Tudod:
"megdöglött a tehenem tehát dögöljön meg a szomszédé is!"
És még boldogan ötleteltek is, h rá kell írni a facebookon, h a webnyereményeseknek köszönheti a buktát.
1.
Biztosan sokan írtak, nem csak innen, hanem pl. munkatársak.
2.
Hálás lennék, ha mindenki névvel, arccal felvállalná, aki feljelentette, nem bújna a wny mögé.
Senki sem bízott meg senkit a szóvivői feladatokkal.
Egy általánosabb tanulság: a fb nem barát, óvatosan kell használni.
Azért sajnálom az előző LIDL-Nestlé kisorsolt "nyertest". Egyáltalán nem biztos, hogy nem saját blokkokkal játszott. Egyszerűen csak figyelmetlen volt és eszébe sem juthatott hogy ő mint LIDL dolgozó ki van zárva a játékból. Nem mindenki van úgy képben mint itt a fórumon jó sokan. ... és az autó gyönyörű, nem utolsó sorban drága...

" alt="

">
Persze értem, így nem szabályos csak nem hiszek a szándékosságában és ez így hatalmas bukta.
Viszont penny nyertesekről nem nagyon hallunk. Vagy csak nincs beírva. Supershop nyertesekről sem. Most nem a 25 pontra gondolok. Még Auchan nyertes azért akad. (Hűség kártya.)
Én imádnám, ha minden játékot dupla, tripla feltételhez kötnének. Pl. minimum összegű vásárlás+meghatározott termékek+hűségkártya.
😁
(Szerintem írt ott más is.
Szerintem az illetőt ki is rúgták.)
((Aztán mindenki gondolkozzon el, saját maga mit tenne ha pénztáros lenne.))
(De nagyon kezdő lehetett az illető, ezt kicsit óvatosabban kellett volna, számomra az a fura, hogy egyből nézzük meg az fb-n.
Ezért nem kell oda feltölteni minden adatot.)
De ugye itt mindenki becsületes, az a lényeg.
Lidl-Nestlé játék kapcsán!
Virágokat az öltözőbe, csokit meg a kávét is szeretem

" alt="

">
Sziasztok! Olyan fórumost keresek, aki tudna nekem segíteni érme beszerzésben. Gyenesdiás és Mátrfüred - Sástói csere paratnerre lenne szükéségem. Köszönöm
https://www.google.hu/
😊🦔
Negro folyt.:
https://novekedes.hu/elemzesek/10-1-marka-amit-a-
tobbseg-magyarnak-gondol-pedig-nem-az
Ez már történelem. Azóta már csak a Mondelezé a Negro márka. Ezt a cukorkát állítólag csak nálunk, ill. a magyar lakta területeken fogyasztják.
NEGRO:
Jogosan használja az "eredeti" jelölést (eredeti recept szerint készítik) mindkét gyártó (Danone és Nestlé, Győr és Szerencs).
{Google súgta meg}
Hogy melyik mikor akarja/akarta kitelepíteni a gyártást, arra már nem kerestem rá.
Ha a Negrónál, már korábban felröppent a hír, hogy átteszik a gyártást Törökországba, akkor miért húzódik ennyire? Most néztem, és már 2018-ban cikkeztek róla.🙄
A pécsi nem is igaz.... 2 helyről is 2 másikra költöztek, de amúgy nincs több boltjuk itt.
Terjeszkedésbe fogott a Rossmann drogérialánc.
Idén összesen 18 új boltot nyitnak Magyarországon: Budapesten kettőt, egyet-egyet pedig Kaposváron, Pécsett, Sopronban, Győrben, Székesfehérváron, Nyíregyházán és Balatonlellén.
https://www.penzcentrum.hu/utazas/20210910/oriasi-lez
arasok-lesznek-budapesten-erkezik-a-papa-ezen-az-utv
onalon-minden-leall-1117689
Kométa Klubban most minden ajándék elérhető! Roham indul!
A heti nyereményekhez elég egy, a fődíjhoz kell összesen 3.
A másik 2 baki.
Ha írsz nekik, javítják.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások