Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 89 / 284 oldal |
Dulifuli köszi és sok szerencsét!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
marycsiga és mindenki a nyert MP3-at nagy gratula.
Sziasztok!Köszönöm szépen a gratukat!Szorítok nektek,mert tényleg nem szabad feladni.Nekem a párom hozott 2 colát,és beküldtem,nem hagytam veszni.Igaz,hogy azt írtam átadom a terepet a nem nyerőknek,de eszembe sem jutott,hogy még egyet nyerek.Sok sikert mindenkinek!Kívánom,hogy nyerjetek!

Csatlakozom az mp3-at nem nyerők társaságához. (Eddig még) Mert nem adom fel!
Na értetek is szorítok! Már jó lenne, ha ti is benne lennétek a nyertesek között
Én szívből örülnék neki!!!
Én szívből örülnék neki!!!
Galeria
nem tudtam,h neked sem jött még össze
nem tudtam,h neked sem jött még össze

Gratulálok a fórumos nyerteseknek

Mia, nem vagy egyedül nekem sem sikerül

gratula marycsiga!!!!
már csak nekem nem sikerül
már csak nekem nem sikerül

Gratula marycsiga

Dulifuli
igen holnap sorsolják
Most hívtak,nyertem mp3-at
igen holnap sorsolják
Most hívtak,nyertem mp3-at

" alt="
">Ma küldtem be kódot, remélem lesz eredménye. Ugye a ma küldött kódokat holnap 11-kor sorsolják?
persze értem én,h türelmetlen vagy és kíváncsi, de ha nyertél volna, akkor már tegnap telefonáltak volna....
mia
igazad van, de az utolsó miatt telcsiztem, kb. 2 percig se tartott. Annyit megért volna. Hát hagyom...
igazad van, de az utolsó miatt telcsiztem, kb. 2 percig se tartott. Annyit megért volna. Hát hagyom...
Baris
de ha nem nagyon van rá pénzed, akkor miért telefonálsz többször? az is pénzbe kerül, nem?
spórold meg magadnak azt is, és majd hívnak, ha nyertél
de ha nem nagyon van rá pénzed, akkor miért telefonálsz többször? az is pénzbe kerül, nem?
spórold meg magadnak azt is, és majd hívnak, ha nyertél

Tegnap telefonáltam a hölgynek...hát eléggé durván bánt velem. Mivel nem küldtem nap mint nap kódót, mert nincs miből...felhívtam, hogy meg tudja-e mondani,hogy nyertem-e?
Közölte!!! MAGA MINDEN NAP TELEFONÁL! ezzel lerakta!
Pedig ez nem igaz. Minden nap nem is tudtam küldeni kódót, sőt két naponta sem... én nem engedhetem meg magamnak.
Közölte!!! MAGA MINDEN NAP TELEFONÁL! ezzel lerakta!
Pedig ez nem igaz. Minden nap nem is tudtam küldeni kódót, sőt két naponta sem... én nem engedhetem meg magamnak.

ha majd mindenkit utolérnek telefonon, akkor felteszik a listát. most már nem sietik el, mint az előző játékban...
Akkor még reménykedhetek vajon???