Sziasztok!
Coke kupakokat veszek. Feltöltött pontok nem érdekelnek.
Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 149 oldal |
Van ötlete vkinek hány pontól érdemes próbálkozni az iPodra? Jóh ok hogy eggyel is lehet nyerni...
Van 555 feltöltött pontom, és jónéhány kupakom is.
Ajánlatokat e-mailben várok.
" alt="
">
Ajánlatokat e-mailben várok.
" alt="
">JUJ, krysztasz erről lemaradtam!
Lehet, hogy én is eladom a maradékot? Nem rossz ötlet!
Mango
Lehet, hogy én is eladom a maradékot? Nem rossz ötlet!
Mango
Coke kódokat keresek, minden megoldás érdekelne.
965 pontom van a coke-on, feltettem a teszveszre, holnap lejár, akit még érdekel, nézze meg, licitálhat is rá.
" alt="
">
" alt="
">54 db Coke kódomat, Pepsis plüs Rudira cserélem.
Változtattam a coke aukciómmal. 5 napig tart, 860 pontom van jelenleg, stb. stb. az oldalon.
teszvesz: krysztasz
teszvesz: krysztasz
A teszveszre feltettem 750 coke kódot, 2250 ft-ért, 14 napra. Akit érdekel, nézze meg és licitáljon!
coke kupakot veszek.
Sziasztok!
1 db coke kóddal kitudna segíteni valaki?
Visszaadom.
1 db coke kóddal kitudna segíteni valaki?
Visszaadom.
A kupakok elkeltek.
20db Coke kód eladó 400Ft-ért.
64 db Coke kód, ismételten gazdáját keresi
" alt="
">
" alt="
">Coke kódokat keresek kp-ért. Köszi
" alt="
">
" alt="
">45 db Coke kupak gazdáját keresi
nagyon jó választás a feldobox programok közül a harangvölgyi szépségszalon: igényes helyszín az ó utcában + hozzáértő és kedves kozmetikus lányok (én Boginál voltam, maximálisan segítőkész)+ minőségi krémek, pakolások - szóval minden, ami egy jó hangulatú, eredményes szépüléshez kell, jó szívvel tudom ajánlani
apropó, a harmónia kártyához még 2500 ft.ot fizettem, h teljes legyen az arckezelés (gőzölés géppel, tisztítás, hideg pakolás, csiszolás, masszírozás, még egy pakolás)
apropó, a harmónia kártyához még 2500 ft.ot fizettem, h teljes legyen az arckezelés (gőzölés géppel, tisztítás, hideg pakolás, csiszolás, masszírozás, még egy pakolás)
70 Coke kupak gazdára vár
k7anna: köszi szépen! Maradunk a 45 percesnél.
" alt="
">
" alt="
">a thai masszázs maga kiváló volt, tényleg thai nők dolgoznak a siam centerben és nagyon profik, a gond csak az, h épp hogy ellazulsz és vége is van - csak jó tanácsként mondom, h érdemes a hosszabbra benevezni. kellemes lazulást mindenkinek : )