mia
nekem mindegy milyen nyeremények lesznek ha ennyit nyerek 3 kodbol ma megint semmi
a 2.forduló elején nyertem 4 sisakot és egy hátitatyót, de azóta semmi, már várom a harmadik fordulót!!!!!!!talán az még izgibb és még jobb ajcsik lesznek!!!!
zoli
ja és azt sem tudjuk,h milyen nyeremények lesznek az új fordulóban. lehet,h visszasírod te még a jó kis bukósisakot, vagy hátizsákot

savika
az új forduló nov. 13-tól lesz,az meg mindjárt itt van. arra viszont gondolj,h akkor már megint többen fognak játszani, mert addigra megkapják a kódjukat azok is, akik eddig csak várták...
Na úgy látszik nálam is megtört a jég: ebben a fordulóban eddig 3 hátizsák jött össze. De mostmár valami mást is nyerni kéne
pl. bicskát vagy órát

Megint nem nyertem tök jo .Lehet hogy nem vagyok normális?
arpi001: igen, úgy látszi

de jól jönne egy bicska már

vagy egy új forduló...
savika!
nekem ezekkel a hátizsákokkal nagy szerencséd van!

Hátizsák személyes cserére vár Bosnyák térnél.

hatvanhét!
Nálunk még nagyon sok hely van szívesen befogadnánk.

hátizsák

Nos, a hálózsák sokadik olvasatra mégiscsak hátizsák ( csillag, kocka stb. a szóban??) de nincs probléma, a szabad ég alatt úgysem szoktam mostanság aludni - hacsak a párom nem száműz az erkélyre - , hátam pedig van, azaz mégiscsak szuper a nyeremény!
Köszi, az első fordulóban semmi már el is keskenyedtem, most pedig ...
Ja és a satyi pont méret (pedig nem hétköznapi ).
Hatvanhét!
Gratulálok!

Hatvanhét!
Gratu.

Mindenkitől elnézést, de kénytelen vagyok ide is beírni ritkán ér ilyen szerencse. Valamikor 1/4 3 körül jött a futár a nyeremény sisakkal és erre gondoltam itt az ideje játszani, az eredmény egy hálózsák!
Nekem ma sincs semmi. De akkor talán most én is jöhetek. Talán holnap......
Végre,megtört a jég!!! A tegnapi sms beküldésemre 1 bukó-sityak,ebben a fordulóban,ez az első nyereményem,nagyon örülök!!!

Bár a mai,megint semmi lett.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások