkel! Nem értem mi volt ez?!
Szednori
kicsi pingvin nincs is????
10 pont után nem a három pingvin jött elő a kicsinyeivel,hanem 2 nagy pingvin.Ez mi lehet?
életem 4. pingvinüzije pedig a játék eleje óta játszom

kb. másfél -2 órája játszok azóta egy nyertes sem volt
Köszi mary!

anianya grat
Köszönöm Nektek!!!

nekem is ezt csinálta azzal a regemmel, amivel az advent.hu-n regiztem.
ha a nyereményjátékokon belül a nyertesek listájára kattintasz, akkor a nyerteslista felett van egy szöveg nagybetűvel kék színnel a szövegben van LINK. ott tudod ellenőrizni így is. (remélem érthető voltam)
Nem csak akkor, kell belépni, ha valamit nem adtál meg és feltétlenül szükséges a belépéshez.
Mailt fog küldeni neked a szervező melyben közli, hogy januárban postázza az ajándékodat.
Egyébként gratulálok neked!
Így sem megy.

Úgyis küldenek mailt, nem? Jó címet adtam meg, vagy feltétlenül be kell lépnem?
http://www.nlcafe.hu/

Itt lépj be!
Nyertem most egy könyvet!

De amikor kéri, hogy ellenőrizzem jó címet adtam-e meg, nem tudok belépni, azt írja rossz felhasználónév, ilyenkor mi van?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások