Én tavaly nyertem 2 db jegyet Sevilla-Roma meccsre, ami a Puskásban volt. Hangoztatták, hogy nem átruházhatóak a jegyek és ellenőrizni fogják a személyazonosságot is belépéskor.
Nos, semmi ilyesmi nem volt, max egy kis tapi a bejáratnál. Megkaptam a jegyeket az UEFA app-ban, bárki bemehetett volna vele, csak a kódot kellett csippantani a kapunál. Képernyőfotó a belépő kódról, azt elküldöd a vevőnek és kész.
Kizárt, hogy az EB-n ellenőrizzék, hogy az megy-e be a jeggyel, akinek küldték. Nincs is név a jegyeken...
Meccsenként több 10.000 embert ellenőrizni... Lehetetlen.
Még annyi, hogy a jegyeket 3 nappal a meccs előtt küldték, hogy kevesebb idő legyen csencselni vele.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 88 / 2035 oldal |
Az hagyján ha nyersz egy komplett kiruccanást a meccsre, de pl. az előbb említett szószos játékban is csak a jegyeket vágják hozzád ami alapból nem átruházható és az utazást, szállást is magadnak kell leszervezni ami azért elég húzós lehet EB idején.
Unilever szószós játéknál "nincs beváltási időszak"-ot dob a gép, pedig tegnap indult a játék...valamit nem élesítettek?
Én se értem az ilyen játékokat.
Legyen valamekkora pénzösszeg a díj, aztán azt kezd vele az ember, amit akar, meccsre megy, nyaralni, vagy épp új hűtőt, akármit vesz belőle... de sokkal jobb szerintem.
Vagy legalább legyen minimum két díj, ami közül már a feltöltésnél választani lehet.
Az egyik pénznyeremény/értelmes uti/tárgynyeremény, a másik utazás/jegyek/találkozás valami hírességgel.
Legyen valamekkora pénzösszeg a díj, aztán azt kezd vele az ember, amit akar, meccsre megy, nyaralni, vagy épp új hűtőt, akármit vesz belőle... de sokkal jobb szerintem.
Vagy legalább legyen minimum két díj, ami közül már a feltöltésnél választani lehet.
Az egyik pénznyeremény/értelmes uti/tárgynyeremény, a másik utazás/jegyek/találkozás valami hírességgel.
nyikolaj007
Pedig idén sok sportos nyeremény lesz: foci EB, Olimpia, ...
Pedig idén sok sportos nyeremény lesz: foci EB, Olimpia, ...
Milka:
Hát még ha a találkozó árát is forintosítják, és azt is beírhatod a bevallásodba... ;-)
Apropó ADÓ: azt tudja valaki, hogy csak a pénznyeremények (vagy azzal "egyenértékű" vásárlási utalványok), vagy esetleg a tárgynyeremények, urambocsá' szolgáltatások után is kell töltögetni az M30-as nyomtatványt?
Hát még ha a találkozó árát is forintosítják, és azt is beírhatod a bevallásodba... ;-)
Apropó ADÓ: azt tudja valaki, hogy csak a pénznyeremények (vagy azzal "egyenértékű" vásárlási utalványok), vagy esetleg a tárgynyeremények, urambocsá' szolgáltatások után is kell töltögetni az M30-as nyomtatványt?
Jobbra számítottam én is
" alt="
">
" alt="
">.....így el..szni egy milka jatékot!!!
Halálom ezek a "sport" nyeremények, azért az átlagemberekre is gondolhatnának.
Ki a p..csömet érdeklik azok a mindenféle sprtolók.
Miért erőltetik ennyire mindenhol...minden játéknál....
Halálom ezek a "sport" nyeremények, azért az átlagemberekre is gondolhatnának.
Ki a p..csömet érdeklik azok a mindenféle sprtolók.
Miért erőltetik ennyire mindenhol...minden játéknál....
Vágási Feri
A Shell fődíj is nyerő időpontos.
A Shell fődíj is nyerő időpontos.
Ez a mosok és nyerek játék egy vicc. Itt még blokkot sem kell gyűjteni. Amíg mostam az autóm legalább öt autóval jöttek, de egyik se mosott, csak fényképet csinált. Mondjuk blokkot sem ad a mosó,így nem is lehetne mit feltölteni.
Elsőre nekem is az ugrott, hogy valaki lemásolta az oldalt, és adathalászkodik.
De egyből az applikációra vitt, így elhittem.
Két nyereményértesítés/adatkérés jött! (Éjszaka-reggel) Azt gondoltam: első alkalommal valamit nem jól csináltam, így másodszor is kitöltöttem az adatokat.
Aztán délelőtt jött az ominózus üzenet....
De egyből az applikációra vitt, így elhittem.
Két nyereményértesítés/adatkérés jött! (Éjszaka-reggel) Azt gondoltam: első alkalommal valamit nem jól csináltam, így másodszor is kitöltöttem az adatokat.
Aztán délelőtt jött az ominózus üzenet....
Aztán aludtam egy jót, gondoltam, ma írok nekik, mi ez. De nem kellett, mert láttam facebookon a sok "nyertestársam" már beelőzött. 😅
Én is kaptam telóról és Timóról is nyertesértesítést.
Sejtettem, hogy nem lehet ekkora szerencsém.
A kezdeti öröm után csalásra gyanakodtam, de mivel a hivatalos app-ban jött az értesítés, így gondoltam, inkább valami központi hiba lehet.
A játékok után általában SMS értesítést szoktam kapni, hogy köszönjük a részvételt, de nem nyert . Ez az appos értesítés fura volt.
Sejtettem, hogy nem lehet ekkora szerencsém.
A kezdeti öröm után csalásra gyanakodtam, de mivel a hivatalos app-ban jött az értesítés, így gondoltam, inkább valami központi hiba lehet.
A játékok után általában SMS értesítést szoktam kapni, hogy köszönjük a részvételt, de nem nyert . Ez az appos értesítés fura volt.
Átrázott ez a mocsok Telekom.... Éjjel tévesen mentek ki a nyertesértesítők... Bár már akkor gyanút fogtam,mikor más is írt,h nyert... aztán később olvastam,h sajnos téves bla bla bla...
Durva,h egy ekkora cég ilyet megengedhet magának... Mondjanak le!
Durva,h egy ekkora cég ilyet megengedhet magának... Mondjanak le!
Évekig azért nem kell.
Nem az számít, hány hónapos a blokk. Vannak több hónapos játékok is.
A játék végét (sorsolást) követő legalább 90 napig, de jobb, ha fél évig.
Nyertem már májusi blokkal novemberben.
Nem az számít, hány hónapos a blokk. Vannak több hónapos játékok is.
A játék végét (sorsolást) követő legalább 90 napig, de jobb, ha fél évig.
Nyertem már májusi blokkal novemberben.
Akkor én nem jól időzítettem?
A múlt hétvégén kukáztam a tavaj őszi nyugtákat.
( 100 napnál régebbiek )
A múlt hétvégén kukáztam a tavaj őszi nyugtákat.
( 100 napnál régebbiek )
Szerintem azért érdemes legalább 1 évig megőrizni az eredeti blokkokat, ki tudja...
Csak elférnek valahol. 😄
Csak elférnek valahol. 😄
Ez igaz, de a komolyabb nyereményekért (amit igazán sajnálnék elbukni) postázni kell a blokkot még mindig, így inkább csak reménykedem, hogy a saját szabályukat betartva ennél tovább nem húzzák a pót-pótnyertes értesítéseket. Vannak üzletláncok, ahol jó minőségű a blokk(nálunk ilyen a Spar, Penny), de a Lidl, meg a Tesco elég tré minőség.
A jó múltkor 3-4, talán még több éves blokkokat szelektáltam, és még azok is javarészt olvashatóak voltak, igaz, halványan, valóban. De ez üzletlánctól/bolttól/nyugtától is függ.
Ezért kell fotót készíteni, rögtön vásárlás után minden játékos blokkról.
"Frissen" még jó fotó készül. 😄
Ezért kell fotót készíteni, rögtön vásárlás után minden játékos blokkról.
"Frissen" még jó fotó készül. 😄
1-2 évig? Pár hónap után a legtöbb úgy elhalványul, hogy használhatatlan, pedig én is dobozban tárolom őket. 4 doboz, 4 hónap. A legrégebbi megy a kukába mindig.