Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 93 oldal |
Slágerrádión van valamilyen cd-s kérdezős játék, 100eFt-ot lehet nyerni náluk napközben, ha valaki tudja, hogy az Akkor és Most cd-n milyen hiba van és jókor telefonál.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Mano.
Jó nagy kupleráj lehet a danubiusban, annyi szent. P-ra nyertem egy csomagot és Bp-re vitték az anyukámnak, de sajnos a fiam új mobiljáról még mindig semmi. Holnap felhívom őket.
Jó nagy kupleráj lehet a danubiusban, annyi szent. P-ra nyertem egy csomagot és Bp-re vitték az anyukámnak, de sajnos a fiam új mobiljáról még mindig semmi. Holnap felhívom őket.
Hátha, megnéztem, nem is olyan rossz az a telefon. S ami a lényeg: INGYEN VAN!!!
Mano.
Okay, csak beírtam, hátha valakit talán érdekel. Ma kerestek a danubiustól, remélem a motorola miatt.
Okay, csak beírtam, hátha valakit talán érdekel. Ma kerestek a danubiustól, remélem a motorola miatt.
Nem tudtam, de nem is kellene DVD lejátszó. De azért kössz az infót.
Mano.
Akkor közel volt, én is szerdán nyertem a Pirosnál. Nincs most pénzem utazgatni, másra gyűjtök, így az idei utakat jószívvel felajánlom másnak. Danubiuson du. 5-6 között sony dvd lejátszót lehet nyerni, tudtad? Vision játék megy.
Akkor közel volt, én is szerdán nyertem a Pirosnál. Nincs most pénzem utazgatni, másra gyűjtök, így az idei utakat jószívvel felajánlom másnak. Danubiuson du. 5-6 között sony dvd lejátszót lehet nyerni, tudtad? Vision játék megy.
Gladi!
Nem vonz kréta? Úgy tudom a mi Rákóczinkkal lehet menni. :-)
Én hallottam a kenyai út sorsolását, szerdai nyertes nyerte meg az utat.
Nem vonz kréta? Úgy tudom a mi Rákóczinkkal lehet menni. :-)
Én hallottam a kenyai út sorsolását, szerdai nyertes nyerte meg az utat.
Danubiuson krétai utazást lehet nyerni, reggeli műsort kell figyelni. Sorsolás: pénteken. Sok sikert.
Danubiuson 20eFt-os ajándékcsomagot osztanak óránként, nemek harca hétvége megy. Slágeren házibuli hétvége, ha jól hallottam, Haas aj.cs. + Elvis cd a jutalom a jópofa sms-sért. Sok sikert kívánok.
Mano.
Nem hívtak és rádióközelben sem voltam, így nem is hallottam, ki nyerte a Kenyát. Utánanéztem, egy ilyen út több mint fél millió 2 főnek. Hallottam a hétvégi játékot, engem most nem érint.
Nem hívtak és rádióközelben sem voltam, így nem is hallottam, ki nyerte a Kenyát. Utánanéztem, egy ilyen út több mint fél millió 2 főnek. Hallottam a hétvégi játékot, engem most nem érint.

Gladi, megértelek. Én sem nagyon szívesen mennék el. De azért Neked hátha összejön.
Hallottad, a hétvégén nemek harca lesz és Man's Health magazin előfizetést lehet nyerni.
Hallottad, a hétvégén nemek harca lesz és Man's Health magazin előfizetést lehet nyerni.
Mano.
Köszönöm, bár őszintén szólva izgat is meg nem is ez az utazás most, de tényleg. A Juventus pénznyereményének jobban örültem mint egy szép utazásnak, ami tudvalevő, hogy pénzt vinne. De azért a kisördög motoszkál és köszi mégegyszer. A csomagot még nem kaptam meg, de tudomásom szerint fényképezőgépet, parfümöt és kozmetikumokat adtak a múlt heti thaiföldi játékban.
Köszönöm, bár őszintén szólva izgat is meg nem is ez az utazás most, de tényleg. A Juventus pénznyereményének jobban örültem mint egy szép utazásnak, ami tudvalevő, hogy pénzt vinne. De azért a kisördög motoszkál és köszi mégegyszer. A csomagot még nem kaptam meg, de tudomásom szerint fényképezőgépet, parfümöt és kozmetikumokat adtak a múlt heti thaiföldi játékban.

Feltétlenül írd majd meg, hogy nyertél e. Tényleg drukkolok.
Mit küldenek az ajándékcsomagban?
Mit küldenek az ajándékcsomagban?
Mano.
Gondolhatod, tiszta izgalomban vagyunk mi is. Jáksónál húzzák, ennyit tudok a holnapról. Köszi a drukkolást, én az ajándékcsomagnak is örülök ám.
Gondolhatod, tiszta izgalomban vagyunk mi is. Jáksónál húzzák, ennyit tudok a holnapról. Köszi a drukkolást, én az ajándékcsomagnak is örülök ám.

Komolyan? Gratulálok!
Remélem sikerül, szorítok érted!!!
Remélem sikerül, szorítok érted!!!
Mi ez a kenyai játék?
Mano, itt vagy? Bejutottam Kenyáért...
Én voltam az előbb is, csak nem kellene ennyire kapkodnom olykor. Nem nyert az ismerősöm az utazós 5-ösön, úgyhogy csak a szép, új mobilomnak örülhetünk!
sada, mano.
OK., csak elég bizarr, hogy én egymagammal levelezgetek itt. Így is túlzásnak érzem sokszor a játékokkal való foglalkozást. Nem hallottam ma a motorollás játékot, talán 10 után lesz.
OK., csak elég bizarr, hogy én egymagammal levelezgetek itt. Így is túlzásnak érzem sokszor a játékokkal való foglalkozást. Nem hallottam ma a motorollás játékot, talán 10 után lesz.
Nyugi! Én pl. csak azért nem szoktam írni ide, mert ilyenekkel nem játszom, de azért gyakran olvasgatom ezt a topicot is.