Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 878 / 1759 oldal |
Zöld autó hordja, csomagként postázták.
köszi, sada, az lehet, csak furcsálltam, miért érkezik csomagként egy utalvány
Libri?
pénteken értesítő 4 db csomag érkezéséről a Human Telex a feladó. Van ötletetek, mi lehet?
Még tegnap Magyar termék naptáras hűtőmágnesek!
" alt="
">
" alt="
">Tegnap - Libri
Librik
Rama-naptárak
Whiskas cicakaják
Rama-naptárak
Whiskas cicakaják
Megérkezett a siófoki Hotel-Residence-be nyert wellness utalvány.
Gyors volt a Createam. Névre szóló, így is van jól! Már csak az a kérdés most utazzunk, vagy nyáron?
Egyébként a szomszéd adta át este, pozitív a szomszédnak. Azért a futár felhívhatott volna, vagy cetli az ajtóra, ritkán nyerek ilyen jót!
Cba-unilever utalvány 2.kör még mindig sehol?!
Gyors volt a Createam. Névre szóló, így is van jól! Már csak az a kérdés most utazzunk, vagy nyáron?
Egyébként a szomszéd adta át este, pozitív a szomszédnak. Azért a futár felhívhatott volna, vagy cetli az ajtóra, ritkán nyerek ilyen jót!
Cba-unilever utalvány 2.kör még mindig sehol?!
Floriolos Tefal edényszett!!
Nagyon jó!!
Örülök neki!!!
Nagyon jó!!
Örülök neki!!!
DM-Rexona játékán (még a nyáron) nyert 15000 forintos Triumph utalvány.
Timso
De képzeld el, hogy mi 6 hónapja szenvedünk velük, már a behajtó céget is ránk küldték, mire a 7-en sikerült őket ráébreszteni NEM TARTOZUNK!!!!!!!!!!!
Erre megláttam a borítékot a borítékba, mutattam a férjemnek ő is jót röhögött rajta
" alt="
">
De képzeld el, hogy mi 6 hónapja szenvedünk velük, már a behajtó céget is ránk küldték, mire a 7-en sikerült őket ráébreszteni NEM TARTOZUNK!!!!!!!!!!!
Erre megláttam a borítékot a borítékba, mutattam a férjemnek ő is jót röhögött rajta
" alt="
">Nagy ízvadászat recetkönyv, Libri könyvutalvány a Nestlétől.
Timso köszönöm a Whiskast, megérkezett!!
" alt="
">
" alt="
">Magyar Termék naptáras hűtőmágnes
" alt="
">
(van cserém belőle)
" alt="
">
(van cserém belőle)
Bocsi sada, ide kell írnom!
dundibongo: na most jót rötyögtem
" alt="
">
" alt="
"> de amit a jegyirodában adtak tartót nem fért a borítékba, ezt találtam hirtelen
" alt="
">
" alt="
">
dundibongo: na most jót rötyögtem
" alt="
">
" alt="
"> de amit a jegyirodában adtak tartót nem fért a borítékba, ezt találtam hirtelen
" alt="
">
" alt="
">A tejes pályázaton nyert nintendo.
Gyorsak voltak.
Gyorsak voltak.
Zsuzsa Nr.1 levele, köszönöm szépen!
Igaz nem postán jött hanem el kellett mennem érte Iphone az éjszakai fogkrémes játékkal.Amúgy eladó mert kéne a pénz én meg nem értek hozzá.Technikai analfabéta vagyok.
Timso közreműködésével: Disney jegyek amit köszönök szépen és köszi a "szponzoromnak" is!
" alt="
">
" alt="
">rama receptkönyv, október óta a postán van
" alt="
"> de legalább megkaptuk(véletlen)
" alt="
"> de legalább megkaptuk(véletlen)