Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 143 oldal |
A trsz 0001-9999-ig növekszik és kezdődik újra. Minden pénztárgépnél. Mondjuk az már ritkább egybeesés, hogy a trsz és a dátum is megegyezik, meg a blokkon is 5 leves van.
az nem lehet, hogy a BAL oldalon lévő számot küldtétek? A honlapon BAL oldalt írnak, de a tr.szám a JOBB oldalon szerepel!
ferkat nekem is azt irták hogy ezt a tranzakciószámot már beküldték mikor itt a blokk a kezemben, ugyanaz a tranzakciószám lehet egyforma másik pénztáré lehet ugyanaz.Egyszer jártam igy amikor hosstesek voltak és az előttem lévőnek is ugyanaz volt a tranzakciószáma mint az enyém , csak azoknak volt annyi eszük hogy nem egy pénztárnál fizettünk. Szóval ez így szerintem nem fer hogy csak az elsőt fogadják el.
nincs elgépelés,tranzakciós szám kellett a végére az pedig minden Tesconál ugyanúgy indul:pl. 0001-től amennyi vásárló volt.
én is gratulálok akiknek sikerült 

Ettől függetlenül gratulálok azoknak, akiknek sikerült

esetleg valaki elgépelte...
Ne legyen igazam, de akkor miért kapott több játékos olyan üzit, hogy már egyszer beküldték?
Szerintem itt nem erről van szó.
Andi: igazad van, már én is rájöttem, viszont ide elég a másolat és, ha oda beküldte valaki, akkor más is láthatta a tr.számot.
Más alkalmakkor tiszta csend van itt éjfélkor, alig alig téved ide valaki, most meg pezseg a fórum.
Ez tökjó, mindennapra kéne ilyesmi, hogy ne unatkozzak.

Ez tökjó, mindennapra kéne ilyesmi, hogy ne unatkozzak.

viszont az jutott eszembe, hogy a márc eleji Knorr sorsolás után a nem nyert blokkokat beküldhetjük az unileverre,nem? 

Reacska
én ilyenkor azokra gondolok, akik csak néha-néha játszanak, most vettek levest, és reggel felkelve elküldik a kódot. És nem értik, hogy fofyhatott el ilyen hamar :/
én ilyenkor azokra gondolok, akik csak néha-néha játszanak, most vettek levest, és reggel felkelve elküldik a kódot. És nem értik, hogy fofyhatott el ilyen hamar :/
4sms, 4 takaró. Nagyon örülök. Pontban 00.00-kor küldtem őket.
most már azért is megpróbálom a sapkát majd.
Reacska
valószínüleg így van
valószínüleg így van

mel6
szívesen
Gratulálok 
szívesen

az nem biztos..mert itt szerintem nincs meg a 100takaró
akinek van sok takaró és el akarná cserélni én akár meg is venném. csak egyet akrtam, de nem sikerült
és most nagyon szomorú vagyok.

ördöklakat!Oda nem lehet másolatot küldeni!!!!