Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 137 oldal |
Dzsungelmániás matricákat szeretnék, válaszborítékot küldök vagy rossmann pontokat tudnék adni cserébe.
Tesco ruházati kupont kalapoznék, természetesen válaszborítékért
" alt="
"> Sajnos eddig nem találtam.

Még sosem írtam ebbe a rovatba, most megteszem.
Koronás vkódokat kalapoznék gyermekeim óvodájának. Akinek van felesleges, írjon, cserében is megegyezhetünk.
Koronás vkódokat kalapoznék gyermekeim óvodájának. Akinek van felesleges, írjon, cserében is megegyezhetünk.
szmoni!
Írtam neked emailt.Szívesen küldök a gyerekeknek csak írj címet!Nem kell válaszboríték!
Írtam neked emailt.Szívesen küldök a gyerekeknek csak írj címet!Nem kell válaszboríték!
Dzsungelmániás matricákat keresek unokaöcsémnek-és húgomnak. Nekik még sok hiányzik. Ha maradt, és nem, kell, válaszborítékot küldök érte.
TESCO Ariel blokkokat kalapoznék, sürget az idő mert be kell küldeni.
Delikát8 vonalkódot kalapoznék zalai kis falunknak: www.valkonya.hu
mol matricákat szeretnék kalapozni, ha nem használod el. 40 db kellene összesen.
Tesco ruházati kupont kalapoznék, természetesen válaszborítékért
" alt="
"> Sajnos eddig nem találtam.

Azért kalapoznék, hogy látogassátok meg a blogomat, mert sajnos kevés a látogatóm. Ahogy a neve is ígéri, elég érdekesss blog, garantálom, hogy jól fogtok szórakozni.
" alt="
">
http://erdekesss.blog.hu

http://erdekesss.blog.hu
Spar Starzone zeneletöltő kódot kalapoznék, ha valaki nem használja fel.
(Esetleg kártyát is, bár még csak tegnap indult. Cserébe van dzsungelmatricám.)
(Esetleg kártyát is, bár még csak tegnap indult. Cserébe van dzsungelmatricám.)
albisia
Mondjuk én is azt gondoltam, hogy veszek még hozzá és beküldöm, de éppen aznap jött a válasz, amikor már másnapra terveztem, hogy veszek. De ez még nem a végén volt, hanem a közepén, úgyhogy az idő nem sürgetett úgy mint téged. Mostmár azért a hétvégét megvárnám a helyedben. 07. 08-ig kell beérkeznie, ha jól tudom.
Mondjuk én is azt gondoltam, hogy veszek még hozzá és beküldöm, de éppen aznap jött a válasz, amikor már másnapra terveztem, hogy veszek. De ez még nem a végén volt, hanem a közepén, úgyhogy az idő nem sürgetett úgy mint téged. Mostmár azért a hétvégét megvárnám a helyedben. 07. 08-ig kell beérkeznie, ha jól tudom.
albisia
Ha jól emlékszem tavaly vasárnap hívott fel az intéző pasi!
Ha jól emlékszem tavaly vasárnap hívott fel az intéző pasi!
Köszi az infót,de sürget az idő,( hétvége), inkább küldök még ,mint bukjam az egészet
albisia
Nem erősségük a számolás. Én is így jártam, 24,5 kg-ot számoltak el. Írtam nekik, és két nap múlva javították. Már a mixer is megjött , igen jó.
" alt="
">
Nem erősségük a számolás. Én is így jártam, 24,5 kg-ot számoltak el. Írtam nekik, és két nap múlva javították. Már a mixer is megjött , igen jó.

DZsuzsa
Kéred a Tesco_ariel blokkot vagy odaadhatom másnak?
Kéred a Tesco_ariel blokkot vagy odaadhatom másnak?
Miért?
Hívd fel őket telefonon,tavaly én is addig telefonálgattam,míg nekem lett igazam!
Hívd fel őket telefonon,tavaly én is addig telefonálgattam,míg nekem lett igazam!
0,2 kg- nyi Tesco-ariel blokkom hiányzik( sajnos egy 8 kg-os blokkom nem fogadták el)
Maradt esetleg valakinek tesco-ariel/lenor blokkja? Szívesen fogadnám!
Falunapi tombolához szívesen fogadnánk kisebb nyeremény tárgyakat. Akinek van lehetősége kérem segítsen.