szednori, az írj-t mailre értettem

Írok!

ildicc! Oriflame-ből keresek

rofesszionális szemhéjárnyaló applikátort(egyik végén szivacs a másikon ecset+pótszivacs)decemberben volt akciós és még érdekel szépségfokozó kőpúder natural beige színben,ez pedig karácsony után volt akciós,csak lemaradtam róluk!Ha lennének Neked,cserélnéd vagy pénzért adnád?Ha kifizetem,úgyis jó,de csak akciósan érdekel!
szednori, nem bőgő, hanem a kicsi. Oriflame minden van. Írj, ha érdekel.
ildicc!
Milka bőgő tehened van?Oriflame-ből mik vannak?
Jacobs hőtárolós bögrét
különböző reklámbögréket
hátizsákokat
Milka kistehenet
egyéb plüssállatokat
Arany Ászok, Volt CD-t
Pallmall puha rádiót
Oriflame termékeket
hordozható CD tartókat
oldaltáskát
válltáskát
nívós tollkészletet
cserélnék
Kleopátra avagy Garnier pályázatra.
cserére vár karácsonyra kapott bon-bon-ok, ennyit azért nem tudok megenni, vk-ra cserélném és még sok egyéb más dolog, listát tudok küldeni, azokat is vk-ra cserélném....
Solvit társast elcserélnék. Keresek: DM - Always blokkot.
Sziasztok,
van aki már megkapta a Naomi parfümöt?!?!?!
És a Sauflon nyereményről van valami hír (mert elvileg 15-ig postázták)?!
Kérem írjátok meg!!!!!!!!!
andii!
azért írhattál volna, hogy tárgytalan a csere. így lenne illendő, nem?
Sziasztok!
Cserére vár:
Prizee-os toll (Star pen)
WWF plüss tengelic
WWF póló
Octopustravel zöld plüss polip
15 SPAR pont + 5 beragasztva
Szeretnék: 1 knorr lapostányért, szempillaspirált, v. kisebb nyereménytárgyat.
Akit érdekel, írjon e-mailt!

Sziasztok!
Még vannak Spar pontjaim akár teljes edényre való is ,ha valakit érdekel írjjon sok minden érdekelne!
Ezek meg eladók:
Barilla konyhai robotgép,Delux webkami,Elender PC-kamera(nem új,semmi baja,csak lecseréltem 1 jobbra)! Labtec vez. nélk. optikai egér,
Fuji instax mini7 polaroid fényképező+10db film,Sony rádiós,512MB MP3 lejátszó,vadiúj oda-vissza palacsintasütő(sajnos kerámialaposra nem jó,ezért válnák meg tőle) gázra kitünő! És egy Toledó nevű 6-os halogén-spot fali,mennyezeti lámpa,2 Avanglion napszemcsi,Dado fali cd-tartó,APLI CD-DVD címkéző készlet+szoftver+címkék.
Kp.-t szerenék érte elsősorban,vagy cserébe origi,kenyérsütőt,senso kávőfőzőt,új kártyafüggetlen telcsit(márka nem lényeges),és új skenneret .
Van még:
Palmall puharádió,pallmall rádiós toll,bicós bukósisak,PM. dugóhúzó,Supershop minirádió,pizzavágó,Theodora lépésszámláló,Sport jogging rádió,Friskies műanyag kutyatál szett,evő-ivó,és 1 cicajátszószőnyeg,AÁ. CD,Quille cd,Multi italtartós hátizsák,Karaván,Theodora,Milky Way,Kraft hátizsák.Delikát8 szakácskönyv,Farm frites könyv,Tengerimalacos könyv,kutyás könyv,Bedeco pólók,Globus receptkártya,Jacobs maci,Pink Panther játékszoftver-eredeti,Family frost műanyag konyhai óra,tyúk alakú.
Mid lenne érte,hasonló nyereménytárgyad,vagy megfelelő számú játszós blokkok?!
Gladiátor írtam.

Sziasztok
Keresek üres Spar pontgyűjtő füzetet sürgősen
MEgvenném vagy cserélném
email: knp@index.hu
Walt Disney - Pixar: Verdák - 2007-es, igényes, határidőnapló,
Walt Disney - Pixar: Verdák A4-es Füzetbox,
Cereal Bowl - cicás nagy méretű müzlistál,
Oz Soup Mug - cicás + kutyás leveses bögre,
Kockásfülű nyúl A4-es kockás füzetek,
Kockásfülű nyúl Ball Pen golyóstoll,
Kockásfűlű reggeliző tálca,
Kockásfűlú jegyzettömb,
Kockásfűlű fém ceruzatartó,
Kockásfűlű bögre,
Pucca telefonos regiszter,
Pucca radírok.
Ami érdekel: unilever blokkok, Nestlé vonalkódok, Fornetti sarkok, Sir Morton figurák vagy origi cd-k, dvd filmek, Grincset szülinapra keresek! Írjatok mielőbb.
bristo!
Ha aktuális még a Milka bőgő tehén cseréd,akkor várom a válaszod,már írtam!
Sajnálom,hogy erről lecsúsztam!
Bőgő tehénke elkelt! köszönöm mindenkinek az érdeklődést! a testén van egy gomb,azt kell rajta megnyomni!
törpi!
Jut eszembe,van egy Arany Ászok Cd még,ez nyeremény volt(valakinek)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások