én csak most értem haza reggel óta

csak most kapcsoltam be a gépet. nekem minden megoldásnál ki kellett lépni és vissza, csak úgy fogadta el a megfejtést. nem tudom mi volt tegnap.
dóri azt üzente tegnap, hogy minden éjjel elérhető emailen. de mégsem.
én sem időre csinálom, csak ahogy sikerül.
Szia mamzi!
ma borzasztó csend van
Nálam sem jelentkezett dóri, lehet hogy nincs is otthon?
Tegnap tényleg eltüntem, mert 2 kockával a befejezés előtt lefagyott a gépem, se ki, se be, mire újra indítottam, hát ti megint éppen búcsúzkodtatok, így nem jelentkeztem be. De azt hiszem továbbra is maradok egyedül a megoldással, mert ti mindig korábban készen vagytok mint én, sőt én nem időre csinálom.

dorati: szia! éjjel nagyon eltűntél

dóri meg sehol nem jelentkezik? nálad sem?
sziasztok mindenkinek, végre itthon!

Szívesen

nagyon köszönöm:-*****************
hajó

Rencsy: milyen jármű van a vízen?
sziasztok!!
Készülhet fából de vasból is, lehet vitorlás de "lég" is, hajthatja g?z vagy atomenergia, de van ilyen napló is, sőt még hinta is.
Léccsyke vki segítsen!
A pontokról annyit, hogy nekem is 9400 pontom van... a citromailes címért kaptam +50-et, meg sikerült 10 embert beszervezni.... de a 20. helyen lévő embernek is 150 ponttal többje van mint nekem (szóval ő 30-al több embert szervezett be...) és mivel most már nem lehet meghívni, így esélyünk sincs, hogy beérjük az első 20-at... a friss megfejtéssel reggelenként fel szoktam kerülni a 10. hely környékéig, de aztán leszorulok...
És mivel a neten fent vannak a megoldások, így biztos nem lesz olyan, hogy az előttem lévő emberkék nem tudnak valamit megoldnai, és feljebb kerülök...
De szerencse, hogy a sorsolásnál a pontszám mindegy... bár mint mondtam az előbb nyerni úgysem fogok...
Ez rohadtul bosszant engem is, de nem tudunk vele mit csinálni....
Én is maradok annál a jól bevált módszernél, hogy munkaidő előtt, után (esetleg közben

) megfejtem magamtól az egészet, és ha valahol elakadok akkor segítséget kérek itt a fórumon

Nyerni úgysem fogok... márcsak azért sem, mert tuti bejön a jó öreg közmondás...
"Akinek az Isten észt adott, annak nem adhat szerencsét, mert azt a hülyéinek tartogatja"

))
Hááááááát...... Ellátogattam a már többször is reklámozott oldalra, amelyen minden megoldás fent van. Nem is tudom, mit mondjak. Í gy aztán már tényleg nem sok értelme van magának a JÁTÉK-nak. De ennek a fórumnak se... Én mindenestre megmaradok az eddig bevált módszernél és magam próbálom megfejteni a kérdéseket.
Sziasztok!
Mcili! Nekem az a gondom, hogy míg mi itt, aki általában itt vannak és segítenek egymásnak, próbálják maguk megoldali a feladatokat, míg más megvárja, hogy a válaszok megjelennek azokon a bizonyos oldalakon és ugyanolyan eséllye pályáznak a fődíjra! Tudod engem csak ez bosszant, de nagyon!
Nem mintha olyan illúzióim lennének, hogy én bármit is nyerni fogok, én tényleg a játék kedvéért vagyok itt. Esetleg egy elekromos hajnyírót...
sziasztok! Ismét itt vagyok! Örömmel közölhetem, hogy lehiggadtam!
Úgyhogy jöhet a következő segítségkérés.. Azonkívül közben elég sokan megköszönték a segítséget.
A pontokról pedig annyit, hogy nekem most 9300 van, az éllovasoknak pedig 9600 körül. Vagyis a játék végére sem sokkal lesznek beljebb , mint mi. 300-500 pont előnnyel nem tudnak több nyereményre feliratkozni
Egyébként kiváncsi leszek, holnap melyik horvát város lesz a feladványok között

a main mindenesetre halálra röhögtem magam

már 2 éve ide járunk nyaralni, ugyanis itt van letelepítve a lakókocsink

így talán nem volt nehéz a megfejtés

köszi, megkaptam
szívesen Nik_ol!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások