A Dörmi meg 105/0 eddig, de nem adom fel

" alt="

">
Akkor Én nem is szóltam

" alt="

">
Ente, vígasztalódj: nekem a Nestlé eddig 160/0. Úgyhogy te még nyertél is vele hozzám képest, postaköltséget legalábbis

" alt="

">
Nestlé volt már nekem többszáz/0 is.
Ez egy ilyen játék.
Eddig: Dörmi 60/0 , Nestlé 60/0... remélem azért valami összejön...
május közepén lesz a nagyfiú szülinapja, remélem összejön valami

" alt="

">
Kitartok...valahogy

" alt="

">
Mindenkinek kitartás!
tgabi19---csak lazán vedd a játékokat,ne görcsölj,hidd el így sikerül nyerni----én is így teszek---előbb összejön valami,mint mikor azt figyeltem,hogy mikor lesz a sorsolás.
Próbálkozom amennyit tudok, de a CKM/JOY borotva csak nem akar összejönni

" alt="

"> Fortuna légysziii

" alt="

">
robinson Te miért gyűjtöd a mágnest? Mert tetszik, és örömet szerzel magadnak... más a kosárral van így....
Az h. vannak emberek kik uralják, és kisajátítják a fórumot....???
Vannak erősebb, és gyengébb egyéniségek itt... akárcsak az életben...
Mit lehet tenni???
Én pl.munkahelyen elkerülöm... pedig ott nehezebb, de én nem fogok harcolgatni megmondtam, mert kell másra az energia... tedd Te is azt... aki olyan kerüld el...
Aztán: játszani, játszani, játszani, és játszani... aki játszik nyer vmit, v. garantáltat, v. gyorsaságit v. vmit.... az is szuper!!!!
A coop meg megfejthetetlen... vki 1 pálázattal nyer, vki 100 nem...
Sorsolásra meg el lehet menni... nyilvános...
Én még Reménykedem

" alt="

">
csak annyit, amit mindig szoktam ehhez hozzá fűzni :
nyeREMÉNY!
bár néha azon gondolkodom,hogy az itt egymásnak esők és szapulók, ha csak tized ennyi energiát fordítanának értelmes dologra...no de ahogy gyerekkoromban a szomszéd bácsi mondta, ha nem lennének unatkoznánk

" alt="

">
egyet értek veled...csak néha már röhejes ami harc megy egy kosárért, más apróságért..mint ha minimum az élete múlna rajta és a lottó ötöst kapná el...nem én rágódok, már rég lezártam..
Ja és az ember nyereménnyel vagy anélkül is lehet boldog vagy boldogtalan, de szerencsére ez nem azon múlik, amit néhány állandóan morgolódó fórumos kíván vagy gondol.
Nem mindenki egyforma. De! Arra nem gondoltál, hogy lehet, azért kell neki 1-2-3-4-5-... stb darab valami, mert ebből akar valami ajándékozást megoldani? Én kis játékos vagyok, de pl. a Snickers pennel sok embernek szereztem örömöt, mi lett volna, ha akkor nekem is nekem támadnak? Meg van ahol -szerencsére- nagy a család. Vagy lehet, hogy eladja, de azért, mert kell neki a pénz. Na és? Már legalább 2 napja ezen rágódsz, ehelyett menj el a boltba és ha van pénzed és kell valami, akkor próbálj szerencsét.
Pontosan így vagyok én is ezekkel a dolgokkal..nem értem miért izgul rá valaki 2-4 kosárra, miért kell nemi 4-3 mágnes , delfin akármi...aztán flegmán oda írja:"csere lesz.."hagyna mást is nyerni, de önzők az emberek és nem csak a nehezedő megélhetés miatt .Én is amit megvennék olyanokkal játszom, cseréim során szerencsére találkoztam én is kedves, segítőkész forumosokkal../annipanni, magdalin. pantuci..és még Ildikó akivel épp a héten cseréltünk könyvet mindkettőnk örömére és ez így szép!/
az a pár emberke ,aki szinte uralja és kisajátitja a fórumot...nem hinném , hogy boldogabb ..!!de legyen!
még annyi, hogy a cserék során találkoztam (így levélben csak) nagyon kedves fórumosokkal itt és nagyon örülnék, ha az én cserélt dolgaimmal nyernének, a egy kis elégtétel lenne nekem..befejeztem a fárasztást..
robinson44!
Lehet, hogy az élet más területén vagyunk szerencsések--én tuti:-)) 2 gyönyörű egészséges gyerekem van és csodás Apukájuk!
Én először nem értettem, hogy egy receptkönyvért pl.lázba jöhet valaki vagy egy hűtőmágnesen parázik, hogy miért nem küldik..
De vannak ilyen apróságok amiknek örülök, mert pl. ez a fényvisszaverős delfin a Kisfiam nagy kedvence..nagyon örült neki:-)
biztos, ha áldoznék rá több pénzt, időt, energiát, stb..akkor én is nyernék valami nagyobbat, de várom a jelet fentről:-))
Eddig én még + ban vagyok, mert majd mindent úgy is megvettem volna , max nem ennyit:-)
Annyira így nem is negatív a mondandóm..
Köszi és Neked is jó játékot!!!
Azt a paszta! Minek kell beírni, ha valaki nyer? Ne nyerjen senki! Akkor minden oké!

" alt="

"> Mindenki panaszkodhat, hogy nem nyer! És lehet szidni az ismeretleneket!

" alt="

"> Na, ezért nem írom be ha sikerül valami.

" alt="

">
Meg minden lottózóban is ki van írva.
kedves beleba!
Sajnos mindenkinek jut a rosszból ..úgy tűnik nekünk duplán is!! nekem is van több megoldhatatlannak tűnő problémám..küzködöm vele kisebb, sikerrel.Nagyon igazad van. ésszerűség határain belül, szórakozásból , kárpótlásul játszom és csak azzal ami érdekel.Betegesen , mohóságból nem regisztrálok minden ismerős, családtagom nevén egy kitűzőért. tatyóért...és én bevállalom..igen elfacsarodik a szívem mikor úgyan azon a játékon valaki többször is nyer..és nem irígységből..csak én is próbálom 8-10-20pályázattal és egy se..elég fura..és kellene a sikerélmény néha. Kitartást, jó és sikeres játékot neked!
robinson44! nem tudom mi a titok, ha tudnám, nem írnám...
de biztos vannak sunyiságok, csak nem tudjuk..Vannak akik rossz pill-ban születtek talán. stb...
Gondoltam mikor ellopták az autónkat, hogy majd kárpótol valamivel a sors..de már ott tartok, hogy a Férjem nevén küldöm ba a dolgokat, mert én nagyon szerencsétlen vagyok...pár belépő, apróságok max..
de 30.000 Ft-os nem is tudok áldozni csak postaktg-re ez igaz.. meg betegesen már nem akarom..volt egy a családban, be is dilizett és örökségünk is bánja....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások