LEGO® Star Wars™ 75159 Halálcsillag™
Termékkód: 5702015593946
Értékelés írása Kérdezz
Forgalmazza a(z): MELAROX
Szállítás: Borsod-Abaúj-ZemplénMiskolci
Személyes átvétel innen:
easybox OMV Miskolc Búza tér 16
A várható szállítási idő kiszámítása jelenleg nem elérhető
3.000 Ft
szállítási módok megtekintése
Előnyök:
14 napos visszaküldési jog
Termékgarancia: részletek
Magánszemély: 24 hónap
493.478 Ft
A Nestlé Csokifigurás főnyereményének elköltési gondja megoldva!
Remélem a következő főnyereményűk nem 100 m3 gyorsankötő vasbeton lesz- na persze ha valaki pont most építkezik...
Az igaz.hogy csak vevő tölthet fel kódot .
1. Feltöltheti magánszemélyként egyedül vásárolva bármely Unixnál a promóciós termékkódos termékekből. Kizárva szerelőt vagy szervízt.
2 Feltöltheti-és valóban csak Ő-úgy,hogy az Unixxal szerződéses viszonyban álló szerelő vagy szervíz által vásárolt promóciós terméket a szerelő v szervíz átadja pontosabban eladja az ügyfélnek. Az már egy külön történet,hogy hogyan nyerhet egy szervíz?
Egy ügyfél + egy autószerelő na ez még " tiszta sor"
Van több sorsolási variáns is ,számold össze.
1.
A kódot csak vevő töltheti fel.
2.
Egy termék csak egyszer kerülhetett ki az Unix készletéből. Ez az első lépés számít.
+
Nincs mit összeszámolni.
Akkor" tiszta sor" ha rögtön olyan kódot sorsolnak ki amit vevő-autószerelő párosítás töltött fel A többi előfordulási lehetőséget leírtam. Számold össze
Az első autót az a magánszemély nyeri, aki feltöltötte a kódot.
A második autót pedig az a szerviz vagy viszonteladó nyeri meg, aki az adott terméket az UNIX Autótól megvásárolta.
Tiszta sor.
Más:
A "feltételezi" nem igekötős, hanem a feltétel fn-ből képzett ige.
Tehát a "tételezi fel" szó nem létezik.
Az Unix játéknál jó nagy kavarodás van.
Részt vehetsz ha magán vásárlóként vásárolsz az Unixnál
Részt vehetsz ha az Unixxal szerződésben lévő szervíz vagy szerelő az általa vásárolt promóciós terméket beszerelésnél eladja Neked de csak Te töltheted fel a termékkódot-Ő nem. Ha ezt a kódot sorsolják elsőként akkor nyer az ügyfél és a szervíz vagy a szerelő is egy-egy autót. Ezért imádkoznak most az Unixnál-remélem csak imádkoznak Egyébbként
1+ 3 kódot sorsolnak
A kavarodás akkor kezdődik ha az első kód magánvásárlós -szerelő v szervíz nélkül.
Mivel így is részt lehet venni a játékban odaadják az egyik autót.
A második kódnál az Unix eleve azt tételezi fel,hogy az már csak is ügyfél-szerelő v szervíz által feltöltött lehet de még ebben az esetben is jogi és etikai vétséget követnek el Ugyanis kijelentik-milyen alapon? ,hogy ebben az esetben a második autót már a szerelő v szervíz kapja. Na és az ügyfél? Aki direkt azért veszi meg a terméket és tölti fel a kódot,hogy részt vehessen a játékban? Azt milyen alapon zárják ki? Továbbá mi van olyankor ha nem csak az elsőnek kisorsolt kód feltöltője egyedülálló részvevő magánvásárló-szervíz szerelő nélkül? Hanem a másodiknak kisorsolt is Neki mit mondanak Bocs így jártál , Visszadobják a kisorsolt kódját?
November 11-14. között Filmünnep a Cinema City mozikban akciós jegyárakkal.
Igen,már hétközben küldöm

" alt="

">
mármint küldd hétközben... vagy nem ugyanarról beszélünk

" alt="

">
A 13 év alatt mindig különböző időpontokban küldtem. De soha semmi...
bomec, hétvégén kevesebb a pörgés. Főleg napközben. sokan vásárolnak, takarítanak, főznek, miegymás.
sada
én meg tegnap kezdtem el keresni, hogy hová is tettem a két dobozt miután láttam a sorsolások topikot... fel akartam tölteni. Majd megtalálom valamikor...
nem a beküldés ideje számít ?

" alt="

">
Én meg arra jöttem rá,h a hétvégén vásárolt jobbnál jobb játékos blokkjaim soha nem nyernek... Így inkább hétköznap vásárolok!

" alt="

">
Én itt vagyok, ha ez megvigasztal, de tényleg nagy a csönd.
Biztosan mindenki nyakába vette a várost és vásárol, gyűjti a jobbnál jobb játékos blokkokat.
Én épp rájöttem, h rám kozmált néhány Ristorante kód.

" alt="

">
Mi van, hol vagytok?? Vagy rajtam kívül senki másnak nem müxik a wny?

" alt="

">
Pantuci
Először még hozzászóltak, amit írtam, hogy majd jövő héten küldik, azóta senkinek sem válaszolnak, csak elolvassák, amit írnak. Telefont nem veszik fel. Az a gond, hogy már mindenki feladta! A fődíj kb. 30000 Ft. volt, de aki nyerte, ő is már beleunt, hogy nem történik semmi! Röviden ennyi!
macika és mivel ráznak le? Miért nem adják oda?
Ügyfélkapu - Fogyasztóvédelem megkeresése.
Hátha...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások