Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 891 oldal |
Ha valaki vett már auchanos sorsjegyes játékon nyert wellnesst, kérem, írjon privit. Szeretnék kérdezni valamit. Köszi!
szigiagi írtam!
" alt="
">
" alt="
">tikamar: írtam.
Ha valakinek van még Tankcsapda-jegye, kérem írjon nekem!
Köszi4
Köszi4
7 nestea kódot keresek
Holnap este visszaadom
Köszönöm
Holnap este visszaadom
Köszönöm
Háromszor szeretném megismételni az alábbi segítségkérést:
A kisfiam óvodai csoporttársának leégett az otthona 2014. augusztus 30-án. Apukáját májusban temették. Édesanyjával ideiglenesen hol rokonoknál, hol barátoknál húzzák meg magukat. Édesanyja a Fejér megyei kórházban dolgozik több műszakban. Ruhákat már kaptak, de amíg a biztosító nem fizet, s nem tudnak egy új otthont szerezni, addig kénytelenek albérletbe menni. Az albérlet kifizetéséhez kérnek támogatást az OTP banknál vezetett alábbi számlára: 11773360-04769413 Varga Zsuzsanna
http://feol.hu/hirek/kigyulladt-egy-haz-patkan-16
43480
Kérem, hogy aki tud, az segítsen nekik. Legalább egy gombócnyi fagyi árával.
A kisfiam óvodai csoporttársának leégett az otthona 2014. augusztus 30-án. Apukáját májusban temették. Édesanyjával ideiglenesen hol rokonoknál, hol barátoknál húzzák meg magukat. Édesanyja a Fejér megyei kórházban dolgozik több műszakban. Ruhákat már kaptak, de amíg a biztosító nem fizet, s nem tudnak egy új otthont szerezni, addig kénytelenek albérletbe menni. Az albérlet kifizetéséhez kérnek támogatást az OTP banknál vezetett alábbi számlára: 11773360-04769413 Varga Zsuzsanna
http://feol.hu/hirek/kigyulladt-egy-haz-patkan-16
43480
Kérem, hogy aki tud, az segítsen nekik. Legalább egy gombócnyi fagyi árával.
párizsi városlátogassal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, köszi
Lenne valakinek herlitz blokkja most meg sos be?!
Nagyom nagy segítség lenne.
Köszönöm
Nagyom nagy segítség lenne.
Köszönöm
pritt stift 20 grammos van valakinek esetleg otthon?
Szeretnék egy dm - Persil blokkot még ma! Lenne valakinek?
Aki holnap megy a nagy keresés napjára v. éppen arra járna v. csak vmiért cserébe elvinne oda engem meg még egy kedves fórumosunkat akkor jelentkezne? Köszi.....
06205127113
06205127113
fgabcsi: sajnos továbbra sem tudok írni neked
" alt="
">
Tegnap feladtam mindent, várom a fotókat.
" alt="
">
" alt="
">
Tegnap feladtam mindent, várom a fotókat.
" alt="
">Köszönöm szépen.
" alt="
">
" alt="
">Senki?
" alt="
">
" alt="
">fgabcsi postacímét elküldeni vki priviben? Köszönöm. Vagy Te Gabi!!!
fgabcsi: igen, írj címet!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">fgabcsi: minden levelem visszajön
" alt="
">, 08.23. ma, +1-ért, címet kérek.
" alt="
">, 08.23. ma, +1-ért, címet kérek.fedit19, péntek óta várom a jelentkezésedet. Hiába írok, démon jön vissza.
" alt="
">
" alt="
">fgabcsi: 4, várom a címed!