marycsiga!
3 éve falun lakom!
első alkalommal mikor nem voltam otthon, bedobták a papírt!
Utána volt, h otthagyták az ajánlott csomit a ládában, és este 8kor hazajőve vettem észre, h bárki kilophatta volna!
Szóltam, így a 10 házzal arrébb lakó anyóshoz dobják be. Nehogy papírt kelljen pazarolni...
Felénk csak akkor jön ha számla van, sokszor még akkor se

" alt="

">
Így 2-3 naponta járok át megnézni, h mit kaptam...
köszi, akkormég nem adom fel a reményt
Blokk lett fénymásolva természetesen
benudori!
Ajánlott elsőbbségi térti Bueno kódjaimat 3 vagy 4 nap után vették át és küldték vissza!
Ne aggódj!
Ha jövőhétig nem jön meg, telefonálj!
hétfőn ajánlott tértivel feladtam az adidas blokkom, és még nem ért oda
A postától kérdeztem rl alapján
Szerintetek van esély?
Ha elveszett a postán mit tudok tenni ?

" alt="

">
A postakocsis is lusta már?

" alt="

">
tesómékhoz adta a libriket,mert hogy sose vagyunk itthon.
ez a kocsis sosem jött ide megnézni én itthon vagyok e,mert amióta tudja hogy ki a meghatalmazott egyből oda vitte,most meg még csak meg sem próbálkozott.
és mindig ilyenkor mikor itthon vagyok. a postásunk is tudja már hogy nem dolgozok itthon vagyok mégsem képes feljönni.
jó,megkapom és jó helyen van,de akkor is ez a dolga.
pontosabban nem így, hanem ilyen belföldiesített bélyeget árulnak.
dallas
Igen jó! Ez azért is jó, mert az áremelések nem érintik

" alt="

"> Most megveszed, és évekig "eláll" és főleg érvényes. Egyébként a legtöbb helyen már így árulják.
Kaptam a héten a postán olyan bélyeget ami nincs Forintosítva.
Csak annyi van ráírva, hogy belföld.
Ez olyan mint a postakész boríték bármeddig érvényes belföldi feladáshoz?
Mondjuk a 75 Forintos bélyeg helyett kaptam.
Tudjva valaki pontosan?
dundibongo
honnan tudta, hogy telefon volt benne? Rafkós a futár vagy pedig nagyon kedves, viszont akkor a szabályzatuk ellen vétett, de egy nagyot...
Szóval, nagyon meg kell gondolni, hogy mást küldjünk-e az ajánlottért, nekem ez a tapasztalatom.

" alt="

">
krysztasz
Én nem a postával, hanem futárral jártam majdnem pórul, még jó, hogy a testvérem és nem a nagyim vette át a csomagot.
Mikor hozták a Schwarzkopfos telefonokat az egyik az én nevemre és régi címemre volt beküldve a másik a férjem nevén és az újcímünkön( a szomszédos falu).
A futár oda adta a papírt a tesómnak írja alá, oda adja a másik néven, címen szereplő(!!!!) papírt is, hogy írja azt is alá. Ő aláírta ( azt hitte a futár ennyire profi, hogy ismeri a családi viszonyainkat) majd közölte vele, ha mi nem vagyunk itt, hanem ott, akkor ő elhozza nekünk a telefonokat!!!
Mondta a tesóm, hogy nem, ha már aláírta a papírt nem viszi a telefonokat sehova, hanem adja oda neki, majd ő átadja nekünk!
Szerintetek, ha enged a futárnak megkaptuk volna a telefont?!

" alt="

">
Ráadásul nem egy noname futárcég volt hanem GLS!!!!!!!!!!!!!!
Nekem a librik bevárják egymást. A 3. és 4. sorsolás hétfőre érkezett meg, az 5. mára. A piros arany evőeszköztartó is már érkezett meg. Legalább egyszerre letudtam. De nem is ezért írok.
Nem én mentem volna érte, ha itthonról vki, de még jó, hogy én mentem, mert akkor két levelett ott hagyott volna... 2 ajánlotton volt ráírva, hogy 2-2 db, erre hoz a csaj 2 db-ot. Kérdésemre, miért nem 4, ő: mert újra kivitte a kézbesítő. (olvasni tudok, ha másodszor viszi ki, akkor olyan ajánlott szelvényt hagy...) Ha nem én megyek értük, akkor fújhatom, mert aki nem ér hozzá, annak bármit a kezébe lehet adni, hogy ez érkezett, ezt fogadja el. Én olvassak helyettük is?
Szóval, ha mást küldtök ajánlottért, nem is tudom, mit lehet tenni. Én hiába oktatok, hogy olvassák el a blokkot, hány dolgot írnak alá, ha a kolléga mindig újít valamit... Pipa vagyok, mert a csomagos ritkán jelöli be, hogy hány napig van a levél a postán, ráadásul a librit a város másik végében lévő csomagos postára viszik. Ok, hogy csomagként adják fel, de legalább jelölne, hogy egyszerre mehessek értük, ha már bevárják egymást...
Liszolda, én is első napon adtam fel, egyet ajánlottan, egyet simán és mind a kettő megérkezett lassan 2 hete, egy nekem, egy anyukámnak.
Az október 21-én kórház által feladott levél, miszerint nemkell a kórházba mennem 29-én reggel 8-ra, meg is érkezett 29-én 10 kor.

" alt="

">
Rama - kész vagyok. Első napon adtam fel két borítékban pályázatot. Mai napig semmi, pedig ajánlva mentek. Lehet az volt a hiba??
A magyar posta egy nagy rakás ............ Nem lehet kapni postakész borítékot a Bp 7.ker. Dob utcában, akkor kérdem én hol vegyek????
A keletinél érméket adtam volna fel, de azt mondták ezt nem lehet, nem mintha előtte 2 nappal nem adtam volna fel ott! Elmentem másik postára érdekes módon ott fel lehetett adni!
nem érkeztek be a dörmi pályázataim...a 21-én feladott levelem sem érkezett meg a cserémhez...ez 5 levél 1 hónap alatt!!!

" alt="

">
bocsánat,biztos gondolják ráér csiga lassúsággal is....
nekem már olyan kellemetlen ez a helyzet

" alt="

"> mondjuk nem ott adtam fel, ahol szoktam, ugyhogy azt se tudom hogy helyettes volt-e vagy sem. Ugy el vagyok keseredve

" alt="

">
Marycsigának én is feladtam 2 hete egy levelet... Azóta sem ért oda.

" alt="

"> Többet nem megyek erre a kispostára. Mondjuk ma vettem borítékot, és megemlítettem a hölgynek, hogy az itt feladott leveleim valahol eltűnnek... Válasz: ne várjam azt, hogy másnapra ott legyen, legyek türelmes... Én: csak az a baj, hogy egyáltalán nem érnek oda. Erre ő csak egy pofát vágott.
Többet nem megyek oda. Inkább heti egy postanap egy másik postánál...
feladtam egy utalványt marycsigának a mult héten, ami a mai napig nem érkezett meg, pedig amit venni akartam tőle, ajándék lett volna. nem elég ez, de a postán is olyan bunkók voltak, fel is huztam magam, kiváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások