Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 511 oldal |
Szerencséje is volt, mert lassan ért be a levél. A postafiók ugyanis csak 15-től működött. Ha korábban ért volna be, visszaküldik.
Hosszú idő után most olvastam vissza és megütötte valami a szememet. Valaki írta, hogy 09.12-én adta fel a teáskanna kódokat és kapott kannát. Ne értse félre, nem az ő örömét akarom elrontani, de így már érthető, miért panaszkodnak annyian, hogy valószinűleg benne voltak az első 1500-ban és mégsem kapnak garantált nyereményt. Ugyanis a játék 09.15-én kezdődött, a szabály szerint csak a 15-ével feladott kódok játszhatnának. Ez a Pickwick hibája, egyértelmű...
Volt már, hogy éjszaka 2-kor hívtam egy telefonhálozat 4 jegyű teloszámát, és azt mondták sajnos most minden munkatársunk foglalt.
Várakozási idő.... stb.... ennyi annyi perc.
Természetesen beszóltam, jó sok ügyfél lehet ez időtájban mi?
A upc is ilyen, de ráadásul az nem ingyenes. Év elején volt, hogy 2000ft-om ment el, míg egy élő hang beleszólt a telefonba.
Várakozási idő.... stb.... ennyi annyi perc.
Természetesen beszóltam, jó sok ügyfél lehet ez időtájban mi?
A upc is ilyen, de ráadásul az nem ingyenes. Év elején volt, hogy 2000ft-om ment el, míg egy élő hang beleszólt a telefonba.

á,nem is az egészet töltötte le,csak márciustól juniusig... a mostani levelek még sehol!
Tehát továbra sem él a c2 levelező. 
Tehát továbra sem él a c2 levelező. 
uram atyám,beindúlt ebben a pillanatban a c2. mail,és eszeveszettül kezdi letölteni az eddigi összes levelemet,vmi 800 vhányat!
Jesszus,ez még elfog tartani 1 darabig,fél napig törölgethetek!
Na,de remélhetőleg műxizni fog már?!
Jesszus,ez még elfog tartani 1 darabig,fél napig törölgethetek!
Na,de remélhetőleg műxizni fog már?!
Nicika! Írj nekm ha kapsz valamit,most már kiváncsi vagyok,ha azt állítják küldték ajánlva,azt már be tudja bizonyítani,hogy feladta.
Sada, küldtem, erre írta, hogy nem él 

Küldj egy sms-t (ISMS1000) 171-re: megtudod él-e, hal-e, mennyi van még belőle. De ez az sms 43(?) Ft.
Vigyázz mert akkor negatívba mentél. Az nagyon gáz.
Én már megjártam.
Én már megjártam.Meg elfelejtették az sms-ek árát is vonni a számlámról. Ugynais kb 200 Ft hiányzik róla, pedig jó sok sms-t küldtem, meg beszéltem is róla :-(
Biztos elfelejtették aktualizálni.
Anyám
Na jó, elcsesztem. De akkor miért írta vissza nekem október 25-én, hogy aktiválták az sms1000-et??? 

Na jó, elcsesztem. De akkor miért írta vissza nekem október 25-én, hogy aktiválták az sms1000-et??? 

22-ig lehetett előfizetni rá. Ha október 22-én fizettél elő rá, akkor november 22-ig érvényes.
Hugi71
nem csak október 22-ig tartott az sms 1000 akció?vagyis csak addig lehetett rá regisztrálni?Nem biztos,de mintha ez maradt volna meg bennem.
nem csak október 22-ig tartott az sms 1000 akció?vagyis csak addig lehetett rá regisztrálni?Nem biztos,de mintha ez maradt volna meg bennem.
Vodafone
25-én bekapcsoltattam az sms1000 szolgátlatást. Használtam is rendesen a telefont sms küldésre. Errre most lekérdezem az "egyenlegemet": Önnek nincs érvényes sms1000 előfizetése. Hööööö??? 
25-én bekapcsoltattam az sms1000 szolgátlatást. Használtam is rendesen a telefont sms küldésre. Errre most lekérdezem az "egyenlegemet": Önnek nincs érvényes sms1000 előfizetése. Hööööö??? 
Az ilyen ügyfélszolgálatokat éjszaka (sőt éjfél után) szoktam hívni. Úgyis sokszor ébren vagyok.
Akkor nem kell várni.
A Vodanak pedig érdemes a netes ügyfélszolgálatnál írni. De kell a telszám és az ügyfélbiztonsági kód hozzá.
Mindig válaszolnak.
Akkor nem kell várni.
A Vodanak pedig érdemes a netes ügyfélszolgálatnál írni. De kell a telszám és az ügyfélbiztonsági kód hozzá.
Mindig válaszolnak.
Smile! Nekem ma megint írtak, hogy feladják ajánlva. A postát hibáztatták azért hogy még nem kaptam meg az ajándékot!
fúúúúú...
most felhúzta az agyamat, de nagyon...
mondott egy tippet, ami semmire se jó...
egy rohadt wap beállítást nem tud megmondani..
és akkor még azt mondja, hogy elküldte mailben (is!!!) a beállításokat...pedig nyoma sincs...
most kedvem lenne leoltani, csak nincs még egy szabad fél órám...
most felhúzta az agyamat, de nagyon...
mondott egy tippet, ami semmire se jó...
egy rohadt wap beállítást nem tud megmondani..
és akkor még azt mondja, hogy elküldte mailben (is!!!) a beállításokat...pedig nyoma sincs...
most kedvem lenne leoltani, csak nincs még egy szabad fél órám...

24nél már csak 2...
aztán 8nál kapcsoltak, de mivel nem tudta a választ, ezért "elment" megkérdezni a dolgot...
addig pedig kapcsolt egy kis ZENÉT....WÁÁÁÁÁÁ
na...most végeztem...31 perc...
és a kérdésemre csak egy tippet kaptam (ami nem jött be)...
köszi voda!!!
aztán 8nál kapcsoltak, de mivel nem tudta a választ, ezért "elment" megkérdezni a dolgot...
addig pedig kapcsolt egy kis ZENÉT....WÁÁÁÁÁÁ
na...most végeztem...31 perc...
és a kérdésemre csak egy tippet kaptam (ami nem jött be)...
köszi voda!!!

arpi001
Én két hete a t-mobilt hívtam, kb. 45 percembe került, mire választ kaptam. De sikerült. Türelem, türelem, stb. kell az automatához. Javaslom, közben foglald el magad, kávézz, teázz, olvass, keresztrejtvényt fejts, én sodukut fejtettem, aztán az összegyűjtött vk-okat osztottam szét a megfelelő helyre.
És persze próbáltam nem figyelni az időre, bíztam benne, hogy nem kávéznak meló alatt, hanem ügyféllel beszélgetnek. Nekem is mondta az automata a perceket, de muszály volt türelmesen kivárnom a soromat. Végül is, ha vodaról hívod, akkor úgyis ingyenes. Én is pipa lettem volna, ha nem 30-asról telefonálok, és én fizetek az automata miatt.
Én két hete a t-mobilt hívtam, kb. 45 percembe került, mire választ kaptam. De sikerült. Türelem, türelem, stb. kell az automatához. Javaslom, közben foglald el magad, kávézz, teázz, olvass, keresztrejtvényt fejts, én sodukut fejtettem, aztán az összegyűjtött vk-okat osztottam szét a megfelelő helyre.
És persze próbáltam nem figyelni az időre, bíztam benne, hogy nem kávéznak meló alatt, hanem ügyféllel beszélgetnek. Nekem is mondta az automata a perceket, de muszály volt türelmesen kivárnom a soromat. Végül is, ha vodaról hívod, akkor úgyis ingyenes. Én is pipa lettem volna, ha nem 30-asról telefonálok, és én fizetek az automata miatt.