Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 303 oldal |
Összesen 3 regim van. Tegnap kemény 1 és 2 pontot, ma 2,4,14 pontokat. Sajnos 1 nap 1 nyerés, ha nem nyersz addig próbálhatod, amíg nem sikerül. Eddig is volt bőröndös, de nem volt felette segítség.
a bőröndös nekem új, de már utána néztem, azzal is lehet
" alt="
"> és azzal mennyit nyertél?
" alt="
"> és azzal mennyit nyertél?Köszi. A ptskdos-t most nyertem meg tegnap is azzal a jack bőrönddel. Meg kaptam egyet vmiért. Nem tudom pontosan miért is.
Edit!
Genieokados:
GenPts: a wouf kaparóssal nyered a pontjaidat. Alapvetően 3 partid van, ha kódot váltasz be, akkor lesz több. Ezen pontjaid alapján bekerülsz egy ranglistába, ahol az első x ember nyer fixen. Ahogy nézem most pts kdos-t.
A ptskdos-t pedig a kódok beváltása után kapod, van külön butikja ahol le tudod vásárolni. De ehhez sok kódot kell beváltani.
Tul képpen mind a két ponthoz sok kódot kell beváltani h tudj velük mit kezdeni.
Genieokados:
GenPts: a wouf kaparóssal nyered a pontjaidat. Alapvetően 3 partid van, ha kódot váltasz be, akkor lesz több. Ezen pontjaid alapján bekerülsz egy ranglistába, ahol az első x ember nyer fixen. Ahogy nézem most pts kdos-t.
A ptskdos-t pedig a kódok beváltása után kapod, van külön butikja ahol le tudod vásárolni. De ehhez sok kódot kell beváltani.
Tul képpen mind a két ponthoz sok kódot kell beváltani h tudj velük mit kezdeni.
A prizee-n a vitrinnel hogy lehet nyerni? Nem találok róla semmit. Ha rákattintok, akkor olyan mintha betöltene, de nem történik semmi.
A genieokados-on a genpts és a ptskdos mire való? Van róla vhol részletes leírás?
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a Prizee halacskás nyakbaakasztható órás kulcstartós bigyuszának az órájában elemet cserélni? Nem jön ki a műanyag bigyuszból.
" alt="
">
" alt="
">
A Prizee nálam délután óta nem működik
" alt="
">
" alt="
">Gia,bbyke szívesen
" alt="
">
" alt="
">Luszi, én is megkaptam, és regiztem is! Köszönöm!
Luszi megkaptam és regiztem is köszi!
luszi! Nekem is küldenél meghívót? Előre is köszi!
Gia
küldtem
" alt="
">
küldtem
" alt="
">Misteuro 1 PBM kód kell valakinek?
Köszi, luszi! Küldesz meghívót rá?
Gratkado-n is van ha jól láttam. Meghívót tudna valaki küldeni ide is?
Köszi előre is.
Gratkado-n is van ha jól láttam. Meghívót tudna valaki küldeni ide is?
Köszi előre is.
Napok óta nem tudok a Vitrin-ből ajándékot kérni. Technikai problémát ír ki. Nálatok is?
Gia
www.zolikdo.com./
nekem kb 20nap alatt jön itt össze egy maxpack
www.zolikdo.com./
nekem kb 20nap alatt jön itt össze egy maxpack
Tudnátok olyan oldalakat írni, ahol a Prizee-hez lehet maxpackot-PP-t pack+-ot (vagy nem istudom minek nevezzem) lehet szerezni?
Priviben is jó.
" alt="
">
Priviben is jó.
" alt="
">OK, már leesett, ott is be kell jelentkeznem.
A Toilokdos fórumról tudnál esetleg egy közvetlen linket? Nem találom..