Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 101 oldal |
Nekem is péntek 13-nál tart. Ezek szerint vkinek megy, vkinek nem?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
sada: nekem is és tesómnak is ez az oldal jön be. Felépítettünk mindent de most várakozunk.... a 100 nyertes mellé nem ígértek még 100-at?
Az én ismerősömnek folyton ez a péntek 13. kezdetű duma jön be belépéskor.
Pedig már lassan a 2, ciklusról marad le miatta...
Pedig már lassan a 2, ciklusról marad le miatta...
De, az ismerősöm most építkezik
" alt="
">Tegnap kezfte
" alt="
">
" alt="
">Tegnap kezfte
" alt="
">Már nem lehet építkezni?
Bővült a nyerteslista, már én is rajta vagyok :-)
és névsorba rakták
és névsorba rakták
A nyertesek e-mailt kaptak.
az első 100-as csomag a négy bögre, ami most is van. igaz, hogy van /volt nekünk otthon, de sikerült nyerni és végre pótlódnak az itthon eltörtek
" alt="
">
nekem az a bajom, hogy most megint nem enged be, hogy befejezzem az építkezést, mert mindig akadt valami, ami miatt lemaradtam, és ez lett volna az utolsó kérdésem
" alt="
">
de majd hétfőn okosabbak leszünk.
" alt="
">
nekem az a bajom, hogy most megint nem enged be, hogy befejezzem az építkezést, mert mindig akadt valami, ami miatt lemaradtam, és ez lett volna az utolsó kérdésem
" alt="
">
de majd hétfőn okosabbak leszünk.
Pancsabi
telefonon értesítettek?
Köszi
" alt="
">
telefonon értesítettek?
Köszi
" alt="
">Megnéztem, értesítést 14 napig próbálják meg, utána pót nyertes.
Hát ezt nem tudom.
Ha valaki nem reagál a nyertes mailre, akkor az ő nyereménye "továbbszáll" valaki másra? Tartaléknyertesekről nem írtak! Vagy azokkal a nyereményekkel szerintetek mi lesz, amelyekért nem jelentkeznek?
Paintuci: 1 egér, 2 üveg Nescafe, és egy szalag óra.
A listán csak azok vannak fent, akik vissza igazolták a nyereményt. Minden nyertesnek ki lett már küldve az értesítés, email. Folyamatosan dolgoznak a rendszeren, jó lesz az. Messze még július 31.
" alt="
">
" alt="
">Most nagyot csalódtam! Ennyire nem készültek fel a játékra?
A nyertesek névsora is hiányos.Pedig még éjszaka is építkeztem,hogy minél hamarabb kész legyek.
A nyertesek névsora is hiányos.Pedig még éjszaka is építkeztem,hogy minél hamarabb kész legyek.
Hétfőtől írja már a termelést. Ennyit erről is...
" alt="
">
" alt="
">Kávéfarm csomag mit tartalmaz?
Zsuzsa Nr. 1.
Köszi Zsuzsa a biztatást... mikor fel akarok adni valamit, akkor jön be..valamicske
" alt="
">... remélem most is így lesz... egy évben egyszer valamicske csurran-cseppen
" alt="
">
Köszi Zsuzsa a biztatást... mikor fel akarok adni valamit, akkor jön be..valamicske
" alt="
">... remélem most is így lesz... egy évben egyszer valamicske csurran-cseppen
" alt="
">pmarta
Igazán nincs mit.
marita
Ne keseregj! Annyi játék van, előbb utóbb beindul a Te nyerő szériád is
" alt="
">
Igazán nincs mit.
marita
Ne keseregj! Annyi játék van, előbb utóbb beindul a Te nyerő szériád is
" alt="
">
Zsuzsa, közben el kellett mennem de köszi az infót.
An. 13 nekem a kávékon és az egéren kívül még egy óra is rémlik (kicsi piros digitális stick-szerű, ami a nyereményeknél is van az illusztrációban)
An. 13 nekem a kávékon és az egéren kívül még egy óra is rémlik (kicsi piros digitális stick-szerű, ami a nyereményeknél is van az illusztrációban)