...én sima maszin voltam, nem thai maszin...

" alt="

">
Paintuci, napocska10: köszi!

" alt="

">
A 45 perces masszázs csak elég lesz..... Kellemes volt a környezet? Tényleg thai nők masszíroznak?
Olyat mondjatok, ami nagyon jó választás!
Van mindhárom fajta kártyám, a görög éttermet azt biztos kipróbálom, tervbe volt még a Hársfa, de azt már elvetettem, és a masszázsra is elmentem volna, de ezek után már gondolkodom...
feldobox harmóniával voltam a siam centerben 30 perces masszírozáson, minden teljesen rendben volt, de nagyon kevés ennyi idő - szerény véleményem szerint nem érte meg

" alt="

">
coke kupakokat cserélek/veszek.
ajánlatokat e-mailben várok

" alt="

">
anianya
Valamiből a feldoboxnak is meg kell élni...
87 db kupakom lenne cserére.
Attól függ mennyit áldoztál a kupakokért... ha keveset akkor az jobban megéri Neked...
A Hársfa éttermben is 6000ért számolják be a harmonia kártyát, pedig 6990-be kerül...

" alt="

">
Segítsetek megérteni valamit:
1500 pontos kártyát szeretnék kiváltani, azon belül a thai masszázst néztem ki a Siam Centerben, ami 45 perces. A Feldobox kártya értéke 9900 FT.
Viszont a Siam center honlapján így vannak a masszázs árak:
30 perc - 5500 Ft
60 perc - 7500 Ft
90 perc - 9000 Ft ...stb.
Akkor jobban járok ha kp-ben befizetem, minthogy a kártyát használom.....
Várom a véleményeiteket, köszönöm!
Paintuci
Igen, írtam is a leveledre.

" alt="

">
66 db Coke kupak gazdára vár, + 400 feltöltött pont
Sorsolás van. Nem is lehetne mésként az esélynövelés miatt.
Ahány pontot beáldozol, annyival többször kerülsz be a kalapba.
krysztasz megvannak még a pontjaid?
A cokénél nyerőidőpont van v. sorsolnak? Az esélynövelés az meg mit is jelent? Mintha még 1 kupakot belőnék?
Ha esetleg van vkinek felesleges kódja, én szívesen fogadnám.

" alt="

"> Köszi
Még megvannak a coke pontok. Ha valakinek sok a 60 és nem kér 1000 pontot, akkor feltölthetek kevesebbet is és utána átadom a jelszót. Találtam a kupakokat, passz, hogy mennyi van belőle beküldve. 20 pont - 2 pont?
Coke kódokat adok triumph utalványért.
van a coke-on 1035 pontom. Szeretném elcserélni kinderre. min. 60 pontért. Vannak kódjaim, de passz, hogy beküldték-e. Ha valakinek több pontja is van, fel is tölthetem oda a pontokat és meglátjuk. Ajánlva szeretném a pontot, amit megkaptam, küldöm a jelszót.
Volt esetleg már valamelyikőtök búvárkodni a Coke-kal?
Ha igen, akkor milyen volt, megérte elmenni?

" alt="

">
anianya! Keresel még kódokat? Írj ha igen!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások